- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Fideszes hablatyolás a bérekről...
Témaindító: tetű
Nem kell 2/3-os törvény ahhoz, hogy megszavazzák a tényleges képviselői fizetéseket. Ha Orbán Viktor nem szeretne akkora nagy jövedelmet, amit a jelenlegi hatalom, akkor meg van az útja, hogy lemondjon egy részéről és fizesse be valami alapítványba! Ezt teszi a Fletó is! Az ál-propaganda pedig már megen csak hazugság! Igen kedves Viktor! Mikor nem kellett elszámolni a pízzel, akkor nagyon költekezett kend! Most meg jácca az agyát... :O) Hogy is van kedves Viktor a könyvével? Egy dedikálás + 500 Ft? Ne nekem tessenek gyönni, mert a Népszabadság újságírója rántotta le nyáron a leplet! Ez olyan cigányos, vagy nem? :O) Na és most itt a mellyem, lehet döfködni! :O)
tetű
2007.12.01. 12:03:32
Azért, mert Te kocsmatöltelék vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az! Gratulálok édesanyádnak, aki ekkora barmot nevelt. BUNKÓ VAGY !!
anonim
2007.11.17. 22:27:24
Tetű és a többiek! Azért, mert Te kocsmatöltelék vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az! Gratulálok édesanyádnak, aki ekkora barmot nevelt.
anonim
2007.11.18. 20:10:57
Felhívom nagybecsű figyelmét, hogy a 27. előbb van a számsorban (és az időben!), mint az 51. Matematikából ötös.
Pelikán
2007.11.18. 15:31:50
27. "Hónapok óta figyelem ezt az épületes vitát. Tele tudatos hamisításokkal, az egyszeregyet is megcsúfoló számításokkal, oda-vissza." Felhívom nagybecsű figyelmét, hogy a 27. előbb van a számsorban (és az időben!), mint az 51.
anonim
2007.11.18. 11:55:07
Ld. a 27.-es bejegyzést! Csóközön. 27. "Hónapok óta figyelem ezt az épületes vitát. Tele tudatos hamisításokkal, az egyszeregyet is megcsúfoló számításokkal, oda-vissza."
Pelikán
2007.11.18. 00:36:42
Ezeket a számadatokat majd megköszönöm, ha úgy gondolom. A számadatok, annyiban nem korrektek, hogy 200-250km-re számolták ki. Van másik is. A számítások ügyében roppant érdekes, hogy amikor én tettem ide a számadatokat, akkor az volt a baja. Most meg más. De, örülök neki, hogy ez élvezetet okoz Önnek. Ld. a 27.-es bejegyzést! Csóközön.
anonim
2007.11.17. 22:27:24
Tetű és a többiek! Elsőre: nem.
anonim
2007.11.17. 21:58:33
Vagyis szerinted nagyszerű és méltányos lenne, ha a képviselők fizetését háromszorosára emelnék, beépítve minden mellékest Néhány éven belül pedig visszacsempésznék az összes eddigi juttatást is. Merthogy ez történne, annyi biztos. Most, Te vagy a jövőbe látó? Nem erről beszéltem. Ha itt vagy a fórumon, és elovastad volna a véleményemet, akkor nem írnád ezt. Elmondtam a véleményemet. Ezzzel lehet egyetérteni, vagy nem. Feltettem két hipotetikus kérdést. Miért nem akarták megoldani, ehhez kapcslódóan, hogy netán azért,mert mást is tartalmazott az előterjesztés?
anonim
2007.11.18. 00:23:36
Már megint szanaszét dumálja itt az agyát, Pelikán, ahelyett, hogy megköszönné a kolegának, hogy precíz számadatokat keresett mondandójához és nem hordott össze hetet-havat, mint Maga, amikor megmajmolják. És ahelyett, hogy azt mondaná? bocs,öreg, nálad a pont, mondenféle, az adott állításhoz abszolúte nem kapcsolódó, paragrafus beidézésekkel (ezt nagyon szereti, mert ez olyan komolynak tűnik) telezsúfolt szófosásba menekül. Ezeket a számadatokat majd megköszönöm, ha úgy gondolom. A számadatok, annyiban nem korrektek, hogy 200-250km-re számolták ki. Van másik is. A számítások ügyében roppant érdekes, hogy amikor én tettem ide a számadatokat, akkor az volt a baja. Most meg más. De, örülök neki, hogy ez élvezetet okoz Önnek. |
|

Azért, mert Te kocsmatöltelék vagy, nem jelenti azt, hogy mindenki más is az! Gratulálok édesanyádnak, aki ekkora barmot nevelt.
Kedves Tetű!
Ön valahogy nem Magyarországon él!
Vagy buta!