2024.04.23, Kedd

A harmadik Gyémánt-díjat érdemelte ki Baja

baja.hu

2018.06.28. 07:00

A Baja Marketing Kft. munkáját méltatta Fercsák Róbert polgármester a június 18-i sajtótájékoztatón. A cég ugyanis idén zsinórban harmadik alkalommal kapott Gyémánt-díjat szakmai zsűritől, ezúttal a Bácskai Hurka-és Kolbászfesztivál rendezvény.

Hirdetés

Baja polgármestere hangsúlyozta: kimagasló teljesítményt mutat az elért eredmény, a Baja Marketing Kft. kiválóan teljesít. „A zsűriben az ország legjobb szakértői ülnek és döntenek. Jó az irány, a városvezetés kiemelt figyelmet fordít a kft.-re.

Köszönöm valamennyi dolgozó munkáját Bócsa Barnabás igazgatónak, és külön köszönöm Kecskés Nórának, aki a pályázatoknál vezetői szerepet töltött be.

Bócsa Barnabás örömmel nyugtázta az újabb elismerést. „Meghozta gyümölcsét az út, melyre évekkel ezelőtt léptünk. A három Gyémánt-díj a Csodálatos Baja sorozathoz kapcsolódik. Idén egy kisebb rendezvényünk kapott díjat a szakmai zsűritől. Igazi csapatmunka volt, a tulajdon önkormányzat, a városvezetés támogatásával. Jövőre is pályázunk.”

 

 

A pályázatokat irányító Kecskés Nóra elmondta: korábban a 100% Baja kisfilm és a halászléfőző fesztivál kapott Gyémánt-díjat. „Idén 76 nevezés futott be 23 városból, hét kategóriában. Az országos városmarketing térképen a megyében Baja a legaktívabb

BajaBács-Kiskun megyeGyémánt-díj