- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Oldjuk meg a cigánykérdést!
Témaindító: rosenberg
A kisebbségi ombudsman a HírTv riporterének kérdésére, vagyis, hogy hogyan történhetett meg, hogy a Magyar Gárda tatárszentgyörgyi felvonulásához cigányok is csatlakoztak (támogatólag), az ombudsman a következőt válaszolta (FIGYELEM!): EZEK AZ EMBEREK NAGYON MAGAS FOKÚ IDENTITÁSZAVARBAN SZENVEDNEK, NYÍLVÁN A LEGSZEGÉNYEBB RÉTEGEKBŐL VALÓK, AKIK BÁRHOVA ODACSATALAKOZNAK... Ezen a ponton lehidaltam. Magam is tapasztalatam hasonlót, a permanens pesti tüntetések alatt egyszer én is fent voltam, saját szememmel látni, mi történik ott (a médiának nem nagyon hiszek már...). A tömegben, pont mögöttünk, ott állt egy cigány család (5-6 fő) nemzetiszín zászlóval és gyertyával a kezében. Láthatóan eléggé zavarban voltak, a téren sok volt a kopaszból (nekem egyébként egyáltalán nem hiányoztak). Mikor rájuk néztem, a családfő zavart mosollyal üdvözölt. Azt hiszem, az ombudsman úr most elárulta a kormányzó hatalom célját. Az pedig nem más, minthogy osszuk meg a társadalmat, amennyire csak lehet, a mostaninál mégjobban ugrasszuk egymásnak az embereket, és ha lehet, akadályozzunk meg mindenfajta összefogást, egyeztetést, közös útkeresést. Pedig - úgy tűnik - a cigányság köreiben is lennének olyanok, akikkel le lehetne ülni. Nekem lennének javaslataim, de majd később. Kíváncsi vagyok, mások hogyan vélekednek az ombudsman kijelentéséről. Oda a romáknak minden nőt közhasználatra, akik bűnözőt szültek ennek az országnak!
anonim
2008.10.18. 07:42:58
1.Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit. Nem kell senkit agyon csapni. Ellenőrizni kell a kiadásokat, a segélyek jogosságát, összegét. Ne kaphasson valaki segélyből nagyobb jövedelmet, mint a minimálbéren dolgozó emberek. ( DOLGOZÓ EMBEREK!!) Rá kell szoktatni a cigányságot is, hogy ne csak a jogait emlegesse, hanem vegye tudomásul, hogy a kötelességek a jogok előtt járnak. Normális országokban.
anonim
1.Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit. Az agyad mérete megtisztelő lehet........ számodra.
anonim
1.Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit. Ááááá, dehogy! Ennél jobb ötlet is elhangzott már az előzőekben: vigye őket haza.:)
Na ,hát ogyuk meg hama !!
2008.10.17. 19:22:17
2008. napjaink 1.Gondolkozz, mielőtt leírsz valamit. Dr. Gadzso! 2008. napjaink . Népszavazás. |
|

Nem kell senkit agyon csapni. Ellenőrizni kell a kiadásokat, a segélyek jogosságát, összegét. Ne kaphasson valaki segélyből nagyobb jövedelmet, mint a minimálbéren dolgozó emberek. ( DOLGOZÓ EMBEREK!!) Rá kell szoktatni a cigányságot is, hogy ne csak a jogait emlegesse, hanem vegye tudomásul, hogy a kötelességek a jogok előtt járnak. Normális országokban.
Nem kell már annyit aggódni miattuk, fél éven belül 8-900.000 nem roma munkanélküli lesz az országban.