Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kizártak a www.mszp.hu fórumából... :O)
Témaindító: tetű

Na Ámberek! Ezt is megérhettem... Felregiztem az MSZP fórumára, ahonnan, mint tetűt nyomban ki is zártak. nem a nickem miatt, hanem azért, mert dupláztam, azaz olyan témában indítottam, amiben már volt nyitott téma! Ez akkora bűnvolt, hogy végleges a kitiltás... :O) Ezután felregiztem egy másik nicken. Jókat dumáltunk, eszmét cseréltünk, miközben az ellenzékieket folyamatosan moderálták, de csak annyira, hogy törölték egy-egy hozzászólásukat. Ma, közel egy hét után megkérdeztem, hogy a tetű miért lett kizárva. Kérdeztem, hogy a nyugdíjba kényszerített közbizalom című írásom fájt valakinek? A moderátor a kérdésemet törölte, de gondosan nem írta meg a moderátori közleményben, hogy törölt egy hozzászólást, amiben semmi vulgáris és semmi sértő nem volt... Ezek után felfedtem magamat azzal, hogy bocsi, de a tetű vagyok, csak másik nicken, de egy hét alatt asszem' bizonyítottam, hogy nem a vadparaszt vagyok. :O) Értékelték az egyenességem, mert azonnal kizártak végleg! Bizonyára fura nekik, ha valaki igazat mond... Nem csodálom... :O)

db/lap 
24. tetű válasz 2008.01.06. 08:29:27
kobold 2008.01.06. 00:26:32

Tetű!

Meg foglak most lepni!

Nem szeretem a sört...
Nem szeretem a koromat...
És nem szeretlek Téged sem...

Egyébként minden oké ! Szép napot!

:O) Nem leptél meg...

23. kobold válasz 2008.01.06. 00:26:32
tetű 2008.01.05. 12:17:39

nyomod még a haragszom gombot, vagy összejöhetünk egy pofa sörre? Mondjuk, amikor arra gurulok. Tényleg: nincs vasad?

Tetű!

Meg foglak most lepni!

Nem szeretem a sört...
Nem szeretem a koromat...
És nem szeretlek Téged sem...

Egyébként minden oké ! Szép napot!

22. tetű válasz 2008.01.05. 12:17:39
kobold 2008.01.04. 19:37:01

Á már nem!

Van még egy kis "bibi". Én sem fiatalodok! (Sajna)

nyomod még a haragszom gombot, vagy összejöhetünk egy pofa sörre? Mondjuk, amikor arra gurulok. Tényleg: nincs vasad?

21. Pelikán válasz 2008.01.04. 22:35:28
Bugyuta 2008.01.04. 19:36:15

Helló Gátőr!

Bocs, de elröhögtem magam. A pintér. Kisbetűvel.

Nála nagyobb bűnözőt nem hordott a világ. ( Bár Torgyán-Szabadi megpróbálta, de belebukott. Talán gyurcsány-kóka...)
Nekem kellett szégyenkeznem, mikor
intézkedés közben felhozták a nevét?

És megúszta. És még él. Pedig a rendőrök nagy része abban bízott, hogy ha az agysorvadásos kiszabadul, a Duna elterelődik a holtteste miatt, illetve a rákötött nagymennyiségű beton által.

Valamit le kell írnom:

Tulajdonképpen nem létezik számomra bal-jobb oldal, vannak becsületes emberek, meg bűnözök.

Üdv:

Bugyuta

Nos, nem véletlenül kérdeztem. Akkor, az a jobboldal sem az volt, amit esetleg te, vagy a többi jobboldali érzelmű ember gondolt.

De, lényegében megválaszoltál. Legyen becsületes. Hmmm. Hát, igen.

Üdv:

a Gátőr

20. tetű válasz 2008.01.04. 21:19:56
anonim 2008.01.04. 20:57:02

Hehe tényleg kizártak, akkor te hogy leszel tag?

Háááát... azt nem egy idióta moderátor fogja eldönteni... :O)

19. anonim válasz 2008.01.04. 20:57:02

Hehe tényleg kizártak, akkor te hogy leszel tag?

18. kobold válasz 2008.01.04. 19:37:01
tetű 2008.01.04. 18:40:47

S Te? Még állományban? :O)

Á már nem!

Van még egy kis "bibi". Én sem fiatalodok! (Sajna)

17. Bugyuta válasz 2008.01.04. 19:36:15
Pelikán 2008.01.03. 22:06:15

Bugyuta!

Egy dologra válaszolj. A Pintér féle érában lehetett önálló gondolatod a cégnél?

Üdv:

a Gátőr

Helló Gátőr!

Bocs, de elröhögtem magam. A pintér. Kisbetűvel.

Nála nagyobb bűnözőt nem hordott a világ. ( Bár Torgyán-Szabadi megpróbálta, de belebukott. Talán gyurcsány-kóka...)
Nekem kellett szégyenkeznem, mikor
intézkedés közben felhozták a nevét?

És megúszta. És még él. Pedig a rendőrök nagy része abban bízott, hogy ha az agysorvadásos kiszabadul, a Duna elterelődik a holtteste miatt, illetve a rákötött nagymennyiségű beton által.

Valamit le kell írnom:

Tulajdonképpen nem létezik számomra bal-jobb oldal, vannak becsületes emberek, meg bűnözök.

Üdv:

Bugyuta

16. Bugyuta válasz 2008.01.04. 19:27:36
plc 2008.01.03. 19:39:34

Azért ne mossuk össze a bal oldalt az MSZP fórum moderátorával. Lehet, hogy csak egy túlbuzgó senki, aki ebben éli ki magát.

Na ez a baj. A Rendes embereket is így kell megalázni. Ez a hiba a rendszerben, hogy mondenhová "nagyokoselvtársakat" ültetnek!

Tehát mint korábban írtam, a bal oldalon nagyon sok rendes és becsületes ember van, attól független, hogy a jobb oldal közelebb áll hozzám, de ami értékes és jó, párttól függetlenül miért kell nyomokban megszüntetni?

15. tetű válasz 2008.01.04. 18:40:47
kobold 2008.01.02. 23:29:48

Tetű!

"Ezek után felfedtem magamat azzal, hogy bocsi, de a tetű vagyok, csak másik nicken, de egy hét alatt asszem' bizonyítottam, hogy nem a vadparaszt vagyok. :O)"

Azt hittem eddig,hogy Te már csak tudod...az egy hét az kevés (Nekik!). Készülj fel a következő negyven évre,hogy bizonyíts! Akkor talán befogadnak...Vagy ki tudja..? Kell ez Neked..??? Neked itt vannak a "barátaid".Nekik mindent leírhatsz,tőlük mindent "megkaphatsz". BUÉK!

S Te? Még állományban? :O)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index