2024.03.28, Csütörtök
Kikapcsolódás az egész családnak? - Irány Lengyelország
Fotó: Mido Sp.z o.o

Kikapcsolódás az egész családnak? - Irány Lengyelország

Mido Sp.z o.o

2020.04.17. 10:50

Szeretné egy szép utazással meglepni a családját? – Utazzanak Lengyelországba! A Mazowieckie vajdaságban érdekes látnivalónak ígérkezik a Lengyelország fővárosától, Varsótól alig 85 km-re fekvő „Illúziók farmja” Ismeretterjesztő és szabadidőpark (Park Edukacji i Rozrywki „Farma Iluzji”).

Hirdetés

Az illúziók világában minden lehetséges... Itt el kell merülni az „Alice csodaországához” hasonlítható mágikus valóságban. Az erdő közepén fekvő 5 hektárnyi festői környezetben a több tucat érdekesség nem csak a gyerekeket várja. Az egyiptomi múzeumok, a fizika törvényeire fittyet hányó épületek, labirintusok és egy Aranybánya, mind-mind igazi csemege a kalandra éhes felfedezőknek.

Van még ezenfelül kisvasút, körhinta, sárkányrezervátum mozgó alakokkal, élménypark és még sok más látványosság. Részt vehetünk még egy szabadtéri produkción is vagy egy igazi illuzionista bűvészelőadáson.

A remek szórakozás garantált, még felnőtteknek is!

És ha mindez még mindig kevésnek bizonyulna, el lehet kirándulni a következő ismeretterjesztő és szabadidőparkba – ezúttal Krasiejówba, ami kb. 30 km-re van Opole belvárosától. Ez két részből áll: a Krasiejów Jurapark (JuraPark Krasiejów), amely Európa legnagyobb őstörténeti parkja és az Emberi Őstörténet Ismeretterjesztő Parkja (Park Nauki i Ewolucji Człowieka).

A mintegy 40 hektárnyi területen kb. 250 életnagyságú állatmodell tekinthető meg.

Itt felfedezhető az évmilliókkal ezelőtt letűnt világ, dinoszauruszokkal nézhetünk farkasszemet és megismerhetjük őskori elődeinket. A szórakozást és az ismeretterjesztést szolgálja többek közt a 3D Időalagút (Tunel Czasu 3D), az Őslénytani Pavilon (Pawilon Paleontologiczny) valódi dinoszauruszcsontokkal, a Cinema 5D Élménymozi (Kino Emocji Cinema 5D), a 3D Őskori Oceanárium (Prehistoryczne Oceanarium 3D) és az emberi faj kialakulását bemutató multimediális múzeum.

VíkendLengyelországkikapcsolódáscsalád