2024.04.20, Szombat
Helyére került a bajai piac alapköve
baja.hu

Helyére került a bajai piac alapköve

baja.hu

2019.09.09. 17:28

Szeptember 6-án, pénteken megkezdődött az új csarnok építése.

Hirdetés

Fercsák Róbert polgármester kiemelte: a munka immár négy hónapja zajlik, ám most érkeztek olyan látványos részhez, ami indokolja az időzítést. „Jelentős önkormányzati beruházás van folyamatban, a piac egyébként is a bajaiak szívügye. Az új városi piac felépítésében résztvevők egy fotó által az időkapszulába is bekerülnek. A következő ünnepi pillanat jövőre, a teljes beruházás átadása lesz!” A polgármester megköszönte a kivitelezőnek, hogy a tervezettnél gyorsabban halad a munkálatokkal.

Némedi István, a Baja Vagyon Zrt. vezérigazgatója elmondta: május 13-án indult a munka, mozgalmas volt az elmúlt négy hónap. „A városi cégek együttműködésének köszönhetően sikeres a fejlesztés, az építkezés közben is működik a piac. Köszönjük az árusok és a vásárlók türelmét!”

Az időkapszulába bekerült egyebek mellett a Bácskai Napló és a megyei napilap aktuális száma, a beruházásról szóló kormányhatározat, illetve a képviselő-testület döntése, a Baja Zöld Város nyomtatvány, továbbá egy, az ünnepélyes pillanatot megörökítő fotó. Az időkapszulát Fercsák Róbert és Némedi István helyezte el.

A Baja – Zöld Város Gazdaságfejlesztési Program című projekt folytatódik, az ünnepélyes átadás jövőre lesz. 

forrás: baja.hu/Géczy Zsolt 

BajaBajaBajai piac