- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Navracsicsnak elment a maradék esze?
Témaindító: tetű
Tegnap hallgatom ezt a felfuvalkodott alakot, oszt mit mond? Az egészségügyi törvényt mélységében a képviselők többsége sem ismeri, mégis megszavazták! Ha igaz az állítása (amit kétlek) honnan tudja? Ha hazudik (ez a megszokott)? Akkor mit akar a népszavazással? Olyan emberek menjenek el szavazni, akiknek fogalmuk sincs az egészségügyi reformról? Ne csodálkozzunk Emberek! A tévében is azt látom, hogy olyanokkal íratják alá a kérdőívet, akik öregkori demenciában szenvednek... :O)
Anomím
2008.02.16. 13:34:53
Karsai talán az egyetlen politikus aki elolvasta a törvényt és elszörnyedt,majd fellázadt. Kíváncsi lennék Kecskemét 2 nagytudású képviselőjének véleményére akik ráadásul orvosok,nagy tapasztalattal,rutinnal.Gondolok itt Dr. Horváth Zsoltra és Zombor úrra. Szerinted a két nagytudású képviselőnk elolvasta? Szerintem elolvasta a FIDESZ pár szakértője, aztán egy kivonatot közzétettek és ez alapján szavztak.
Anomím
Karsai talán az egyetlen politikus aki elolvasta a törvényt és elszörnyedt,majd fellázadt. Kíváncsi lennék Kecskemét 2 nagytudású képviselőjének véleményére akik ráadásul orvosok,nagy tapasztalattal,rutinnal.Gondolok itt Dr. Horváth Zsoltra és Zombor úrra. ..és Ő meg is hívta a HIRTv.-t , és viszont ,oszt elmesélte nekik amit gondolt...
Anomím
Karsai talán az egyetlen politikus aki elolvasta a törvényt és elszörnyedt,majd fellázadt. Kíváncsi lennék Kecskemét 2 nagytudású képviselőjének véleményére akik ráadásul orvosok,nagy tapasztalattal,rutinnal.Gondolok itt Dr. Horváth Zsoltra és Zombor úrra. Nem fogja... :O) Karsai talán az egyetlen politikus aki elolvasta a törvényt és elszörnyedt,majd fellázadt. Kíváncsi lennék Kecskemét 2 nagytudású képviselőjének véleményére akik ráadásul orvosok,nagy tapasztalattal,rutinnal.Gondolok itt Dr. Horváth Zsoltra és Zombor úrra.
Pelikán
2008.02.15. 23:42:52
Nem vagyok én ebben olyan biztos. Gondolod, hogy az ellenzékben, vagy amikor kormányon voltak nincsenek olyan képviselők akik máskét gondolják. Dehogynem. Csakhogy a frakciófegyelem ellen véteni, vagy mást képviselni, mint Orbán éppen aktuális hivatalos álláspontja, végzetes következményekkel jár. Lásd Szécsi Gábor. Pelikán! Ne bántsd az igazmondókat! :O)
anonim
2008.02.15. 13:57:41
Na, Karsaival befarag a Luci-ferenc. :) Nem vagyok én ebben olyan biztos. Gondolod, hogy az ellenzékben, vagy amikor kormányon voltak nincsenek olyan képviselők akik máskét gondolják. Dehogynem. Csakhogy a frakciófegyelem ellen véteni, vagy mást képviselni, mint Orbán éppen aktuális hivatalos álláspontja, végzetes következményekkel jár. Lásd Szécsi Gábor.
rosenberg
2008.02.15. 13:36:16
Pl. Karsai bevallotta. Na, Karsaival befarag a Luci-ferenc. :) Pl. Karsai bevallotta. Itt a helye, ha az ellenzéknek kényelmetlen is... :O) |
|

Bruszel mondta ki az igazat.Bent kellene lenni 3 Jobbikosnak és 2 civilnek és egész más lenne a helyzet