- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
A MÁV rájöhet, hogy felesleges... :O)
Témaindító: tetű
Ámberek! A MÁV nekije ment a kormánynak. Ha nem teljesítik ezt, ha nem teljesítik azt... Közel a Karácsony. Az emberek gyönnek és mennek. Nos, ha a MÁV játszik az idegeikkel, akkor majd buszra ülnek (mellesleg kényelmesebb és tisztább) és azzal mennek el szeretteikhez. A MÁV? Ugyan már! Egy meg, amit magának kavart... :O)
tetű
2007.12.18. 20:17:46
...de elvtelenek, mert meghátráltak. Ja, akkor még senki nem sejtette (egyesek talán mégis), hogy az egész mögött az szdsz áll. ...de elvtelenek, mert meghátráltak.
Ámberek
2007.12.17. 09:34:05
Tetű te csak provokálni tudsz? Provokáció szerinted, ha rámutatok valahol arra, hogy meggyíőlöltethetik magukat a MÁV-osok ezzel a húzással? Te nem emlékszel a taxisblokádra, amikor halottak napján nem tudtál a halottaidhoz elutazni? Még saját kocsival sem, mert lezárták az utakat! A mentő is földúton haladhatott!
anonim
2007.12.17. 06:34:03
Van autó bőven , majd a szájtáti jobbosok,vidékiék,parasztok,nyugdijjasok előveszik a kis autóikat és elindulnak. Rengeteg traktor van az országban, ma is az utakon voltak. Tetű te csak provokálni tudsz?
Pelikán
2007.12.17. 00:18:16
Sztrájkoló ország lettünk. Kedden már a postások is sztrájkolnak. Igaz, nekik van bérkövetelésük. A Gaskó féle sztrájk egy politikai sztrájk. Ez is belefér a demokráciába. Én úgy gondolom, hogy sztrájkoljanak. Sőt, mindenki sztrájkoljon. Én megállítanám így karácsony előtt az összes közlekedést. Mert minek? Oszt aki egyetért, aki nem induljon gyalog. Mondjuk már hétfőn, hogy karácsonyra odaérjen. Nem olyan nagy ez az ország. Mondjuk célszerű keresztbe indulni, mert az csak 300 km körül van. Hosszában a háromszorosa. Van autó bőven , majd a szájtáti jobbosok,vidékiék,parasztok,nyugdijjasok előveszik a kis autóikat és elindulnak. Sztrájkoló ország lettünk. Kedden már a postások is sztrájkolnak. Igaz, nekik van bérkövetelésük. A Gaskó féle sztrájk egy politikai sztrájk. Ez is belefér a demokráciába. Én úgy gondolom, hogy sztrájkoljanak. Sőt, mindenki sztrájkoljon. Én megállítanám így karácsony előtt az összes közlekedést. Mert minek? Oszt aki egyetért, aki nem induljon gyalog. Mondjuk már hétfőn, hogy karácsonyra odaérjen. Nem olyan nagy ez az ország. Mondjuk célszerű keresztbe indulni, mert az csak 300 km körül van. Hosszában a háromszorosa. Itt is fejlesztik. Mióta tudsz Te komám óránként Pestről Szegedre utazni? Budapesttől Félegyházáig elég komoly rekonstrukció zajlott, remélem folytatják Szeged felé is. Persze nem abból a napi félmilliárdos kárból, amibe a Gaskó úrnak Orbántól kapott miniszteri szék ígérete kerül nekünk. Van akinek a MÁV kényelmesebb. |
|

Ja, akkor még senki nem sejtette (egyesek talán mégis), hogy az egész mögött az szdsz áll.
..én azt hallotam, hogy a Gyurcsány... :O)