2024.04.19, Péntek

Nemesnádudvaron egyeztettek a térség polgármesterei

zsigorobert.hu

2018.01.29. 11:38

A települések vezetői Zsigó Róbert meghívására érkeztek Nemesnádudvarra, ahol az elmúlt időszak eredményeiről és a jövő terveiről tanácskoztak. A rendezvényen dr. Viski József, agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár is részt vett.

Hirdetés

A Máriavölgye Pincesor egyik borospincéjében találkoztak a polgármesterek. “Nemesnádudvaron sok vállalkozás segíti a települést – mondta dr. Kovács István polgármester. – Hét pincesorunkkal és közel 500 présházunkkal jelentős szerepet játszunk a Hajós-Bajai Borvidék borászatában. Folyamatosan fejlődik Nemesnádudvar, sok sikeres pályázatot, fejlesztést tudhatunk magunk mögött az elmúlt időszakból” – tette hozzá a polgármester.

Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője úgy fogalmazott: az összejövetelek célja, hogy a polgármesterek személyesen is tapasztalatot cserélhessenek. – Rendszeresen tartjuk a kapcsolatot a településfejlesztések ügyében, de fontos a személyes találkozás is. Az elmúlt négy évben szerencsére sok fejlesztés valósulhatott meg a választókerületben közös munkánk eredményeként.

A tanácskozáson dr. Viski József, agrár-vidékfejlesztési programokért felelős helyettes államtitkár is részt vett, hogy tanácsaival segíthesse a polgármestereket a legfontosabb vidékfejlesztési pályázatokról.

Bajanemesnádudvarzsigó róbert