Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Fideszes hablatyolás a bérekről...
Témaindító: tetű

Nem kell 2/3-os törvény ahhoz, hogy megszavazzák a tényleges képviselői fizetéseket. Ha Orbán Viktor nem szeretne akkora nagy jövedelmet, amit a jelenlegi hatalom, akkor meg van az útja, hogy lemondjon egy részéről és fizesse be valami alapítványba! Ezt teszi a Fletó is! Az ál-propaganda pedig már megen csak hazugság! Igen kedves Viktor! Mikor nem kellett elszámolni a pízzel, akkor nagyon költekezett kend! Most meg jácca az agyát... :O) Hogy is van kedves Viktor a könyvével? Egy dedikálás + 500 Ft? Ne nekem tessenek gyönni, mert a Népszabadság újságírója rántotta le nyáron a leplet! Ez olyan cigányos, vagy nem? :O) Na és most itt a mellyem, lehet döfködni! :O)

db/lap 
61. anonim válasz 2007.12.01. 19:40:02
tetű 2007.12.01. 12:03:32

Azért, mert Te kocsmatöltelék vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az! Gratulálok édesanyádnak, aki ekkora barmot nevelt.

Kedves Tetű!

Ön valahogy nem Magyarországon él!
Vagy buta!

60. MRX válasz 2007.12.01. 18:39:04
tetű 2007.12.01. 12:03:32

Azért, mert Te kocsmatöltelék vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az! Gratulálok édesanyádnak, aki ekkora barmot nevelt.

BUNKÓ VAGY !!

59. tetű válasz 2007.12.01. 12:03:32
anonim 2007.11.17. 22:27:24

Tetű és a többiek!

Nem érzitek magatokat idejét múlt, vén, beszűkült, szemellenzős, alkoholmámorban össze-vissza beszélő figuráknak.

London szerint leállt a magyar gazdaság!
Aminek már voltak és lesznek is a jelei!

Ti meg baszogattok másokat, ahelyett, hogy ezt vitatnátok meg!
Hülye bagázs!

58. Pelikán válasz 2007.11.19. 01:13:30
anonim 2007.11.18. 20:10:57

Felhívom nagybecsű figyelmét, hogy a 27. előbb van a számsorban (és az időben!), mint az 51.
Csóközön.

Matematikából ötös.

Üdv:

a Gátőr

57. anonim válasz 2007.11.18. 20:10:57
Pelikán 2007.11.18. 15:31:50

27. "Hónapok óta figyelem ezt az épületes vitát. Tele tudatos hamisításokkal, az egyszeregyet is megcsúfoló számításokkal, oda-vissza."

51. "Már megint szanaszét dumálja itt az agyát, Pelikán, ahelyett, hogy megköszönné a kolegának, hogy precíz számadatokat keresett mondandójához és nem hordott össze hetet-havat, mint Maga, amikor megmajmolják."

Most akkor megcsúfoló számítások, vagy precíz számadatok?

Csóközön.

Üdv:

a Gátőr

Felhívom nagybecsű figyelmét, hogy a 27. előbb van a számsorban (és az időben!), mint az 51.
Csóközön.

56. Pelikán válasz 2007.11.18. 15:31:50
anonim 2007.11.18. 11:55:07

Ld. a 27.-es bejegyzést! Csóközön.

27. "Hónapok óta figyelem ezt az épületes vitát. Tele tudatos hamisításokkal, az egyszeregyet is megcsúfoló számításokkal, oda-vissza."

51. "Már megint szanaszét dumálja itt az agyát, Pelikán, ahelyett, hogy megköszönné a kolegának, hogy precíz számadatokat keresett mondandójához és nem hordott össze hetet-havat, mint Maga, amikor megmajmolják."

Most akkor megcsúfoló számítások, vagy precíz számadatok?

Csóközön.

Üdv:

a Gátőr

55. anonim válasz 2007.11.18. 11:55:07
Pelikán 2007.11.18. 00:36:42

Ezeket a számadatokat majd megköszönöm, ha úgy gondolom. A számadatok, annyiban nem korrektek, hogy 200-250km-re számolták ki. Van másik is. A számítások ügyében roppant érdekes, hogy amikor én tettem ide a számadatokat, akkor az volt a baja. Most meg más. De, örülök neki, hogy ez élvezetet okoz Önnek.

Mi lenne, ha a témához szólna hozzá?

Önnek mi a véleménye?

Mert, amit ide írt, az a Ön élvezeti kötözködése. Véleményt. Ne rólam, a témáról.

Üdv:

a Gátőr

Ld. a 27.-es bejegyzést! Csóközön.

54. Pelikán válasz 2007.11.18. 00:53:00
anonim 2007.11.17. 22:27:24

Tetű és a többiek!

Nem érzitek magatokat idejét múlt, vén, beszűkült, szemellenzős, alkoholmámorban össze-vissza beszélő figuráknak.

London szerint leállt a magyar gazdaság!
Aminek már voltak és lesznek is a jelei!

Ti meg baszogattok másokat, ahelyett, hogy ezt vitatnátok meg!
Hülye bagázs!

Elsőre: nem.
Másodikra: majd lesz topik.

Üdv:

a Gátőr

53. Pelikán válasz 2007.11.18. 00:50:31
anonim 2007.11.17. 21:58:33

Vagyis szerinted nagyszerű és méltányos lenne, ha a képviselők fizetését háromszorosára emelnék, beépítve minden mellékest Néhány éven belül pedig visszacsempésznék az összes eddigi juttatást is. Merthogy ez történne, annyi biztos.

Most, Te vagy a jövőbe látó? Nem erről beszéltem. Ha itt vagy a fórumon, és elovastad volna a véleményemet, akkor nem írnád ezt. Elmondtam a véleményemet. Ezzzel lehet egyetérteni, vagy nem. Feltettem két hipotetikus kérdést. Miért nem akarták megoldani, ehhez kapcslódóan, hogy netán azért,mert mást is tartalmazott az előterjesztés?

Én, másokkal ellentétben vettem a fáradságot és utána néztem, elolvastam a wazze által említett dokumentumokat. Ebből adódnak a kérdések.

Vélemény: ez propagandafogás volt az ellenzék részéről, és sokan megették.

Üdv:

a Gátőr

52. Pelikán válasz 2007.11.18. 00:36:42
anonim 2007.11.18. 00:23:36

Már megint szanaszét dumálja itt az agyát, Pelikán, ahelyett, hogy megköszönné a kolegának, hogy precíz számadatokat keresett mondandójához és nem hordott össze hetet-havat, mint Maga, amikor megmajmolják. És ahelyett, hogy azt mondaná? bocs,öreg, nálad a pont, mondenféle, az adott állításhoz abszolúte nem kapcsolódó, paragrafus beidézésekkel (ezt nagyon szereti, mert ez olyan komolynak tűnik) telezsúfolt szófosásba menekül.
De, látja, ezért szeretek Magának írni. Annyi magas labdát ad...

Ezeket a számadatokat majd megköszönöm, ha úgy gondolom. A számadatok, annyiban nem korrektek, hogy 200-250km-re számolták ki. Van másik is. A számítások ügyében roppant érdekes, hogy amikor én tettem ide a számadatokat, akkor az volt a baja. Most meg más. De, örülök neki, hogy ez élvezetet okoz Önnek.

Mi lenne, ha a témához szólna hozzá?

Önnek mi a véleménye?

Mert, amit ide írt, az a Ön élvezeti kötözködése. Véleményt. Ne rólam, a témáról.

Üdv:

a Gátőr

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index