Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kirúgták a főrendőrt! De miért is?
Témaindító:

Kirúgták a főrendőrt! De miért is?
2010.április 09. 19:14

A hírügynökség értesülései szerint Bencze József országos rendőrfőkapitány a mai napon indoklás nélkül mentette fel a posztjáról Vakulya Ottó rendőr ezredest, rendőrségi főtanácsost, a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti igazgatóját, a tisztség betöltésével pedig Arató László alezredest, rendőrségi tanácsost, a Kiskőrösi Rendőrkapitányság vezetőjét bízták meg - értesült a HavariaPress.

Az információt a rendőrség részéről nem kommentálták, a hírügynökség azonban belső rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy a felmentést dr. Dávid Károly megyei rendőr-főkapitány kezdeményezte, arra való hivatkozással, hogy nem tud együtt dolgozni a főtanácsossal.

A HavariaPress információi szerint Vakulya Ottó december 31-ig a felmentési idejét tölti - ami alatt megkapja fizetését és egyéb illetményeit is -, ezt követően pedig vélhetően nyugállományba vonul.

Forrás: STOP/HavariaPress

db/lap 
42. anonim válasz 2010.04.16. 13:58:15

Mesélek egy nagyon érdekes dolgot. A hírösindex másik fórumán lévő hírt,ami szerint benzin-ügyben támadják a megyei főzsarút, végül nagy nyögvenyelősen ma (péntek) délelőtt feltette a Baon is. A Popovics írta a cikket. Valami jó durva címe volt, ami arra utalt, hogy amíg a rendőri vezetők herdálják a benzint, addig gyalog járnak a járőrök. Na most a legérdekesebb, hogy a cikket kb 1-2 óra múlva levették. Nyilván letiltotta a rendőr-főkapitányság. Hajrá demokrácia, hajrá szólásszabadság, hajrá Baon! Így kell ezt...

41. Liz válasz 2010.04.15. 17:06:59

A Gergényi-féle "rendcsinálásra" gondolok, 1996. okt. 22-től. Nagyon népszerű hely a rendészeti igazgatói szék. Vakulya mintha már a negyedik lett volna ott, azóta. Kinél lehet pályázni?

40. anonim válasz 2010.04.15. 15:48:29

"Gergényi Péter nevezte ki Baján kapitánynak, és dr. Király Ferenc tette meg helyettesévé." Ez nem túl szerencsés V.O-ra nézve, így utólag... de hát ki más hozakodott volna elő vele, mint H(tetű)I. Ne feledjük, hogy "elvtársa", dr.K., a cusssslag ügyben eléggé kényelmetlen helyzetbe került!!!

39. anonim válasz 2010.04.15. 08:59:31
Nem! 2010.04.14. 21:51:26

.

Aratóra gondolsz?
rn

38. Nem! válasz 2010.04.14. 21:51:26
Liz 2010.04.14. 20:46:16

Emlékezik valaki a 14 évvel ezelőtti csonkolásra?

.

37. kínai válasz 2010.04.14. 21:49:44
István 2010.04.14. 21:15:51

Olvasom a hozzászólásokat,valóban ilyen a fegyveres testület? Kit fognak védeni a rendőreink,a mindenkori állampártot,azokat akik parancsot adnak!Mi lett volna ha Jobbik nyer! Lődd agyon anyádat,célra tarts és tűz!Rendőrség mit tesztek millió éhezővel,betörővel,mert élni kell,leszerelnek mert nem bírják gyomorral a rendőreink!Mit ad a MAGYAR ÁLLAM nekik,küzdelmet megaláztatást, Székházukat lepisilő impotens főrendőrt!

azs legalabb tudni maga vizselni

36. István válasz 2010.04.14. 21:15:51

Olvasom a hozzászólásokat,valóban ilyen a fegyveres testület? Kit fognak védeni a rendőreink,a mindenkori állampártot,azokat akik parancsot adnak!Mi lett volna ha Jobbik nyer! Lődd agyon anyádat,célra tarts és tűz!Rendőrség mit tesztek millió éhezővel,betörővel,mert élni kell,leszerelnek mert nem bírják gyomorral a rendőreink!Mit ad a MAGYAR ÁLLAM nekik,küzdelmet megaláztatást, Székházukat lepisilő impotens főrendőrt!

35. Liz válasz 2010.04.14. 20:46:16

Emlékezik valaki a 14 évvel ezelőtti csonkolásra?

34. pestike válasz 2010.04.13. 15:41:10
anonim 2010.04.13. 15:25:20

Bocsika! én nem a FIDESZ-t fikáztam és okoltam, hanem Dávid tábornokot és azokat, akik kinevezték a határőrt főfőrendőrnek!!!

Nincs ezzel semmi baj, értem, csak már más beírások azt sejtetik, hogy mit fog csinálni a jövendő kormány, amikor eddig és MOST történnek dolgok! Ez azért már az elmebaj határát súrolja!

33. anonim válasz 2010.04.13. 15:25:20
pestike 2010.04.13. 14:15:37

Ezt én most nem érteni! Akkor hibázott az MSZP-SZDSZ kormány kezdettől fogva, utóbbi időben szólóban az MSZP? Májusban alakít kormányt a FIDESZ-KDNP. A \"holt időben\" sincs beleszólási joga! Mint ahogy a széndioxid kvóta eladásokat sem tudja megakadályozni.

Bocsika! én nem a FIDESZ-t fikáztam és okoltam, hanem Dávid tábornokot és azokat, akik kinevezték a határőrt főfőrendőrnek!!!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index