- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
92 éves magyar néni csontját törték, eszméletlenre verték a cigányok
Témaindító:
Exkluzív fotók (18+): 92 éves magyar néni csontját törték, eszméletlenre verték a cigányok
Bingo
2010.02.14. 10:30:25
Hogy tudsz így előre haladni, ha folyamatosan csak hátra nézel? Mert ti aztán nem vagytok elfogultak, igaz? Ami pedig az undorító Fideszes politikát illeti, hát csak ezt kell meghallgatni, amit ide felteszek! Kövér megint kiverte az embereknél a biztosítékot.
anonim
2010.02.16. 20:04:43
Ez gyenge. Hosszú, de tartalmatlan. Kár ennyi időt vesztegetned az írásra. Svájc biztos jó ország lehet, mert én is csak jót hallottam róla. Szerintem te se gyere haza.
Bingo
2010.02.15. 12:34:05
Részben igazad van. Az pedig a segélyezés. Ez gyenge. Hosszú, de tartalmatlan. Kár ennyi időt vesztegetned az írásra.
plc
2010.02.15. 10:29:36
A beírásokban elég sok a tárgyi tévedés, a történelem nem ismerete. Nem a pártvezetők által kapmányként elmondottak a történelem. Azt más sokan, sokféleképpen leírták, nem magyarok, nem baloldaliak. Azt is el kellene olvasni! Maradjunk a jelennél. Valaki azt írta, hogy a kormánynak munkát kellene adni a cigányok részére. A kormány nem ad munkát, nem teremt munkahelyeket! KÖüzgadasági alaptétel. A kormányoknak az a dolga, hogy a lehetőséget megteremtsék ahhoz, hogy a vállalkozások munkahelyeket teremtsenek. Ezért veszélyes a Fidesz éa a jobbik kampánya, hogy ennyi meg ennyi munkahelyet teremt. Ha egy kormány munkahelyeket teremt, annak mindig egy jó nagy inflációnövekedés a vége! Sajnos az átlag szavazó ezzel nem foglalkozik, bedől egy ilyen ígéretnek! Részben igazad van. Az pedig a segélyezés. A beírásokban elég sok a tárgyi tévedés, a történelem nem ismerete. Nem a pártvezetők által kapmányként elmondottak a történelem. Azt más sokan, sokféleképpen leírták, nem magyarok, nem baloldaliak. Azt is el kellene olvasni! Maradjunk a jelennél. Valaki azt írta, hogy a kormánynak munkát kellene adni a cigányok részére. A kormány nem ad munkát, nem teremt munkahelyeket! KÖüzgadasági alaptétel. A kormányoknak az a dolga, hogy a lehetőséget megteremtsék ahhoz, hogy a vállalkozások munkahelyeket teremtsenek. Ezért veszélyes a Fidesz éa a jobbik kampánya, hogy ennyi meg ennyi munkahelyet teremt. Ha egy kormány munkahelyeket teremt, annak mindig egy jó nagy inflációnövekedés a vége! Sajnos az átlag szavazó ezzel nem foglalkozik, bedől egy ilyen ígéretnek! Te is elfogult vagy, ha úgy gondolod, hogy csak a jobboldalon szaladgálnak a szavazatokért. Azt pedig sosem állítottam, hogy minden cigány bűnöző. A nem cigányok között is van gazember.
Bingo
2010.02.14. 12:42:56
Én adjak lehetőséget a munkára nekik? Ne ítélkezz úgy, hogy nem ismered a másikat! Én a munkám végett annyit voltam a közelükben, hogy kimondhatatlan. Talán jobban ismerem őket. Így azt kell mondanom, hogy a kommunikációddal van a hiba! De csináld csak, viszont kérd meg a polgártársaidat, hogy ne szaladgáljanak hozzájuk szavazatokért, mert a jobboldalon folyamatosan az megy!
anonim
2010.02.14. 13:23:44
Egy régi tanárom mondása jut rólad eszembe: \"Édes gyerekem! Tisztelem szüleidet, de apád inkább egy gyalogszéket csinálhatott volna helyetted\" De úgy látom a témához Te sem tudsz hozzá szólni.
anonim
2010.02.14. 13:23:44
Egy régi tanárom mondása jut rólad eszembe: \"Édes gyerekem! Tisztelem szüleidet, de apád inkább egy gyalogszéket csinálhatott volna helyetted\" Csinált azt is ! :) |
|

Mert ti aztán nem vagytok elfogultak, igaz? Ami pedig az undorító Fideszes politikát illeti, hát csak ezt kell meghallgatni, amit ide felteszek! Kövér megint kiverte az embereknél a biztosítékot.
rn
rnhttp://www.youtube.com/watch?v=xBNgo7MegRk
Ki az a ti? Nem vagyok fineszes ööö... bocs fideszes. Ha az egyiket szapulom, attól még nem magasztalom a másikat. Kövér egy agymenéses szerintem. Idióta szocikról meg én is rakhatnék be linkeket szép számmal.