2024.04.16, Kedd
Hamarosan évet kezdenek a bajai gólyák
Illusztráció: pexels.com

Hamarosan évet kezdenek a bajai gólyák

baja.hu

2021.08.27. 15:31

A felsőoktatási intézmény Szegedi úti campusa biztosított helyszínt a rendezvény számára.

Hirdetés

A főiskola épületével, oktatóival, hallgatói önkormányzatával, a hallgatói jogviszony különféle vetületeivel ismerkedhetnek a héten a bajai Eötvös József Főiskola leendő első évesei közül mindazok, akik jelentkeztek gólyatáborba - olvasható Baja város honlapján

Idén rendhagyó módon a felsőoktatási intézmény Szegedi úti campusa biztosított helyszínt a rendezvény számára – amelyet a megelőző években jellemzően az Ifjúsági Szálló és Kemping udvarán tartottak –, ezáltal jelentős terheket vettek le a szervezők válláról, mondta el Fazekas Nóra, a hallgatói önkormányzat elnöke.

A táborra összesen 21 gólya jelentkezett, akik a HÖK-elnök értékelése szerint nyitott, érdeklődő, könnyen kommunikáló fiatalként, lelkesen vetették bele magukat a számukra összeállított feladatokba, játékokba, a gólyatánc megtanulásába. - Túl sok időt pihenésre nem hagyunk nekik, elhalmozzuk őket feladatokkal, de nagyon jól teljesítenek. Talán a karantén időszaknak is köszönhető, hogy ilyen közvetlenek egymással és velünk is. A szervezést némileg megnehezítette a járvány, sokáig az is kérdéses volt, hogy augusztus végén lehet majd gólyatábort tartani, a biztonsági szabályok betartására és betartatására azonban most is ügyelnek – szögezte le a HÖK-elnök.

BajaBajaEötvös József Főiskolagólyatábor