- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Mit nem mondanának ki a politikusaink? :O)
Témaindító: tetű
1/ Tisztelt bíróság, igen én voltam. 2/ Mégis csak képviselő társamnak van igaza. 3/ Sajnos nem bírom a repülőt, inkább utazzon más! 4/ Ha kell, akkor századszor is elismétlem: Nekem ez a pénz nem jár! 5/ Elnézést kérek: Ugye délelőtt tízkor van bálabontás a kilósruha vásárban? 6/ Ebben az esetben rám itt nincs szükség... 7/ Bocsánat! Tudna nekem valaki pénzt váltani a parkoló automatához? 8/ Csak hagyja, majd én felsöpröm! 9/ Ez a szobor nem is hasonlít rám. 10/ Csak vicceltem... Ezen a fórumon szerzett tapasztalat alapján: legfőképp a nevüket, ha néha őszintén beszélnek.
komondor
2007.11.05. 23:10:02
Érdekes. hogy amíg tetű nem volt, addig tapasztaltam, Hü Jenő és Robin Hood sem szólalt meg. :) Hát igen! Érdekes. hogy amíg tetű nem volt, addig tapasztaltam, Hü Jenő és Robin Hood sem szólalt meg. :) Lehetne még pár mondat.
tetű
2007.11.02. 20:23:21
Szia! kicsit jöttem felpergetni... :O) A rendőrök is ott veszik? :)) Szia! kicsit jöttem felpergetni... :O) Szia tetű! |
|

Hát igen!
Vajh, mire utalhat e sokértelmű célzás?
Találgass csak! Addig is, mint kívülálló: mondanál pár szót Te az intelligenciáról? :O)