- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kérdezze Bányai Gábort, a megyei közgyűlés elnökét!
Témaindító: Kiss Kálmán
Ismét lehetőséget biztosítunk arra, hogy olvasóink feltegyék kérdéseiket neves közéleti szereplőnek. A Petőfi Népe és a Baon.hu olvasóinak kérdéseire, online interjú keretében válaszol Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke október 24-én, szerdán délelőtt 9 órától, 11 óráig. Vendégünk számára már mától feltehetik kérdéseiket oldalunkon. Itt a Baon.hu-n egészen a szerdai interjú befejezéséig kérdezhetik az elnököt. Kérdéseiket hozzászólásként tudják beírni, itt a cikk alatt. Az interjút teljes terjedelemben a Baon.hu-n, a szerkesztett változatot pedig a Petőfi Népében olvashatják majd. "Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Oltyán
2007.10.20. 21:53:10
Ez kedves...:o) - de hajdan a baon előtti világban nekem volt 50 milliónyi érvem a Hírösindex mellett... - mára négyszer ennyi érvem lenne. Ennyi érve rajtam kívül még senkinek nem volt! Ez roppant filozófikus válasznak tűnik, de szerintem síma ökörség.
anonim
2007.10.20. 10:14:45
Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi! Ez kedves...:o) - de hajdan a baon előtti világban nekem volt 50 milliónyi érvem a Hírösindex mellett... - mára négyszer ennyi érvem lenne. Ennyi érve rajtam kívül még senkinek nem volt!
Oltyán
2007.10.20. 07:53:20
Ugyan nem értem a Baon koncepcióját, de az biztos, hogy egy on-line szerkesztőségnek jelentős a felelőssége abban, hogy mennyire készítik ki az alanyt. Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
hulk
2007.10.19. 18:11:55
Hát, ez valóban pofátlanság. De tudod, Jóska, ha nem megy a reklám és a beírás saját oldalon, egy bejáratott helyet kell választani. Ugyan nem értem a Baon koncepcióját, de az biztos, hogy egy on-line szerkesztőségnek jelentős a felelőssége abban, hogy mennyire készítik ki az alanyt. Hát, ez valóban pofátlanság. De tudod, Jóska, ha nem megy a reklám és a beírás saját oldalon, egy bejáratott helyet kell választani. Bányai minket nem érdekel, mindíg csak politizál és szenteskedik. Tréfáslelkű olvasónk mintha megkeveredett volna... mert az rendben van, hogy a baon a Hírösindex-en reklámozza magát, (pofátlanság, de rendben van) de azt én sem értem tisztán, hogy itt kérdezzek és a Baon-on kapok majd választ? |
|

"Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Aki csak egy cseppet is ismeri a helyi sajtóviszonyokat, pontosan tudja, hogy a baon-t is Te csinálod, a Bányai megbízásából."
Pénzért mindent?
Meglepett a hír?
Igen, mindent, a legnagyobb gazemberségeket is beleértve.