Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

A város ismét felkészült a télre
Témaindító:

Egyszerűen szégyen és ugyanakkor felháborító is hogy nem tesznek semmit az illetékesek amikor leesik a hó. A járdák az utak nincsenek letisztítva. Nemcsak ott kellene ahol a polgármester jár, hanem a város többi részén is. Minden évben azt lehet hallani, hogy felkészülten várjuk a telet, hogy fér az illetékesek p....jára ilyen kijelentést tenni. Amikor életveszélyes kilépni az utcára?

db/lap 
51. komondor válasz 2010.02.10. 10:09:49
plc 2010.02.10. 09:11:45

Valaki elmondaná, hogy a városban kinek a feladata, hogy a fizető parkolókban eltakarítsa a havat? Pl. az iskolák óvodák előtt az útról félrekotorták - be a parkolóba - úgy hogy alig lehet kiszállni az autókból. Persze a parkolódíjat bevasalják ezért a minősíthetetlen állapotú parkolásért!

Gondolom a hókupactól nem fognak parkolódíjat szedni. Aki viszont tud parkolni, az fizessen. A parkolási díj amolyan közterületfoglalási díj. Mint amikor egy söröspavilon felállítására engedélyt kérsz és közterületfoglalási díj ellenében kapsz is. Akkor ki takarít? :)
rn

50. plc válasz 2010.02.10. 09:11:45

Valaki elmondaná, hogy a városban kinek a feladata, hogy a fizető parkolókban eltakarítsa a havat? Pl. az iskolák óvodák előtt az útról félrekotorták - be a parkolóba - úgy hogy alig lehet kiszállni az autókból. Persze a parkolódíjat bevasalják ezért a minősíthetetlen állapotú parkolásért!

49. anonim válasz 2010.01.18. 11:37:28
anonim 2010.01.18. 08:34:18

Miért tesz a Hortobágyi úr a mondandója végére egy O-betűt?

Mert azt hiszi magáról, hogy humoros. (Mi meg ráhagyjuk úgy, mint ahogy a bolondokra is rá szokták hagyni a képzelgéseiket.)
rnUgye így, hogy őt nem nevezem bolondnak, ez nem sértés? Mert nem akarom megsérteni. :)

48. anonim válasz 2010.01.18. 08:34:18
Hortobagyi Istvan 2010.01.18. 06:50:29

S mit is hagytam ki a mondandómból?
rnGondolom azt, hogy Ön egy közönséges alak, aki csak névtelenül mer sértegetni! Demokráciában, ahol mindenkinek megvan a szólásszabadsághoz a joga. Természetesen bizonyos kereteken belül.
rnAzt értem, hogy névtelenül olcsó és következmények nélküli, ha sérteget. Ez egy jobboldali gondolkodás?
rn
rnIsten óvja a köztársaságunkat, és Bajnai Gordon miniszterelnök urat! :O)

Miért tesz a Hortobágyi úr a mondandója végére egy O-betűt?

47. Hortobagyi Istvan válasz 2010.01.18. 06:50:29
anonim 2010.01.13. 20:48:53

Én az ilyeneket kisstílű, önző alaknak tartom. Országgyűlési képviselőnek semmi esetre sem való. De még önkormányzatinak sem, mert ott is az egész város érdeke élvez prioritást, nem pedig az egyéni probléma. A Nyíri úton is van kátyú, meg a Jókai utcán is. Meg sokfelé. Azok nem zavarnak? Csak az amerre te jársz? Egyébként tavasszal kátyúzni fognak. Mint minden évben. Szécsi idején is így volt, meg előtte is. EZ NEM a polgármestertől meg képviselőtestülettől függ.

S mit is hagytam ki a mondandómból?
rnGondolom azt, hogy Ön egy közönséges alak, aki csak névtelenül mer sértegetni! Demokráciában, ahol mindenkinek megvan a szólásszabadsághoz a joga. Természetesen bizonyos kereteken belül.
rnAzt értem, hogy névtelenül olcsó és következmények nélküli, ha sérteget. Ez egy jobboldali gondolkodás?
rn
rnIsten óvja a köztársaságunkat, és Bajnai Gordon miniszterelnök urat! :O)

46. Hortobagyi Istvan válasz 2010.01.18. 06:46:56
anonim 2010.01.13. 20:48:53

Én az ilyeneket kisstílű, önző alaknak tartom. Országgyűlési képviselőnek semmi esetre sem való. De még önkormányzatinak sem, mert ott is az egész város érdeke élvez prioritást, nem pedig az egyéni probléma. A Nyíri úton is van kátyú, meg a Jókai utcán is. Meg sokfelé. Azok nem zavarnak? Csak az amerre te jársz? Egyébként tavasszal kátyúzni fognak. Mint minden évben. Szécsi idején is így volt, meg előtte is. EZ NEM a polgármestertől meg képviselőtestülettől függ.

Valóban kicsinyes vagyok... Csak az anyag 110 ezer volt, amit az ISPA előtt a kocsimra költöttem. Egy évvel utána már komoly gondok voltak az autónkkal, mert naponta a feltúrt Műkerti sétányon kellett járnunk a munkahelyünkre.
rn
rnMások pedig repültek, így őket nem zavarta, csak az én kicsinyes személyemet...

45. Holle válasz 2010.01.17. 21:52:00

Jön a hó! Komolyan kellene venni a hóeltakarítást. Előtte kell felkészülni és amikor hullik, akkor már takarítani kell, a járdákat és bicikliutakat is!!! Nem utólag vakarózni.

44. anonim válasz 2010.01.16. 16:54:58

Csak csendesen jelezném az illetékeseknek - ha van olyan -, hogy hétfőn és kedden havazás várható! Már most szólni kellene a beosztottaknak, hogy álljanak készen a munkára, nehogy váratlanul érje őket, így január közepén, a dolog!

43. anonim válasz 2010.01.13. 20:48:53
Hortobagyi Istvan 2010.01.13. 19:07:26

Én itt élek, az az Ön gondja!

42. Biatorbagyi Istvan válasz 2010.01.13. 20:24:30
Hortobagyi Istvan 2010.01.13. 16:24:50

Arról írtam (tudom, hogy érted, csak nem akarod), hogy az ISPA alatt is tönkrement a felújított futóművem, most akkor miért sírnék? Megszokhattam, hogy itt a Fidesz alatt semmi nem működik normálisan.

Ön sem?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index