2024.07.27, Szombat
Nyílt napot tartottak az Eötvös József Főiskolán
illusztráció - pixabay

Nyílt napot tartottak az Eötvös József Főiskolán

baja.hu

2021.12.09. 15:40

Az intézmény előnyei között említették a kis létszámú csoportokat, a családias hangulatot, amely személyes ismeretségeken alapul.

Komoly érdeklődés jellemezte a bajai Eötvös József Főiskola december 9-i nyílt napját: több helyi középiskola diákjai is megjelentek délelőtt a Szegedi úti campuson – olvasható Baja honlapján.

Érezzék jól magukat, és válasszanak bennünket! – biztatta dr. Szilágyiné dr. Szinger Ibolya rektor, aki a nap kezdetén köszöntötte a szép számban egybegyűlteket. Az alapszakokat – tanító, óvodapedagógus, csecsemő- és kisgyermek nevelő, gazdaság és menedzsment – Ladányi Éva és dr. Póla Péter mutatta be részletekbe menően.

Mint elhangzott: a főiskola kínálatában egyaránt megtalálható a nappali és a levelező, az államilag támogatott és az önköltséges képzési forma, de rendelkezésre állnak ösztöndíjak, illetve külföldi képzési lehetőségek is.

Az intézmény előnyei között említették a kis létszámú csoportokat, a családias hangulatot, amely személyes ismeretségeken alapul. A pedagógus szakok bármelyikére jelentkező diákok már az első évben szakmai gyakorlaton vehetnek részt, így szinte azonnal szembesülhetnek is választott hivatásuk legszebb részével, visszajelzést kaphatnak a gyerekektől.

Bővebb információ a város honlapján olvasható.

BajaEötvös József Főiskolafelsőoktatás