- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Vári Gyula elnök
Témaindító: Segafredo
Vári Gyula lett az MSZP új elnöke Bács-Kiskun megyében.
Calvinia
2008.05.16. 19:07:36
Hát nem épp én írtam az előzőekben, hogy szó sincs netto többszázezerről?:)))De a tanácsnoki plusz az plusz, és kb. kétszerese így a bére a mezei képviselő alapbérének, legalábbis pl. nálunk. \" legalább is nálunk \"
anonim
2008.05.16. 22:17:30
Lajoson lehet, hogy így van, de Kecskeméten úgy, ahogy én írtam. Elhiszem, ha azt mondja biztos..
Calvinia
2008.05.16. 19:07:36
Hát nem épp én írtam az előzőekben, hogy szó sincs netto többszázezerről?:)))De a tanácsnoki plusz az plusz, és kb. kétszerese így a bére a mezei képviselő alapbérének, legalábbis pl. nálunk. Lajoson lehet, hogy így van, de Kecskeméten úgy, ahogy én írtam.
anonim
2008.05.16. 16:05:55
Egy frászt, Néném! Hát nem épp én írtam az előzőekben, hogy szó sincs netto többszázezerről?:)))De a tanácsnoki plusz az plusz, és kb. kétszerese így a bére a mezei képviselő alapbérének, legalábbis pl. nálunk.
Calvinia
2008.05.16. 12:48:59
Igen, de azt pluszban kapják, nem helyett..vagyis több mint kétszeresét keresi a \"mezei \" képviselőnek, cserébe nem kell csinálnia semmit. Egy frászt, Néném!
plc
2008.05.16. 14:33:09
A 40 netto az mintegy 750 bruttót jelentene. Azért ennyit nem adnak Kecskeméten. Szerintem sem...ez nagyon túlzó elgondolás.Elég annak a fele is. természetesen 400 nettót akartam írni
Calvinia
2008.05.16. 13:44:53
Ezt nemigen akarom elhinni, ezt a 400 nettót.Nyilván nem nyitok rajta vitát, de nagyon sokallom az összeget.Szerintem nincs az 200 se... A 40 netto az mintegy 750 bruttót jelentene. Azért ennyit nem adnak Kecskeméten.
anonim
2008.05.16. 13:06:11
Kb 400 ezer nettot keres minimum a képviselőséggel összefüggésben. Képviselő, bizottsági elnök,tanácsnok,felügyelő bizottsági tag. Rossz a rendszer is, de ha hozzá vesszük mennyit dolgozik érte igen csak túl van fizetve. Persze a fideszesek is:) Ezt nemigen akarom elhinni, ezt a 400 nettót.Nyilván nem nyitok rajta vitát, de nagyon sokallom az összeget.Szerintem nincs az 200 se... |
|

\" legalább is nálunk \"
rnHol van az a \"nálunk\" ??
Lajosmizsén, de itt az alapbérük is nagyon kicsi, harmincvalamennyi körül van a mezei képviselő.