- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Nesze Neked Orbán kabinet/AZ EURÓPAI UNIÓ ALAPVETŐ JOGOK CHARTÁJA
Témaindító:
Az EU Alapvető Jogok Chartáját 2000. decemberében Nizzában hirdette ki ünnepélyes keretek között az Európai Parlament, az Európai Unió Tanácsa (vagyis a tagállamok kormányai) és az Európai Bizottság. (Kérdés: Ki volt hatalmon ekkor Magyarországon?) A számítógépet.
anonim
2010.07.27. 15:23:50
A lányod példaképe meg az édesanyja. Tudod, az a román k., akiről írtál. Jól írtam hát, ez a megnyilvánulás román cigány szokás. A kérdés, hogy honnan lopta?
anonim
2010.07.27. 14:10:16
Orbán Viktor példaképe Kádár János. A nagy előd nyomdokain halad előre. Kissé még ingatag lábakon,de lesz az még erősebb is. A lányod példaképe meg az édesanyja. Tudod, az a román k., akiről írtál.
anonim
2010.07.27. 12:50:57
Na hazudj! Inkább azzal foglalkoznátok, hogy visszaszorítsátok a román alkalmimunkás hullámot. Lajosmizsén például rengetegen vannak, köszönhetően az adócsaló gazdáknak. Meg román kurvával is találkoztam, aki nem tudott viselkedni és orális szexre ingerelte a nyálas férjét nyilvános helyen, mindenki megdöbbenésére. Ez a Gyurcsány féle \"nem csináltunk semmit\" eredménye. Oldja meg O.V., mi az hogy, miért nem oldotta már meg az eddigi szűk két hónap alatt??!! :) Bocs, de a kolbászból font kerítésre is várnod kell még egy kicsinykét! :) Orbán Viktor példaképe Kádár János. A nagy előd nyomdokain halad előre. Kissé még ingatag lábakon,de lesz az még erősebb is.
anonim
2010.07.27. 11:03:44
Szóval amit 2002-ben nektek szabad volt, sőt dicsőség, azt 2010-ben nekünk nem szabad, sőt, az már bűn. Éééééértem. :) Na hazudj! Inkább azzal foglalkoznátok, hogy visszaszorítsátok a román alkalmimunkás hullámot. Lajosmizsén például rengetegen vannak, köszönhetően az adócsaló gazdáknak. Meg román kurvával is találkoztam, aki nem tudott viselkedni és orális szexre ingerelte a nyálas férjét nyilvános helyen, mindenki megdöbbenésére.
Hortobágyi István
2010.07.27. 11:06:28
Nem emlékszem, hogy a bevezetőben írtak bármelyikét is gyakoroltuk volna a jobboldalon. Megállapítom: A szocik emlékezőképessége meglehetősen korlátozott. Időben korlátozott. 1998-2002-re rosszul, 2002-2010-re csak a (nekik) szépre emlékeznek. 2010 tavaszától meg vizionálnak. Átmentek hisztibe és jövendőmondó varjúba. :) Káááááááár!
anonim
2010.07.27. 11:03:44
Szóval amit 2002-ben nektek szabad volt, sőt dicsőség, azt 2010-ben nekünk nem szabad, sőt, az már bűn. Éééééértem. :) Nem emlékszem, hogy a bevezetőben írtak bármelyikét is gyakoroltuk volna a jobboldalon. Szóval amit 2002-ben nektek szabad volt, sőt dicsőség, azt 2010-ben nekünk nem szabad, sőt, az már bűn. Éééééértem. :) |
|

Ezt nem értem.