2024.04.26, Péntek
Új eszközök érkeztek a bajai KRESZ parkba
illusztráció - pixabay

Új eszközök érkeztek a bajai KRESZ parkba

baja.hu

2021.12.10. 16:34

A parkot azzal a céllal nyitották, hogy a gyerekek biztonságos körülmények között, rövid oktatás keretében sajátíthassák el az alapvető közlekedési szabályok elméletét és gyakorlatát.

Hirdetés

A bajai AXIÁL Kft. jóvoltából új eszközökkel gyarapodott a Bajai KRESZ Park: gokartok, chopperek és kerékpárok várják, hogy tavasszal a gyerekek birtokba vegyék őket – olvasható a város honlapján.

Az Axiál már nem először támogatta a KRESZ parkot, hiszen a jelenlegi felszerelés nagy része is tőlük került ki – tájékoztatta lapunkat Gedovics Zoltán rendőr főtörzszászlós, a bajai balesetmegelőzési bizottság titkára. – Jelenleg a parkban lévő közlekedési jelzőtáblákat az önkormányzata, a gokartokat a Bajai Polgárőr Egyesület – az AXIÁL Kft. korábbi felajánlásából –, a kerékpárokat pedig a Bács-kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság biztosítja.

A parkot azzal a céllal nyitottuk, hogy a gyerekek biztonságos körülmények között, rövid oktatás keretében sajátíthassák el az alapvető közlekedési szabályok elméletét és gyakorlatát. A kezdeményezés népszerűnek bizonyult, több csoport is igénybe vette már a területet, illetve rendezvényeket is sikerült itt megvalósítani – mondta Gedovics Zoltán.

Bővebb információ a város oldalán olvasható.

 

BajaKRESZközlekedésbiztonságos közlekedés