- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kizártak a www.mszp.hu fórumából... :O)
Témaindító: tetű
Na Ámberek! Ezt is megérhettem... Felregiztem az MSZP fórumára, ahonnan, mint tetűt nyomban ki is zártak. nem a nickem miatt, hanem azért, mert dupláztam, azaz olyan témában indítottam, amiben már volt nyitott téma! Ez akkora bűnvolt, hogy végleges a kitiltás... :O) Ezután felregiztem egy másik nicken. Jókat dumáltunk, eszmét cseréltünk, miközben az ellenzékieket folyamatosan moderálták, de csak annyira, hogy törölték egy-egy hozzászólásukat. Ma, közel egy hét után megkérdeztem, hogy a tetű miért lett kizárva. Kérdeztem, hogy a nyugdíjba kényszerített közbizalom című írásom fájt valakinek? A moderátor a kérdésemet törölte, de gondosan nem írta meg a moderátori közleményben, hogy törölt egy hozzászólást, amiben semmi vulgáris és semmi sértő nem volt... Ezek után felfedtem magamat azzal, hogy bocsi, de a tetű vagyok, csak másik nicken, de egy hét alatt asszem' bizonyítottam, hogy nem a vadparaszt vagyok. :O) Értékelték az egyenességem, mert azonnal kizártak végleg! Bizonyára fura nekik, ha valaki igazat mond... Nem csodálom... :O)
tetű
2008.01.05. 12:17:39
nyomod még a haragszom gombot, vagy összejöhetünk egy pofa sörre? Mondjuk, amikor arra gurulok. Tényleg: nincs vasad?
kobold
2008.01.04. 19:37:01
Á már nem! nyomod még a haragszom gombot, vagy összejöhetünk egy pofa sörre? Mondjuk, amikor arra gurulok. Tényleg: nincs vasad?
Bugyuta
2008.01.04. 19:36:15
Helló Gátőr! Nos, nem véletlenül kérdeztem. Akkor, az a jobboldal sem az volt, amit esetleg te, vagy a többi jobboldali érzelmű ember gondolt.
anonim
2008.01.04. 20:57:02
Hehe tényleg kizártak, akkor te hogy leszel tag? Háááát... azt nem egy idióta moderátor fogja eldönteni... :O) Hehe tényleg kizártak, akkor te hogy leszel tag?
tetű
2008.01.04. 18:40:47
S Te? Még állományban? :O) Á már nem!
Pelikán
2008.01.03. 22:06:15
Bugyuta! Helló Gátőr!
plc
2008.01.03. 19:39:34
Azért ne mossuk össze a bal oldalt az MSZP fórum moderátorával. Lehet, hogy csak egy túlbuzgó senki, aki ebben éli ki magát. Na ez a baj. A Rendes embereket is így kell megalázni. Ez a hiba a rendszerben, hogy mondenhová "nagyokoselvtársakat" ültetnek!
kobold
2008.01.02. 23:29:48
Tetű! S Te? Még állományban? :O) |
|

Tetű!
Meg foglak most lepni!
Nem szeretem a sört...
Nem szeretem a koromat...
És nem szeretlek Téged sem...
Egyébként minden oké ! Szép napot!
:O) Nem leptél meg...