Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Hol van a miniszterek tárcája? Megtalálták az ország mindenhez értő emberét.
Témaindító: Pelikán

Eddig is nevetgéltem ezen a tárca nélküli miniszteri dolgon, de ez már tényleg röhejes. Igaz, nem csak ebben a kormányban, de vannak miniszterek, akik, hol elveszítik, hol megtalálják a tárcájukat. Lényegében, nem értem, illetve értem. Vannak mindig olyan emberek, akiknek kell a pozíció. Akkor, miért nem lehet megoldani ezt valamilyen normális kormányzati szerkezetben? Úgy tűnik, Gyurcsány megtalálta az „ország zsenijét”. Draskovics, meg a tárcáját. Ahogy a híreket figyelem, ez az ember mindenhol megállja a helyét. Persze, az, hogy megállja kicsit túlzás, de most mintha ő lenne az, aki minden posztra alkalmas. Nem akarom felsorolni, hogy mi minden volt már, gondolom ezt mindenki tudja. Azt nem értem az egészben, hogy miért kellett kigolyózni Takács Albertet az Igazságügyi és Rendészeti minisztérium éléről. Az igaz, hogy voltak és lesznek is rendőrségi ügyek, de úgy vettem észre, minisztersége alatt valamelyest konszolidálódott a rendőrség. A nagy tisztogatás után úgy tűnt, hogy a közvélemény és még talán az ellenzék is elfogadta Takácsot. Akkor, miért kell a kedélyeket borzolni Draskoviccsal?

db/lap 
7. anonim válasz 2010.01.10. 22:00:54

Én is értek mindenhez !!!

6. plc válasz 2008.02.15. 07:33:51
Pelikán 2008.02.15. 00:52:38

Ennek nincs jelentősége. A párt kifizeti.

Üdv:

a Gátőr

Lehetne OV is egy kicsit nagyvonalú és fizethetné saját WEB oldalát. Aki csóró egyetemistából - bányában dolgozó apuka, pedagógu anyuka - mellett százmilliós vagyont szerzett - négy gyerek és egy gyesen lévő feleség mellett - lehetne annyira hiú, hogy nem a pártjával fizetteti. Igaz, ha nagyvonalú lenne, most nem lenne (több)százmilliós lakása.

5. Pelikán válasz 2008.02.15. 00:52:38
plc 2008.02.14. 08:54:50

Pedig Gyurcsány megtehetné magánemberként is, hogy megbíz egy profi, hozzáértő céget egy látványos, de mégis áttekinthető, érthető honlap készítésével. Azért kíváncsi vagyoka FIDESZ-nek mennyibe kerül OV WEB oldala. Biztosan nem saját zsebből fizeti.

Ennek nincs jelentősége. A párt kifizeti.

Üdv:

a Gátőr

4. plc válasz 2008.02.14. 08:54:50
Pelikán 2008.02.14. 00:15:00

Tényleg annak tűnik. Végre a Gál J.-t eltakarították, de nem látom a javulást a kormánykommunikációban. Amatőrök.

Meg kell nézni a fidesz, vagy Orbán honlapját. Profi munka. Miért nem tudnak csinálni egy ilyen honlapot a Gyurcsánynak is, mint pártelnöknek? Nem mint miniszterelnöknek, ezt hangsúlyozom. Vagyis, nem állami pénzből.

A fidesznek kiváló kommunikációs stábja van. Ez tény.

Üdv:

a Gátőr

Pedig Gyurcsány megtehetné magánemberként is, hogy megbíz egy profi, hozzáértő céget egy látványos, de mégis áttekinthető, érthető honlap készítésével. Azért kíváncsi vagyoka FIDESZ-nek mennyibe kerül OV WEB oldala. Biztosan nem saját zsebből fizeti.

3. Pelikán válasz 2008.02.14. 00:15:00
komondor 2008.02.13. 08:46:31

Szerintem ez Gyurcsány kapkodása.
Úgy próbál talpon maradni, hogy "reformál". Persze ezek csak házon belüli csereberék, mondhatni eben gubát.
Több szót nem is érdemel.

Tényleg annak tűnik. Végre a Gál J.-t eltakarították, de nem látom a javulást a kormánykommunikációban. Amatőrök.

Meg kell nézni a fidesz, vagy Orbán honlapját. Profi munka. Miért nem tudnak csinálni egy ilyen honlapot a Gyurcsánynak is, mint pártelnöknek? Nem mint miniszterelnöknek, ezt hangsúlyozom. Vagyis, nem állami pénzből.

A fidesznek kiváló kommunikációs stábja van. Ez tény.

Üdv:

a Gátőr

2. Anomím válasz 2008.02.13. 09:12:22

Ez az egész politikai garnitúra egy katasztrófa,csak az a baj hogy mindannyiunk bőrére megy amit csinálnak.

1. komondor válasz 2008.02.13. 08:46:31

Szerintem ez Gyurcsány kapkodása.
Úgy próbál talpon maradni, hogy "reformál". Persze ezek csak házon belüli csereberék, mondhatni eben gubát.
Több szót nem is érdemel.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index