2024.04.24, Szerda
Ügyvezetőt váltott a Baja Hangja Kft.
Illusztráció, pixabay.com

Ügyvezetőt váltott a Baja Hangja Kft.

baja.hu

2021.10.04. 15:51

Ismét Kozári Kovács Zoltán lett a Baja Hangja Kft. ügyvezetője.

Hirdetés

Novembertől ismét Kovács Zoltán vezeti a Baja Hangja Kft.-t, erről zárt ajtók mögött tartott tanácskozást követően döntött a képviselő-testület szeptember 30-án - számol be róla a baja.hu.

A bajai származású médiaszakember 2020-ban már vezette az önkormányzati társaságot, erre az időszakra esett az egységes városi médiacég kialakítása. Decemberben távozott a vezetői posztról, a veszélyhelyzet időszakában polgármesteri döntéssel kinevezett ügyvezetőt, Viszmeg Krisztinát váltja, akinek a megbízásáról hozott döntést nyáron vizsgálta felül a képviselő-testület. Ekkor írták ki a most lezárt pályázatot, amire hárman jelentkeztek.

A régi-új ügyvezető a baja.hu-nak elmondta:

valamennyi képviselőtől azt kérte a pályázatok elbírálásának zárt ülésén, hogy szavazzák meg a Baja Hangja Kft. pótköltségvetési kérelméről szóló napirendi pontot, ami meg is történt.

"Köszönöm, hogy ennek a kérésnek eleget tettek a városatyák. Kezdeményeztem ugyanakkor, hogy legkorábban október 15-éig történjen meg a kft. idei teljeskörű gazdasági átvizsgálása, és a Baja Vagyon Zrt. és a felügyelő bizottság bevonásával készüljön egy jóváhagyott költségvetési likviditási terv és az év hátralévő részére. Azt is felvetettem: a tulajdonosi képviseletnek még idén tisztáznia kell, hogy jövőre milyen szolgáltatásokat vár el és egyben támogat, hiszen csak ez alapján lehet korrekt módon tervezni a kft. jövő évi költségvetését"

- mondta Kovács Zoltán, hozzátéve: köszöni az elődje idei munkáját.

BajaBajaBaja Hangja Kft.média