- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Félegyházáról őszintén
Témaindító:
Mindenki írhat ide, aki szeretné megosztani véleményét Félegyháza eseményeiről, vagy csupán van saját véleménye a városunkról...
katikának
2010.07.14. 08:27:09
Katika, mennyibe kerül ez a városnak, a hülye \"képzési programról\" nem is beszélve, és való igaz nézzen szét a város más részein,vagy mi van a leromlott családi házban lakókkal, ott miért nem tejel a város, a felújításokhoz. A Majsai úti telep nem is panelből épült, hogy került a panelprogramba? Hm, Katika?! Ha hülye vagy,akkor miért kérdezel?A Majsai LTP: nem a Panel Program része,az egy DAOP pályázat.Teljesen más.
katikának
2010.07.14. 08:27:09
Katika, mennyibe kerül ez a városnak, a hülye \"képzési programról\" nem is beszélve, és való igaz nézzen szét a város más részein,vagy mi van a leromlott családi házban lakókkal, ott miért nem tejel a város, a felújításokhoz. A Majsai úti telep nem is panelből épült, hogy került a panelprogramba? Hm, Katika?! mi az a képzési program? biztos Katika sem tudja:)
anonim
2010.07.14. 06:46:38
Katika! Ön nagyon kevéssel beéri, egy játszótér elég? Sétáljon már végig a főutcán úgy, hogy kritikus szemmel nézi az épületeket, vagy menjen el a majsai úti lakóteleptől az alpári úti \"lakótelepig\" gyalog:)) élmény! Katika, mennyibe kerül ez a városnak, a hülye \"képzési programról\" nem is beszélve, és való igaz nézzen szét a város más részein,vagy mi van a leromlott családi házban lakókkal, ott miért nem tejel a város, a felújításokhoz. A Majsai úti telep nem is panelből épült, hogy került a panelprogramba? Hm, Katika?!
Majsai lakópark
2010.05.27. 15:14:02
épül, szépül a Majsai úti lakótelep, már régóta vártam családommal ezt a felújítást végre lesz normális játszótér a gyerekeimnek is. Katika! Ön nagyon kevéssel beéri, egy játszótér elég? Sétáljon már végig a főutcán úgy, hogy kritikus szemmel nézi az épületeket, vagy menjen el a majsai úti lakóteleptől az alpári úti \"lakótelepig\" gyalog:)) élmény!
Majsai lakópark
2010.05.27. 15:14:02
épül, szépül a Majsai úti lakótelep, már régóta vártam családommal ezt a felújítást végre lesz normális játszótér a gyerekeimnek is. Kedves Kati! épül, szépül a Majsai úti lakótelep, már régóta vártam családommal ezt a felújítást végre lesz normális játszótér a gyerekeimnek is. Mindenki írhat ide, aki szeretné megosztani véleményét Félegyháza eseményeiről, vagy csupán van saját véleménye a városunkról... |
|

Ha hülye vagy,akkor miért kérdezel?A Majsai LTP: nem a Panel Program része,az egy DAOP pályázat.Teljesen más.
Azért kérdezek mert hüje vagyok, de attól még a város sok tíz milliót hozzátett ugye? Azután itt már annyi jogcímen lehet pályázni, amit épeszű ember nem tud követni, és ugye így könnyebb is sok politikai bajkeverőt jó zsíros állásba helyezni, meg lopni.