2024.03.29, Péntek
Élményt ajándékba!
baja.hu

Élményt ajándékba!

baja.hu

2019.12.05. 16:55

PIRIPONTY Idén is meghirdette jótékonysági akcióját a Piriponty Játszóház. A kezdeményezés célja, hogy azok a gyermekek is játszóházi élményhez juthassanak, akik anyagi helyzetüknél fogva ezt nem engedhetik meg maguknak.

Hirdetés

Ennek érdekében a tulajdonos, Hiezl Anita és Hiezl Tamás a játszóház közönsége, valamint minden jószándékú adományozó számára meghirdették a lehetőséget: vásároljanak egy játszóházi belépőt 25 százalékos kedvezménnyel, felajánlva azt hátrányos helyzetű gyermekek számára. – Többféle belépőnk van, ezekről a helyszínen lehet tájékozódni, és a megvásárolt jegyet is a bent található gyűjtő urnába kell helyezni.

Az akció december 17-ig tart, utána az összegyűlt belépőket átadjuk a Bajai Kistérségi Családsegítő Szolgálat, a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálat bajai csoportja munkatársainak. Ez a három szervezet pedig szakmai belátása szerint dönt a szétosztásról – mondta Hiezl Tamás. A tulajdonos hozzátette: az előző években kb. 200 jegyadomány gyűlt össze, és mindig nagy örömet jelentett látni, hogy a megajándékozott családok milyen boldog órákat töltöttek a játszóházban.

BajaBajaélményajándék