- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kecskemét, szemét, káosz
Témaindító: GG0301
A ba.. nevű weblapon arról írtak, hogy büntetni kellene a lakótelepi társasházakat, és több kuka vásárlására kellene kötelezni őket, mert szemetesek a kukák környéke. Arról persze nem írnak, hogy a családi házak lakói nem fizetnek szemétdíjat, hanem behordják szemetüket a lakótelepi kukákba, vagy mellé.... Utak... Megboldogult súlyadót, új nevén teljesítményadót annak idején arra találták ki, hogy a befolyt pénzből karbantartsák az utakat. Az utakat elnézve nem is tudom mire fordítják az így befolyt pénzt? Valaki utánajárhatna. Múlt évben nagy médiafelhajtás mellett elszállítottak egy mozgássérült parkolóban álló autót. Azóta semmi. A színház környékén, a rendőrség szomszédságában néha alig lehet közlekedni annyi a járdán, úttesten, forgalom elől elzárt területen parkoló autó. Azt is mondták, hogy megbüntetik a lakótelepeken parkoló teherautókat. Ezügyben sem történik semmi. Van amikor vasárnap hajnalban arra ébredek, hogy a kamionos termeli a levegőt az elinduláshoz. Az sem ritka, hogy kisteherautóval a járdán, vagy füvön parkolnak. A közterületfelügyelők, rendőrök tényleg csak azért vannak, hogy a kisembereket büntessék?
anonim
2008.02.15. 10:13:55
Hogy legyen kit leordítani. :) Valaki készített felvételeket a Praktikerrel szemben lévő " minta" területről.
Pelikán
2008.02.15. 00:16:45
Tényleg, ez eszembe sem jutott. De, ha ő végzi az oroszlánrészt, akkor minek vannak a beosztottak? :) Hogy legyen kit leordítani. :)
anonim
2008.02.14. 08:28:06
Ha a főnök ordít, az azért van, mert ő végzi a munka oroszlánrészét. :) Tényleg, ez eszembe sem jutott. De, ha ő végzi az oroszlánrészt, akkor minek vannak a beosztottak? :)
anonim
2008.02.14. 16:38:36
Nem értem. Itt soha nem volt szoci hatalom. A többség így döntött, oszt jó napot. Ez egy legálisan, demokratikusan megválasztott, legitim önkormányzat.
komondor
2008.02.14. 15:41:37
Olvasd már el a témaindító szöveget, drága névtelen barátom! :) A sok hülye Rokonnak aztán beszélhetsz!
anonim
2008.02.14. 08:47:07
Honnan tudod? Szagoltad? :) Lehet, hogy nem büdös, de randa
Anomím
2008.02.14. 09:54:15
Kecskemét lakosságának fele úgy döntött,hogy a fidesz adja a legjobb-képességű,a legműveltebb,legtapasztaltabb,legokosabb,legbecsületesebb képviselőket a városnak.A másik fele nem ment el szavazni. Akkor tessenek tudomásul venni hogy ez van.
komondor
2008.02.14. 15:41:37
Olvasd már el a témaindító szöveget, drága névtelen barátom! :) Vau...vau.... nem vagyok a barátod.
anonim
2008.02.14. 15:35:38
Ezen az oldlon van ? Olvasd már el a témaindító szöveget, drága névtelen barátom! :) |
|

Hogy legyen kit leordítani. :)
Ja, értem:)
Üdv:
a Gátőr