2024.04.19, Péntek
Átadták a Gyermekek a virágos intézményekért pályázat elismeréseit
illusztráció - pixabay

Átadták a Gyermekek a virágos intézményekért pályázat elismeréseit

baja.hu

2021.11.04. 14:56

A részvételi oklevél mellett kiültethető árvácskatöveket is kaptak a pályázók.

Hirdetés

Összesen tizenkilenc bajai tanintézmény vett részt a Gyermekek a virágos intézményekért címmel kiírt pályázaton, amelynek keretében a Bajai Városvédő- és Szépítő Egyesület és az önkormányzat ösztönözte a diákokat és tanulókat környezetük szépítésére – olvasható Baja hivatalos honlapján.

Az ősz folyamán megtörtént a zsűrizés, majd megszülettek az eredmények. A minősítéseket – amelyek mellé részvételi oklevél, valamint kiültethető árvácskatövek is jártak – november 2-án, kedd délelőtt vehették át az érintettek a városháza dísztermében.

Szakértőként Burszki Darinka, a Bajakert Nkft. ügyvezetője is úgy értékelte: különleges díszítéseket értékelhetett a zsűri. – Jó volt látni a lelkesedést, a törekvést a gyerekek és a pedagógusok részéről.

Fontos, hogy a gyermekeink szép, esztétikus környezetben tölthessék mindennapjaikat, és értékeljék a szépséget. Idén főként a bejáratok környéke sikerült különösen egyedire, a jövő év törekvése, hogy az intézményhez tartozó közterületek is hasonló figyelmet kapjanak. Minden, a pályázatra jelentkező iskola-óvoda-bölcsőde szép és élhető – értékelte a szakember.

A teljes cikk a város honlapján olvasható.

BajaBajapályázat