- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Újabb parkírtás Kecskeméten
Témaindító:
Petőfi Népe: Mint korábban írtuk: egy 450 négyzetméteres jégpályát szeretne létrehozni az önkormányzat Kecskemét főterén, a téli programok részeként A szakemberek több helyszínt is megvizsgáltak, végül a volt szovjet emlékmű helyére javasolták felállítani a jégpályát. Az építési munka a hatósági bontási engedély beszerzése után a közeljövőben elkezdődhet, mégpedig a rossz állapotú kőszegély elbontásával és az elburjánzott növényzet felszámolásával. Az emlékmű helyének hosszú távú rendezéséről az önkormányzat jövőre szeretne dönteni, tervpályázat útján. Így a főtér már megkezdett átépítésébe illesztenék ezt a területet is. Addig – azaz a pálya tél végi elbontásáig – a volt szovjet emlékmű helye rendezvény-pihenőtérként szolgál majd, tavaszra és nyárra virágágyásokat hoznak létre. A www.baon.hu honlapon egyébként az elmúlt két napban gyors, nem reprezentatív közvélemény-kutatást végeztünk arról, hogy szeretnék-e a kecskemétiek, ha a főtéren minden évben rendszeresen üzemelne jégpálya. A válaszadók nyolcvan százaléka támogatta az elképzelést. Mi a strand területén akarjuk a jégpályát.Nme érdekel minket a politika.
Oltyán
2007.11.27. 13:30:18
Maga ez a fórum is képtelenség, de ha már ott is olvasnak és itt írnak akkor vegyük komolyan: be kell jelenteni az ÁNTSZ.-nek és azok kijönnek vizsgálódni az engedélyek körül ,s a Városháza megőrül !
sol
2007.11.27. 12:50:22
a jégpálya szerintem jó ötlet valósítsák meg.a nyári sátrakkal sincs gond habár a toalett hiánya tényleg fontos kérdés, mert ugye elivleg van mosdó a liberté mellett de sajnos korlátozott nyitvatartással.ezt meg kellene valahogy oldani.a hangoskodásról meg annyit hogy 10ig ugyebár mehet elvileg minden. de azért ne próbáljuk már meg a városra kenni a hangoskodó fiatalok meglétét.sátor meg hasonlók nélkül is szoktak lenni ez csak azoknak jó lehetőség a kötözködésre akik a kákán is csomót keresnek. Dehogy nem ,legyen népszavazás.Első a NÉP!!!
anonim
2007.11.27. 15:20:42
Csak zene is van, hogy minden korcsolyázó halja, na meg a lakók! Bízzunk benne, hogy nem éjfélig.
plc
2007.11.27. 12:11:41
A jégpálya nem okoz nag ygondot, szerintem este 8 - 9 körül bezár. Egy ilyen szép nagy területen megint lehetőség lesz a nyári pia sátrak felállításához, zenével, ordibálással. Csak zene is van, hogy minden korcsolyázó halja, na meg a lakók! Vigalmi negyed a Rákóczi úton, Műveleti játszótér a paplak előtt, jégpálya az orosz katonák csontjai felett.
sol
2007.11.27. 12:50:22
a jégpálya szerintem jó ötlet valósítsák meg.a nyári sátrakkal sincs gond habár a toalett hiánya tényleg fontos kérdés, mert ugye elivleg van mosdó a liberté mellett de sajnos korlátozott nyitvatartással.ezt meg kellene valahogy oldani.a hangoskodásról meg annyit hogy 10ig ugyebár mehet elvileg minden. de azért ne próbáljuk már meg a városra kenni a hangoskodó fiatalok meglétét.sátor meg hasonlók nélkül is szoktak lenni ez csak azoknak jó lehetőség a kötözködésre akik a kákán is csomót keresnek. Maga ez a fórum is képtelenség, de ha már ott is olvasnak és itt írnak akkor vegyük komolyan:
plc
2007.11.27. 12:11:41
A jégpálya nem okoz nag ygondot, szerintem este 8 - 9 körül bezár. Egy ilyen szép nagy területen megint lehetőség lesz a nyári pia sátrak felállításához, zenével, ordibálással. a jégpálya szerintem jó ötlet valósítsák meg.a nyári sátrakkal sincs gond habár a toalett hiánya tényleg fontos kérdés, mert ugye elivleg van mosdó a liberté mellett de sajnos korlátozott nyitvatartással.ezt meg kellene valahogy oldani.a hangoskodásról meg annyit hogy 10ig ugyebár mehet elvileg minden. de azért ne próbáljuk már meg a városra kenni a hangoskodó fiatalok meglétét.sátor meg hasonlók nélkül is szoktak lenni ez csak azoknak jó lehetőség a kötözködésre akik a kákán is csomót keresnek. A jégpálya nem okoz nag ygondot, szerintem este 8 - 9 körül bezár. Egy ilyen szép nagy területen megint lehetőség lesz a nyári pia sátrak felállításához, zenével, ordibálással. |
|

Maga ez a fórum is képtelenség, de ha már ott is olvasnak és itt írnak akkor vegyük komolyan:
1. én úgy tudom, hogy a Móra-féle faházakat kell kibérelnie, aki a főtéren árulni akar a téli vásárban. Tudtommal az ára napi 5000 plusz fa - ennyit kevesen árulnak ki, így nagy hadakozás nem várható. Tehát az idén sátor nem várható - kérdés az lenne ezer:
1.1 kinek az engedélyéável lkehetnek "időszakosan" a főtéren azok a faházak, az önkormányzat melyik bizottsága, vagy a képviselők melyik szavazáson döntöttek erről?
1.2 mi van a sátrakkal?
1.3 kik lesznek kinn a téli vásáron?
1.4 miért nem lehet a WC-kérdést megoldani?
...
2. Bizony én sem kapnék röhögőgörcsöt ha az othonomnál nyílna egy jégpálya - gondolom más sem, ezért talán mégis meg kellene mégis kérdezi az ottlakókat és figyelembe kellene venni a véleményüket.
...már csak azért is mert az a tér anno nem a köz kívánságára lett úgy kialakítva ahogy, ezért ennek a folyamatnak folytatása még áthallást okozna a régi és a mai rendszer között!
Tényleg, pályáztatták ezt az egészet, vagy csak úgy kiadták?
Üdv:
a Gátőr