2024.06.16, Vasárnap

adomány

Digitális eszközöket kaptak rászorulók a Vöröskereszt és a Yettel közös programjában

2022.12.14

Országos Hírek

Idén tizenhat millió forint értékben jutottak digitális eszközökhöz rászorulók a Magyar Vöröskereszt és a Yettel mobilszolgáltató által közösen indított felzárkóztatási alapból - tájékoztatta a kezdeményezés kommunikációjával megbízott ügynökség szerdán az MTI-t.

Ajándék laptopokkal jutalmazta a helyi általános iskola kitűnő tanulóit a Szentkirályi Magyarország elnöke

2022.06.22

Közélet

A 13 éves hagyományt folytatva ismét ajándék laptopokkal ismerte el a Szentkirályi Általános Iskola végzős kitűnő tanulóinak teljesítményét Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország elnöke.

Mélyszegénységben élő gyerekeknek gyűjt az evangélikus egyház

2021.12.07

Országos Hírek

Az evangélikus egyház - csatlakozva az akcióhoz - országos gyűjtést hirdet az ötletadó, mélyszegénységben élő nagycserkeszi és olcsvai gyerekek javára.

Új játszósarok lett kialakítva a kecskeméti sürgősségi baleseti ambulancián

2018.03.27

Kecskemét

A Csengődi Napköziotthonos Óvoda nagycsoportosai látogattak el a Bács-Kiskun Megyei Kórház sürgősségi baleseti ambulanciájára, ahol megnézték a karácsonyi ünnepségen gyűlt adományok összegéből kialakított gyermeksarkot, melyet persze azonnal, lelkesen birtokba is vettek.

Ötödik alkalommal báloznak a vendéglátósok

2017.02.23

2017. február 26-án, vasárnap ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Vendéglátós Bál Kecskeméten a Hotel Három Gúnárban.

Több száz fenyőfát osztottak szét a bajai nagycsaládosok között

2016.12.23

Immár harmadik esztendeje, hogy díjmentesen juthatnak fenyőfához az ünnep előtt a bajai nagycsaládosok az önkormányzat, a Baja Marketing Kft., és egy nagylelkű felajánló jóvoltából.

Negyedszerre nyílt meg az adománygyűjtő pont a Malomban

2016.11.19

Idén 4. alkalommal hirdeti meg, és kezdi meg a karácsonyi adománygyűjtő pont működtetését a Malom Központ és a kecskeméti Nagycsaládosok Egyesülete. Az adakozókedv az elmúlt 4 évben állandó volt, a helyszín azonban változó, az idén az 1. emeleten a H&M mellett, jóval frekventáltabb helyen várják a csomagokat.

Egymillió forintos műszeradományt kapott a Bács-Kiskun Megyei Kórház

2018.12.04

Kecskemét

A „K&H gyógyvarázs: gyermekem varázslatos gyógyulásának története” pályázaton hat kórházi osztálynak  - összesen hatmillió forint értékben -  nyertek műszertámogatást gyermekük gyógyulástörténeteivel a szülők.

Mentőállomásnak adományozott a Rotary Club Baja

2016.05.19

Több mint egymillió forint értékű műszereket kapott a bajai mentőállomás a Rotary Club Baja adományaként.

A Malom Központ nagycsaládosoknak ajándékozott

2015.12.16

Idén a kiskunhalasi időseket segítette a Merkbau évvégi jótékonysági küldetése

2022.11.23

Megye

A kiskunhalasi székhelyű Merkbau számára mindig is kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ennek megfelelően a cégcsoport idén a kiskunhalasi Idősek Klubjának épületenergetikai fejlesztéséhez járult hozzá 2 millió forinttal.

Csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Posta az Ökumenikus Segélyszervezetnek

2022.02.08

Országos Hírek

Tavaly többen és többet adakoztak a postákon elhelyezett perselyekbe, így csaknem 11 millió forint adományt gyűjtött a Magyar Posta Zrt. az Ökumenikus Segélyszervezetnek, a társaság és a segélyszervezet együttműködése idén is folytatódik - tudatta a Magyar Posta Zrt.

Idén is adományozott a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal

2018.12.15

Megye

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezésében ebben az évben is megvalósult a rászorulók számára rendezett gyűjtés. Az összegyűlt adományokat állami fenntartású intézményeken keresztül juttatják el a megyében élő nagycsaládosok és hajléktalanok részére.

Dőltek a rekordok az idei Vendéglátós Bálon

2017.02.27

2017. február 26-án, vasárnap ötödik alkalommal került megrendezésre a Vendéglátós Bál Kecskeméten a Három Gúnár Rendezvényház Báltermében. Az évek óta komoly presztízzsel bíró Vendéglátós Bált a Hotel Három Gúnár és a Jégszilánk Kft. idén harmadszor közösen rendezte meg.

Tűzoltófelszereléssel támogatta a megyei tűzoltószövetséget a Mercedes-Benz Gyár

2017.01.20

Január 20-án a kecskeméti Mercedes-gyár nyolc millió forint értékű tűzoltófelszerelést adott át a Bács-Kiskun Megyei Tűzoltó Szövetségnek. A Mercedes-Benz-gyár indulása óta támogatja a katasztrófavédelem munkáját.

A Kormányhivatal munkatársai dobozba csomagolták adományaikat

2016.12.15

Megye

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal szervezésében ebben az évben is megvalósult a rászorulók számára rendezett gyűjtés. Az összegyűlt adományokat állami fenntartású intézményeken keresztül juttatják el a megyében élő nagycsaládosok és hajléktalanok részére.

Csaknem négymilliós támogatás a Jánoshalmi Egészségügyi Központnak

2016.07.25

A K&H Gyógyvarázs program pályázatán két nyertes is van a megyéből: a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ és a Bácsalmási Mentőállomás.

Kiskunfélegyházára érkezik a Richter Egészségváros

2016.05.19

A Richter Gedeon Nyrt. 2.000.000 forintos alapadományt ajánl fel a Kiskunfélegyházi Városi Kórház és Rendelőintézet számára, de hogy ez végül mekkorára nő, az a félegyháziakon múlik.

Házhoz ment a Hurkafesztivál

2016.02.06

Jónak lenni jó! - Csaknem 45 milliót adományozott a Mercedes-Benz Hungária Kft.

2015.12.13