2020.08.04, Kedd

Beindultak a régiós edzések Baján

baja.hu

2018.01.15. 19:30

Régiós edzést tartottak január 11-én, csütörtökön este a Mogyi Bajai Judo Club edzőtermében. A kezdeményezést évekkel ezelőtt indították útjára: ennek keretében kéthetente több egyesület közösen készül a Vasvári Pál utcában.

Hirdetés

A régiós edzés legnagyobb előnye, hogy változatosságot tudnak csempészni a sportolók felkészülésébe.
A cselgáncs partnerigényes sportág, a saját klubon belüli ellenfelek már nem tudnak sok meglepetést tartogatni a társaknak. Ezért született meg a gondolat, hogy kéthetente Baján találkoznak az egyesületek, hogy egy közös küzdelmi edzésen vegyenek részt – ismertette Hammer Erik, a Mogyi Bajai Judo Club edzője. – Négy-öt egyesület jelezte már a részvételét, ezt majd próbáljuk bővíteni a környező szerb egyesületekkel, akik közel vannak hozzánk, illetve az aradi csapattal. Bízom benne, hogy egyre inkább benépesedik majd a csarnok ezeken a küzdelmi edzéseken – mondta az edző.
A közös bemelegítést követően különböző küzdelmi feladatokat végeztek a judokák, mindenki a korosztályának és tudásának megfelelő ellenfelekkel mérte össze az erejét. A régiós edzés már tavaly is nagy népszerűségnek örvendett és várhatóan idén is sokan látogatják majd a tréningeket. A következő régiós edzés várhatóan két hét múlva lesz Baján, akkor a mostaninál nagyobb létszámmal számolnak a szervezők.
BajaBaja régiós edzéssportolókMogyi Bajai Judo Clubtréning

Hirdetés

Hirdetés