2024.03.28, Csütörtök

Megújul a bajai Foglalkoztatási Osztály épülete

baja.hu

2016.11.09. 13:49

November 7-től a Kormányablakban várja az ügyfeleket a Munkaügyi Központ. A Bajai Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának épületét felújítják, ezért volt szükség az átmeneti költözésre.

Hirdetés

A szakemberek első körben az épület fűtésrendszerét építik át, majd cserélik a nyílászárókat és elvégzik a teljes körű szigetelést. Az osztály munkatársai a kormányablak földszinti ügyféltérben várják a munkakeresőket, míg az emeleti irodában a munkáltatókat fogadják. A felújítással várhatóan 2,5 hónap alatt végeznek, így január 15-e után költözhet vissza az osztály a korábbi helyére.

 

Dr. Szenoradszki Endre hivatalvezető elmondta, a régi épület energetikai korszerűsítése ablak és fűtésrendszer cserét, tetőszigetelést, illetve homlokzati hőszigetelést jelent. „Az ügyfelek türelmét és megértését kérjük.”

 

A költözés miatt már a hét első napján megtelt a hivatal parkolója. A biztonságos közlekedés érdekében arra kérik az ügyfeleket, ha tehetik, a Szentháromság téren vagy a környező utcákban parkoljanak. Az ügyfélfogadás idén a kormányablakban és az Álláskereső klubban változatlan nyitva tartással zajlik. 

BajaBajafelújításMunkaügyi KözpontBajai Járási Hivatal