2024.04.18, Csütörtök
Új dobverőkkkel támogatta az Axiál az Egséges Gyógypedagógiai Intézményt Baján
Húsz darab dobverőt kapott az EGYMI szakköre Fotó: Kürti Ivett/baja.hu

Új dobverőkkkel támogatta az Axiál az Egséges Gyógypedagógiai Intézményt Baján

baja.hu

2021.11.26. 16:50

November utolsó hetében mintegy húsz darab dobverőt adományozott az Axiál Kft. a bajai Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény munkáját segítő Egyesült Út Alapítványnak.

Hirdetés

Az óvodát, általános- és szakiskolát, készségfejlesztő, fejlesztő nevelés-oktatást végző iskolát, valamint kollégiumot magában foglaló EGYMI-t súlyos, halmozottan sérült, valamint értelmileg és tanulásban akadályozott gyermekek és tanulók látogatják. Az intézmény munkáját több alapítvány is segíti, ilyen az Egyesült Út Alapítvány is. Megkeresésére az Axiál Kft. mintegy húsz darab dobverőt adományozott számukra, ezeket a dob szakkörön használják a diákok. A dobverőket november 22-én, hétfőn adta Harsányiné dr. Fodor Gyöngyi tulajdonos-ügyvezető és Umenhoffer Péter marketingigazgató. A könnyű, de robusztus polikarbonát műanyagból készült és LED világítással ellátott dobverők mellett Mikulás-csomagokkal és Axiál ajándékcsomagokkal is készültek. A dobverőket Magyar Ágnes kollégiumi nevelőtanár vezetésével avatták fel. A lámpafényben előadott Jerusalema szám után a jelenlévők sötétben is meghallgathatták a tanulók produkcióját, megcsodálva a dobverők által nyújtott látványvilágot a Csokoládé szám kíséretében.

Magyar Ágnes kollégiumi nevelőtanár mellett Kovácsné Zsemlye Marietta, a kollégiumi intézményegység vezetője, Müller István intézményvezető és Metzinger Péterné, az Egyesült Út Alapítvány elnöke is köszönetét fejeztek ki az eszközökért, derül ki Borbély Zsanett marketingkommunikációs menedzser tájékoztatásából.

BajaBajajótékonysági akcióAxiál Kft.