- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Karácsony hajnalán.
Témaindító: Pelikán
Itt ücsörgök ezen a hajnali órán. Nézegetem a híreket, olvasom a fórumot. Odakint tél van, szép csendes az éjszaka. Itt van karácsony napja. Karácsony. A szeretet, a békesség, Jézus születése. Ezek jutnak eszembe. Aztán eszembe jut az elmúlt év. Ez kissé elszomorít. Az ország egyik fele háborúban áll a másikkal. Én is írogatok össze vissza a fórumon. De miért? Egyáltalán érdekel valakit, hogy mit írok? Ellenségeket szerzek, vagy barátokat? Nem tudom. Írok, mert vannak dolgok, amik nem hagynak nyugodni. És, most hogy itt nézegetem e békés Széchenyi városi tájat, azon gondolkodom, hogy mit hibáztam, mit vétettem, ha egyáltalán tettem ilyet. Biztos, hogy nekem is vannak bűneim. Ezekkel a legnehezebb szembenézni. Nem baj, meg kell tenni. Néha szükséges önmagunkba pillantani. A megváltó azért jött a földre, hogy magára vegye bűneinket. Talán az enyéimet is magára veszi. Mert gyarlók vagyunk, ezt ne tagadjuk. De miért is kesergek én itt hajnalban, amikor igazából boldog vagyok. Itt a családom, a még élő nagyszülőkkel együtt. Ebben a családi körben fogunk ünnepelni. Elfelejtem az évet, legalább is egy kis időre. Szüneteltetem a fórumozást az ünnepekre. Úgy döntöttem, hogy ebbe a lakásba a béke és a szeretet költözik be a külvilágból is. Ezért minden fórumozónak, kívánok Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket! Üdv: A Gátőr
tetű
2007.12.26. 08:58:36
Pedig megfogadtam, hogy Karácsonykor nem, DE: Orbán Viktor ekkorát tévedett volna? Ő nem tévedhetetlen? :O) Fogódzkodj meg Tetű, nem tévedhetetlen!
tetű
2007.12.26. 08:58:36
Pedig megfogadtam, hogy Karácsonykor nem, DE: Orbán Viktor ekkorát tévedett volna? Ő nem tévedhetetlen? :O) BUNKÓ VAGY! (Az is maracccccc. :) Oszt jónapot.)
anonim
2007.12.25. 22:57:55
Hiába, Tökfilkó, a kóros fideszgyűlölet súlyos agykárosító. A 9. bejegyzés (kedves Rokonom elmesziporkája) világosan és helyesen fogalmaz. Barátkozz meg a gondolattal, hogy drszécsi már régen nem "fideszes" és nagy kérdés, volt-e valaha is az? Pedig megfogadtam, hogy Karácsonykor nem, DE: Orbán Viktor ekkorát tévedett volna? Ő nem tévedhetetlen? :O) Szécsi urat kétszer a fidesz jelölte polgármesternek és szavazták meg dolgait.Vagy nem így van?
Anomím
2007.12.25. 17:04:21
Szécsi úr akivel FPJ érdekszövetséget kötött véletlenül nem a fidesz polgármestere volt? 2 évvel ezelőtti K L-ban látni hogy fideszes képviselők nyüzsögnek FPJ körül.Ez mind optikai csalódás? Hiába, Tökfilkó, a kóros fideszgyűlölet súlyos agykárosító. A 9. bejegyzés (kedves Rokonom elmesziporkája) világosan és helyesen fogalmaz. Barátkozz meg a gondolattal, hogy drszécsi már régen nem "fideszes" és nagy kérdés, volt-e valaha is az? Szécsi úr akivel FPJ érdekszövetséget kötött véletlenül nem a fidesz polgármestere volt? 2 évvel ezelőtti K L-ban látni hogy fideszes képviselők nyüzsögnek FPJ körül.Ez mind optikai csalódás?
Anomím
2007.12.25. 10:01:25
Ez a kecskeméti értelmiség.Józsi 1998-tól szoros felügyelet alatt tartotta a helyi fideszt,az idén eladta nekik az újságját. Most összevesztek valamin.Itt ugyanazok a közszereplők,akik 9 éve bekerültek és eladósították a várost,csak most éppen a fideszben ülnek jobbára,de van aki átment köztisztviselőnek,szdsz-esnek,össze-vissza. Ez egy eltorzított, teljesen hamis narratíva, amit sokan szeretnének beetetni a tájékozatlanokkal. FPJ nem a FIDESZ-t támogatta, hanem Szécsivel kötött érdekszövetséget. A Kecskeméti Lapokat sem adta el, mert nem is volt soha az övé. Volt egy kisebbségi tulajdonrésze, azt értékesítette jó pénzért, mert kiderült, hogy szednie kell onnan a sátorfáját. A többi állításod sem stimmel, mert a fidesz-gyűlölet elvakít. Beleértve a zenyémet is... :O) Talán jövőre benő mindenkinek a feje-lágya... :O) Kellemes Ünnepeket! |
|

Pedig megfogadtam, hogy Karácsonykor nem, DE: Orbán Viktor ekkorát tévedett volna? Ő nem tévedhetetlen? :O)
Ez a zorbán télleg tudhat valamit, ha még karácsonykor is ő jut a zeszedbe! :)
Szerintem kezeltesd magad.
B.Ú.É.K.!