- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Beindult a helyi MSZP honlapja!
Témaindító: Hortobágyi István
Keresd a www.kecskemet-mszp.hu/portal webcímen! Várunk minden elvbarátot, és szimpatizánst, de tisztelettel várjuk azokat is, akik csalódtak a FIDESZ-ben. Magyarul: várjuk az új kisebbséget... :O) Még mindig téma a hírosindexben: A fidesz kinevezte a komcsit vezetőnek a saját emberei előtt! Háttéralkuk vannak? Mint az állat! Egy banda! Ez is Hortobágyi irománya! Az tény hogy a kecskeméti fideszesek elsőnek a helyi-mszp elnökét nevezték ki városi tanácsnoknak,miután megnyerték a választásokat. Fő a jó kapcsolat.
plc
2008.03.14. 13:10:12
A különbség mintegy 60 milliárd Ft. az egyik 75000e a másik ha jól láttam akkor 3x000e de mind1 inkább építsük a közös jövőt :)
sol
2008.03.13. 13:56:10
ja majd elfelejtettem...azért nagyságrendi különbség nincs hisz a kaszinóknak is kemény százmilliókat kell fizetni ha legálisak legalábbis az adótörvény alapján A különbség mintegy 60 milliárd Ft.
plc
2008.03.13. 08:12:46
Hol kell reklamálni, hogy valakinek válaszolok, de a válaszom mellett nem látszik, hogy kinek írom a választ. És ez már az új rendszernél nem először fordul elő. Az előző hozzászólás plc 120.-nak szólt. Akkor most a vizitdíjat a lottózók fizetik? :)
sol
2008.03.13. 13:54:42
üdv ja majd elfelejtettem...azért nagyságrendi különbség nincs hisz a kaszinóknak is kemény százmilliókat kell fizetni ha legálisak legalábbis az adótörvény alapján |
|

A fidesz kinevezte a komcsit vezetőnek a saját emberei előtt! Háttéralkuk vannak? Mint az állat! Egy banda!
Ez nem európai hang. Ez egy ázsiai hordatag artikulálatlan üvöltése.