- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
10.000.-Ft.- ot adtak ajándékba !
Témaindító: Szakács
Englertné és kis csapata kellemes ajándékkal lepett meg egy kecskeméti több gyermekes családot. Köszönjük mi is ,hogy ennyit jelent nekik az ajándékozás eme formája. De mire is elég ez ?
anonim
2007.12.23. 14:04:10
Nagyokos, te mennyit szántál ilyen célra, mennyivel segítetted az elesetteket. A tízezer forint is sokkal több, mint a semmi, éppen tízezer forinttal. Kisokos,én a család feleslegessé vált ruháit minden éveben a rászorulóknak adom. Nem géprongynak valót !! Nagyokos, te mennyit szántál ilyen célra, mennyivel segítetted az elesetteket. A tízezer forint is sokkal több, mint a semmi, éppen tízezer forinttal.
Pelikán
2007.12.22. 20:43:33
Láttam a riportot a TV-be. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak olyanok, akinek a 10 000 Ft. is sokat jelent. Igen én is tudom,de talán ha amennyien ott voltak akkor a 4x is kevés lett volna. Jav: TV-ben Láttam a riportot a TV-be. Lehet, hogy hihetetlen, de vannak olyanok, akinek a 10 000 Ft. is sokat jelent. A nagymama kommandó! |
|

Nagyokos, te mennyit szántál ilyen célra, mennyivel segítetted az elesetteket. A tízezer forint is sokkal több, mint a semmi, éppen tízezer forinttal.
Egyetértünk. Erről beszélek. Mellesleg adtam, adok rászorulóknak, ruhát, cipőt, alig használtakat. És jó érzés volt, amikor az ülőgarnitúrámat ajánlottam föl, amit azért cseréltünk le, mert átalakítottuk a lakást. Épp egy lakáshoz jutott többgyermekes családnak volt szüksége rá.
Úgy gondolom, hogy aki tud, az segítsen.
Üdv:
a Gátőr