2024.03.29, Péntek

Újabb óvoda szépült meg Rémen

baja.hu

2017.12.01. 19:00

Több mint 20 millió forintból szépült meg az óvoda. Leszigetelték a homlokzatot, kicserélték a nyílászárókat, az elavult fűtési rendszert pedig egy modern, energiatakarékos berendezés váltotta fel. Az ünnepélyes átadón, november 30-án Zsigó Róbert államtitkár, Baja és térsége országgyűlési képviselője elmondta: a további beruházások várhatók a településen.

Hirdetés

– Az elmúlt időszakban sok intézmény újulhatott meg, a legkedvesebbek közé azok a beruházások tartoznak, amelyek a gyermekek helyzetét teszik jobbá. Az óvoda felújítását az összefogásnak köszönhetjük, köszönöm mindenkinek a munkáját.
 
– A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat összesen 63 milliárd forint kormányzati támogatást kapott – tudatta Rideg László elnök. – A források elosztását úgy határoztuk meg, hogy a legkisebb településeknek is legyen lehetőségük fejlesztésre. Közel 200 millió forint hasznosulhat Rémen, több más mellett az egészségügy, az úthálózat és a közintézmények területén.
 
Az óvoda felújítási munkálatai közel négy hónapot vettek igénybe. Az épületben az energiahatékonysági beruházáson kívül a teljes belső festés is megtörtént.
 

 

BajaóvodafelújításRém