- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Alakítsunk pártot!
Témaindító: Közepes
Annyira unom már, hogy csak a jobb, meg a bal létezik, hogy már képes lennék új pártot létrehozni. Kiváncsi lennék hányan tartanának velem. Nem érdekel, hogy milyen oldali véleménye van, csak legyen jó ötlete. Amit én annak vélek: egységes 20%-os adókulcs. A szoc. juttatások szigorúbb feltételekhez kötése. Aki dolgozik azé legyen a pénz, de tudjon is megélni belőle. Aki hozzájárul a társadalom költségeihez, az élvezze az előnyeit is. A törvények ne a becsteleneket védjék.
plc
2008.02.29. 07:58:16
Csak egyet nem értek. Miért nem Te vagy a pénzügyminiszter. Bár szerintem gyorsan becsődöltetnéd az országot. Az egykulcsos adó miatt még egyetlen ország sem ment tönkre! Szabályozásaink egy része alapvetően potitív célt szolgálna, de a megkerülésük révén csak egy csomó adminisztratív és anyagi plusz terhet ró az ország nagy részére, míg egy kisebb résznek megtömi a zsbét. Azzal, hogy aki dolgozik azé legyen a pénz arra akartam kilyukadni, bár tényleg nem fogalmaztam egyértelműen, hogy aki tisztességesen jutott a vagyonához attól ne vonjuk el a társadalom azon rétegeinek támogatása céljából, akik csak a kerékkötői a fejlődésnek. Ne kenyeret adjunk, hanem tanítsunk kenyeret keresni.
plc
2008.02.29. 07:58:16
Csak egyet nem értek. Miért nem Te vagy a pénzügyminiszter. Bár szerintem gyorsan becsődöltetnéd az országot. Véleményem szerint az az igazságtalan, hogy attól aki többet keres, arányaiban is vonjunk el többet. Tehát büntessük meg azért, mert tehetségesebb.
anonim
2008.02.28. 20:50:35
Hatalmasat tévedsz, drága Komám! Csak egyet nem értek. Miért nem Te vagy a pénzügyminiszter. Bár szerintem gyorsan becsődöltetnéd az országot.
anonim
2008.02.28. 20:50:35
Hatalmasat tévedsz, drága Komám! Talán ,ha SZAKMAI végzettséghez kötnék a " politikusságot" és nem osztogatnák csak ugy !Megfelelő végzettség és diploma után megfelelő jövedelem , meghatározott számu - nem kft,nem fel.ügy.biz ...stb - részvétel egyébb helyeken és ehhez tartozó adókulcs alapján adózni .Pl.100.000.-ig 12 % 500.001 - 1.000.000 . -Ft.-ig és e fölött lehet gondolkozni !
plc
2008.02.28. 14:45:05
Csak hozzáfűznék egy gondolatott Vazze írásához. Hatalmasat tévedsz, drága Komám! Dézsávű érzésem van. Ezt szajkózza Orbán is, és itt meg is rekedt, mert lövése nincs, hogy mi lenne a helyes... :O)
vazze
2008.02.28. 14:17:55
Nem hiszem, hogy csak a jobb meg a bal létezik. Sőt! Szerintem ma Magyarországon nincs is igazán jobb- ill. baloldali párt. Legfeljebb csak olyan, amelyik valamelyiknek mondja magát. Olyanok viszont tényleg sokan vannak, akik valamelyik párt mellett vakon kötelezték el magukat. Vagy valamelyik párt ellen! Csak hozzáfűznék egy gondolatott Vazze írásához. |
|

Csak egyet nem értek. Miért nem Te vagy a pénzügyminiszter. Bár szerintem gyorsan becsődöltetnéd az országot.
Amúgy a 12% is igazságtalan lenne, a sokat keresők járnának nagyon jól. Megint.Maradjon csak a magas jövedelemnél egy második, magasabb kulcs.
ezt ugy értettem, hogy havi száze.-ig 12%,a fölött növekszik.Viszont aki ötszáz és magasabb természetesen sokkal -sokkal több lenne az elvonás.
Van aki gondolkozik van aki lázadozik,szerintem az számíthat elismerésre a dolgozni akar a hazájáért.
Ja, és vannak a hőzöngök meg a többiek !