- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
iskola integráció
Témaindító: MorgóM
Hát megtörtént. A mai szavazással szétrombolták Kecskemét középfokú képzését. Szakmailag átgondolatlan, az iskolákat a döntések előkészítésből direkt kihagyó, pedagógiai alkalmatlanságáról ismert "szakértő" segítségével elkészített előterjesztést szavaztak meg. Jól van ez így? "Tudtommal a 3 gimnáziumot nem vonják össze."
anonim
2008.03.02. 16:42:00
Mindenesetre kihívás volt neki a napirend előtti felolvasása! Nem csak neki volt kihívás. Ennyi dadogást utoljára első általánosban hallottam.
Anomím
2008.03.02. 14:48:58
Véletlenül láttam ma a közgyűlési közvetítés ezen részét az ismétlésben. Mindenesetre kihívás volt neki a napirend előtti felolvasása! Véletlenül láttam ma a közgyűlési közvetítés ezen részét az ismétlésben.
neduddgi
2008.02.29. 10:59:36
Szóval megszületett a döntés a 3 állami gimi teljes összevonásáról? Tudtommal a 3 gimnáziumot nem vonják össze. (pedig tavaly nyáron az erről szóló döntés megszületett!)
Anomím
2008.03.01. 20:06:19
Sárközi István alpolgármester majdnem 10 éve szervezi az oktatást a fidesz szineiben több mint félmilliós havi fizetésért.A fideszuralom előtt nem is volt ilyen beosztás hogy Oktatási alpogármester. Az Önkormányzat oktatási osztálya kitűnően elirányított mindent. A Közgyűlésem meg a Kecskeméti lapokat osvassa ahelyett hogy dolgozna! E nagyon nagy baj.Cegléden egyetlen jobbikos képviselő rendszeresen behúzza a féket a fideszeseknél. Nincs ámokfutás,visszafordíthatatlan kártétel.
neduddgi
2008.03.01. 20:32:20
Túlnyomórészt igen! Korrekt????? Úgy szavaznak, ahogyan az előzetes egyeztetéskor megmondják nekik! Akkor mi is a kölönbség az MSZP és a FIDESZ között? Semmi! Mindenütt csak az önös érdekek számitanak! Kecskemét oktatását is tönkre teszik a Hivatal szétverése után! Az oktatás átszervezését is önjelölt hiteltelen fideszeskék végzik!
neduddgi
2008.03.01. 20:32:20
Túlnyomórészt igen! Navrasics azt mondta, hogy szigorú átlátható költségvetés kell. Ez nem az? |
|

"Tudtommal a 3 gimnáziumot nem vonják össze."
Hát ez az év híre lenne! De még messze van szeptember 1.
Ami a szakképzést illeti - hát arra ráférne némi reform. Sajnos már évtizedek óta képtelenség színvonalat produkálni e téren. Nem állítom, hogy tudom, milyen formában kéne javítani a helyzeten, így azt se, hogy amit a kormány már pár éve erőltet, az jó-e. Valószínűleg a gazdasági szereplők (források, életszerű képzési igények és technológiák, stb.) minél szorosabb bevonása hozhat javulást.
A kecskeméti szakképző iskolák összevonása mindenesetre elég papírízűnek tűnik, akárki találta ki. Majd elválik, mivel sikerül kitölteni az új kereteket.
Leviczki Cirillel