Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A MÁV rájöhet, hogy felesleges... :O)
Témaindító: tetű

Ámberek! A MÁV nekije ment a kormánynak. Ha nem teljesítik ezt, ha nem teljesítik azt... Közel a Karácsony. Az emberek gyönnek és mennek. Nos, ha a MÁV játszik az idegeikkel, akkor majd buszra ülnek (mellesleg kényelmesebb és tisztább) és azzal mennek el szeretteikhez. A MÁV? Ugyan már! Egy meg, amit magának kavart... :O)

db/lap 
10. tetű válasz 2007.12.18. 20:50:47
rosenberg 2007.12.18. 20:29:07

Ja, akkor még senki nem sejtette (egyesek talán mégis), hogy az egész mögött az szdsz áll.

..én azt hallotam, hogy a Gyurcsány... :O)

9. rosenberg válasz 2007.12.18. 20:29:07
tetű 2007.12.18. 20:17:46

...de elvtelenek, mert meghátráltak.

Ja, akkor még senki nem sejtette (egyesek talán mégis), hogy az egész mögött az szdsz áll.

8. tetű válasz 2007.12.18. 20:17:46

...de elvtelenek, mert meghátráltak.

7. tetű válasz 2007.12.18. 08:41:24
Ámberek 2007.12.17. 09:34:05

Tetű te csak provokálni tudsz?

Provokáció szerinted, ha rámutatok valahol arra, hogy meggyíőlöltethetik magukat a MÁV-osok ezzel a húzással? Te nem emlékszel a taxisblokádra, amikor halottak napján nem tudtál a halottaidhoz elutazni? Még saját kocsival sem, mert lezárták az utakat! A mentő is földúton haladhatott!

6. Pelikán válasz 2007.12.17. 23:32:04
anonim 2007.12.17. 06:34:03

Van autó bőven , majd a szájtáti jobbosok,vidékiék,parasztok,nyugdijjasok előveszik a kis autóikat és elindulnak.

Rengeteg traktor van az országban, ma is az utakon voltak.

De félre téve a viccet. Talán nem vetted észre az iróniát az írásomba. Azt nem tudom, hogy mennyien szimpatizáltak magával a sztrájkkal, de tudvalévő most már, hogy nem jött be. Habár, Gaskó azt mondta balhé lesz, nagy balhé, illetve káosz. Oszt, nem igazán lett. Miért, mert mindenféle közvéleménykutatás ide, vagy oda, az emberek normálisan gondolkodnak.

A forradalom, ma is elmaradt a Kossuth téren. A nép a kezébe veszi a sorsát és elzavarja a kormányt, mondja Orbán. Aztán még mindig ott vannak. Gaskó bukott, hibába tárgyalt Orbánnal, úgy néz ki a fideszes aktivisták sem álltak igazán a sztrájk mellé. Egy normális sztrájkot nem képesek megszervezni. A Gaskóék, nem a fidesz.

Úgy gondolom, hogy így az ünnepek előtt az embereknek kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy forradalmat csináljanak.

Kéne már egy kis nyugalom.

De, ha már így alakult, elmondok egy sztrájktörténetet a mai napról. A megyei kórház nem sztrájkolt, de szolidáris volt és több kiló kék szalagot vásároltak, majd osztottak ki a vezetők között. Egy rendkívül közeli ismerősöm, a gyerekem anyja is ott dolgozik. A vezetője vitte is reggel a kék szalagot és átadta neki, hogy tűzze fel. Erre a rokon azt mondta, hogy ő nem ért egyet a sztrájkkal, mert még most sem tudja, hogy az anyját, meg az anyósát, hogy varázsolja ide Kecskemétre karácsonyra. Azt mondta a főnök mindegy, akkor is tűzd ki. Megkérdeztem tőle, hogy kitűzte-e? Azt mondta igen, mit tudott volna csinálni? Szerinted?

Hát így sztrájkol a magyar.

Mellesleg, az illető életében nem volt semmilyen szakszervezetnek, pártnak, egyesületnek a tagja és ma sem az.

Üdv:

a Gátőr

5. Ámberek válasz 2007.12.17. 09:34:05

Tetű te csak provokálni tudsz?

4. anonim válasz 2007.12.17. 06:34:03
Pelikán 2007.12.17. 00:18:16

Sztrájkoló ország lettünk. Kedden már a postások is sztrájkolnak. Igaz, nekik van bérkövetelésük. A Gaskó féle sztrájk egy politikai sztrájk. Ez is belefér a demokráciába. Én úgy gondolom, hogy sztrájkoljanak. Sőt, mindenki sztrájkoljon. Én megállítanám így karácsony előtt az összes közlekedést. Mert minek? Oszt aki egyetért, aki nem induljon gyalog. Mondjuk már hétfőn, hogy karácsonyra odaérjen. Nem olyan nagy ez az ország. Mondjuk célszerű keresztbe indulni, mert az csak 300 km körül van. Hosszában a háromszorosa.

Én a 75 éves anyámat elhozom kocsival 300 kilométerről. Oszt jó napot!

Aztán majd az emberek döntsék el, hogy mi kell nekik. Gaskó vagy Gyurcsány, estleg Orbán.

Üdv:

a Gátőr

Van autó bőven , majd a szájtáti jobbosok,vidékiék,parasztok,nyugdijjasok előveszik a kis autóikat és elindulnak.

3. Pelikán válasz 2007.12.17. 00:18:16

Sztrájkoló ország lettünk. Kedden már a postások is sztrájkolnak. Igaz, nekik van bérkövetelésük. A Gaskó féle sztrájk egy politikai sztrájk. Ez is belefér a demokráciába. Én úgy gondolom, hogy sztrájkoljanak. Sőt, mindenki sztrájkoljon. Én megállítanám így karácsony előtt az összes közlekedést. Mert minek? Oszt aki egyetért, aki nem induljon gyalog. Mondjuk már hétfőn, hogy karácsonyra odaérjen. Nem olyan nagy ez az ország. Mondjuk célszerű keresztbe indulni, mert az csak 300 km körül van. Hosszában a háromszorosa.

Én a 75 éves anyámat elhozom kocsival 300 kilométerről. Oszt jó napot!

Aztán majd az emberek döntsék el, hogy mi kell nekik. Gaskó vagy Gyurcsány, estleg Orbán.

Üdv:

a Gátőr

2. MÁV-os válasz 2007.12.16. 22:33:10

Itt is fejlesztik. Mióta tudsz Te komám óránként Pestről Szegedre utazni? Budapesttől Félegyházáig elég komoly rekonstrukció zajlott, remélem folytatják Szeged felé is. Persze nem abból a napi félmilliárdos kárból, amibe a Gaskó úrnak Orbántól kapott miniszteri szék ígérete kerül nekünk.

1. vazze válasz 2007.12.16. 21:08:38

Van akinek a MÁV kényelmesebb.
Pl. a bagósoknak. Meg a teherszállítás is kényelmesebb vonaton, mint buszon. :)
Európa szerencsésebb (nyugati) felén vajon miért a vasutat fejlesztik? (Igaz, itt is fejlesztik - vissza. :)
Igaz, nálunk minden fordítva működik. Működik?)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index