Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Félegyházáról őszintén
Témaindító:

Mindenki írhat ide, aki szeretné megosztani véleményét Félegyháza eseményeiről, vagy csupán van saját véleménye a városunkról...

db/lap 
8. anonim válasz 2010.07.14. 11:09:56
anonim 2010.07.14. 10:41:52

Ha hülye vagy,akkor miért kérdezel?A Majsai LTP: nem a Panel Program része,az egy DAOP pályázat.Teljesen más.

Azért kérdezek mert hüje vagyok, de attól még a város sok tíz milliót hozzátett ugye? Azután itt már annyi jogcímen lehet pályázni, amit épeszű ember nem tud követni, és ugye így könnyebb is sok politikai bajkeverőt jó zsíros állásba helyezni, meg lopni.

7. anonim válasz 2010.07.14. 10:41:52
katikának 2010.07.14. 08:27:09

Katika, mennyibe kerül ez a városnak, a hülye \"képzési programról\" nem is beszélve, és való igaz nézzen szét a város más részein,vagy mi van a leromlott családi házban lakókkal, ott miért nem tejel a város, a felújításokhoz. A Majsai úti telep nem is panelből épült, hogy került a panelprogramba? Hm, Katika?!

Ha hülye vagy,akkor miért kérdezel?A Majsai LTP: nem a Panel Program része,az egy DAOP pályázat.Teljesen más.

6. anonim válasz 2010.07.14. 09:25:06
katikának 2010.07.14. 08:27:09

Katika, mennyibe kerül ez a városnak, a hülye \"képzési programról\" nem is beszélve, és való igaz nézzen szét a város más részein,vagy mi van a leromlott családi házban lakókkal, ott miért nem tejel a város, a felújításokhoz. A Majsai úti telep nem is panelből épült, hogy került a panelprogramba? Hm, Katika?!

mi az a képzési program? biztos Katika sem tudja:)

5. katikának válasz 2010.07.14. 08:27:09
anonim 2010.07.14. 06:46:38

Katika! Ön nagyon kevéssel beéri, egy játszótér elég? Sétáljon már végig a főutcán úgy, hogy kritikus szemmel nézi az épületeket, vagy menjen el a majsai úti lakóteleptől az alpári úti \"lakótelepig\" gyalog:)) élmény!

4. anonim válasz 2010.07.14. 06:46:38
Majsai lakópark 2010.05.27. 15:14:02

épül, szépül a Majsai úti lakótelep, már régóta vártam családommal ezt a felújítást végre lesz normális játszótér a gyerekeimnek is.

Csak ennyit szerettem volna írni.

Ti is írjatok arról, hogy mit szerettek Félegyházán, vagy amelyik városrészben éltek.

Kati

Katika! Ön nagyon kevéssel beéri, egy játszótér elég? Sétáljon már végig a főutcán úgy, hogy kritikus szemmel nézi az épületeket, vagy menjen el a majsai úti lakóteleptől az alpári úti \"lakótelepig\" gyalog:)) élmény!

3. Cassandra válasz 2010.07.14. 00:11:52
Majsai lakópark 2010.05.27. 15:14:02

épül, szépül a Majsai úti lakótelep, már régóta vártam családommal ezt a felújítást végre lesz normális játszótér a gyerekeimnek is.

Ti is írjatok arról, hogy mit szerettek Félegyházán, vagy amelyik városrészben éltek.

Kati

Kedves Kati!
rn
rnRemélem, Ön a játszótér alkalmazottja, a gyermekei a játszótéren lesznek óvodások, iskolások és szintén ott fognak dolgozni, illetve ha kórházi ellátásra szorulna, egy játszótéri padon fogják -- remélhetőleg sikeresen -- megműteni, a móskuskerék egy alkatrészével. Merthogy a városnak hamarosan egyebe sem lesz, csak játszóterei. (Az öntelt politikusokat most nem említem, mert Félegyházán a létük magától értetődő.)

2. Majsai lakópark válasz 2010.05.27. 15:14:02

Kati

1. Félegyháza mindenkié válasz 2010.05.27. 15:11:18

Mindenki írhat ide, aki szeretné megosztani véleményét Félegyháza eseményeiről, vagy csupán van saját véleménye a városunkról...

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index