- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Vörösmárty költeménye
Témaindító:
Tisztelt Választópolgár, kedves szomszédaim! Belvárosi vagyok. Az is voltam és az is maradok. Gyerekként sokszor arra ébredtem, hogy a piac felé tartó lovas kocsik a macskaköves Jókai utcán zörgetik a hajnalt. Kisgyermekként a Rákóczi úton a színes kirakatokat figyeltem, majd kamaszként már emlékszem a nyüzsgő, élettel teli sugárútra, a sörkertes Vasútparkra. Még élénken él bennem a jelenleg kihasználatlanul álló Városi mozi vetítéseinek emléke, ahol-sok más kecskemétihez hasonlóan-,NEKEM IS ELCSATTANT AZ ELSŐ CSÓK. Engem minden ide, a belvároshoz köt. Az emlékeim, a múltam, a jelenem. És most már a jövőre vonatkozó terveim is. A tervek melyek arról szólnak, hogy a belvárosi régi fényét vissza kell állítanunk. Ehhez nekünk,az itt élőknek párbeszédben kell maradnunk, ismernünk kell egymás véleményét meglátásait, problémáit vagy ötleteit, amivel élhetőbbé, szebbé és hangulatosabbá varázsolhatjuk ezt a gyönyörű belvárost és közvetlen környezetét. NEKEM MEGGYŐZŐDÉSEM, A LEGJOBB PÁRBESZÉD AZ, HA KÉT FÜLLEL HALLGATJUK MEG EGYMÁST. Szeretném Önt biztosítani arról , hogy nem csak most tartok igényt véleményére........
fideszes
2012.03.30. 13:18:44
Attila csinálja a dolgát. Igen, az a pár vendéglátós hálás neki. Az a többszáz kecskeméti polgár azonban már biztos nem lesz Fidesz támogató, akiknek az Uszodai meg a Libertés dizsik pokollá tették az éjszakáit. Az Univer feletti örömkombinát további frontot nyitott meg... várjuk az új Csendrendelettel kapcsolatos fejleményeket. Amíg ilyen eredményei vannak, hogy pl. sikerült a barátnőjét benyomni havi 600 ezerét a Művházba második üv-nek, meg hasonlók, addig nem nagyon kell aggódnunk az esélyeiért a következő fordulóban. Néhány elmebeteg itt éli ki magát,szerintem. Itt is a fakabát.
Bummler
2012.03.01. 00:34:17
Inkább arról tessék találgatni, mi a fenét csinál Vörösmarty barátnője Csabai Lili a KKKK-ban (régebben Erdei Ferenc Művház, mint ügyvezető igazgató havi bruttó 600e-ért. Ennek már azért ki kéne vernie a biztosítékot. sajnos.
anonim
2012.03.31. 11:54:38
Lankad anyukád kiéhezett pöcke. Ugorjál már neki a nyelveddel! fakabát tahó takarodj!
anonim
2012.03.31. 11:54:38
Lankad anyukád kiéhezett pöcke. Ugorjál már neki a nyelveddel! fakabát tahó takarodj!
anonim
2012.03.31. 09:20:51
Hol volt a Miniszterelnök látogatásakor,Kecskemét országgyűlési képviselője Dr.Horváth Zsolt? Ott, ahol a többi meg NEM hívott.
anonim
2012.02.24. 08:40:07
Ahelyett, hogy dolgozna, egész nap önmagának irkál és válaszolgat a fórumon... Lankad anyukád kiéhezett pöcke. Ugorjál már neki a nyelveddel!
anonim
2012.03.31. 09:20:51
Hol volt a Miniszterelnök látogatásakor,Kecskemét országgyűlési képviselője Dr.Horváth Zsolt? Biztos dolgozott. |
|

Igen, az a pár vendéglátós hálás neki. Az a többszáz kecskeméti polgár azonban már biztos nem lesz Fidesz támogató, akiknek az Uszodai meg a Libertés dizsik pokollá tették az éjszakáit. Az Univer feletti örömkombinát további frontot nyitott meg... várjuk az új Csendrendelettel kapcsolatos fejleményeket. Amíg ilyen eredményei vannak, hogy pl. sikerült a barátnőjét benyomni havi 600 ezerét a Művházba második üv-nek, meg hasonlók, addig nem nagyon kell aggódnunk az esélyeiért a következő fordulóban.
Soha többet FIDESZ!