Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kérdezze Bányai Gábort, a megyei közgyűlés elnökét!
Témaindító: Kiss Kálmán

Ismét lehetőséget biztosítunk arra, hogy olvasóink feltegyék kérdéseiket neves közéleti szereplőnek. A Petőfi Népe és a Baon.hu olvasóinak kérdéseire, online interjú keretében válaszol Bányai Gábor, a Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés elnöke október 24-én, szerdán délelőtt 9 órától, 11 óráig. Vendégünk számára már mától feltehetik kérdéseiket oldalunkon. Itt a Baon.hu-n egészen a szerdai interjú befejezéséig kérdezhetik az elnököt. Kérdéseiket hozzászólásként tudják beírni, itt a cikk alatt. Az interjút teljes terjedelemben a Baon.hu-n, a szerkesztett változatot pedig a Petőfi Népében olvashatják majd.

db/lap 
9. anonim válasz 2007.10.21. 12:12:09
007 2007.10.21. 07:56:06

"Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Aki csak egy cseppet is ismeri a helyi sajtóviszonyokat, pontosan tudja, hogy a baon-t is Te csinálod, a Bányai megbízásából."

Pénzért mindent?

Meglepett a hír?
Igen, mindent, a legnagyobb gazemberségeket is beleértve.

8. 007 válasz 2007.10.21. 07:56:06

"Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Aki csak egy cseppet is ismeri a helyi sajtóviszonyokat, pontosan tudja, hogy a baon-t is Te csinálod, a Bányai megbízásából."

Pénzért mindent?

7. anonim válasz 2007.10.21. 01:43:28
Oltyán 2007.10.20. 21:53:10

Ez kedves...:o) - de hajdan a baon előtti világban nekem volt 50 milliónyi érvem a Hírösindex mellett... - mára négyszer ennyi érvem lenne. Ennyi érve rajtam kívül még senkinek nem volt!

(Figyelem: a részérvek nem adódnak össze! :o)

Ez roppant filozófikus válasznak tűnik, de szerintem síma ökörség.
Na szóval, József, akkor Te csinálod a baon-t, vagy nem? Erre válaszolj és akkor nem haragszom!

6. Oltyán válasz 2007.10.20. 21:53:10
anonim 2007.10.20. 10:14:45

Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Aki csak egy cseppet is ismeri a helyi sajtóviszonyokat, pontosan tudja, hogy a baon-t is Te csinálod, a Bányai megbízásából.

Ez kedves...:o) - de hajdan a baon előtti világban nekem volt 50 milliónyi érvem a Hírösindex mellett... - mára négyszer ennyi érvem lenne. Ennyi érve rajtam kívül még senkinek nem volt!

(Figyelem: a részérvek nem adódnak össze! :o)

5. anonim válasz 2007.10.20. 10:14:45
Oltyán 2007.10.20. 07:53:20

Ugyan nem értem a Baon koncepcióját, de az biztos, hogy egy on-line szerkesztőségnek jelentős a felelőssége abban, hogy mennyire készítik ki az alanyt.

Egyébként nem gondolom, hogy a Baon szerkesztői a Hírösindex-en promóznának, viszont tisztázná az esetet ha valaki a szerkesztők közül ezt névvel ide leírta volna!

Ne játszad már el itt hétfájdalmas Szűzanyát, Józsi!
Aki csak egy cseppet is ismeri a helyi sajtóviszonyokat, pontosan tudja, hogy a baon-t is Te csinálod, a Bányai megbízásából.

4. Oltyán válasz 2007.10.20. 07:53:20
hulk 2007.10.19. 18:11:55

Hát, ez valóban pofátlanság. De tudod, Jóska, ha nem megy a reklám és a beírás saját oldalon, egy bejáratott helyet kell választani.

Ugyan nem értem a Baon koncepcióját, de az biztos, hogy egy on-line szerkesztőségnek jelentős a felelőssége abban, hogy mennyire készítik ki az alanyt.

Egyébként nem gondolom, hogy a Baon szerkesztői a Hírösindex-en promóznának, viszont tisztázná az esetet ha valaki a szerkesztők közül ezt névvel ide leírta volna!

3. hulk válasz 2007.10.19. 18:11:55

Hát, ez valóban pofátlanság. De tudod, Jóska, ha nem megy a reklám és a beírás saját oldalon, egy bejáratott helyet kell választani.

2. tompa válasz 2007.10.19. 14:33:55

Bányai minket nem érdekel, mindíg csak politizál és szenteskedik.

1. Oltyán válasz 2007.10.19. 13:41:01

Tréfáslelkű olvasónk mintha megkeveredett volna... mert az rendben van, hogy a baon a Hírösindex-en reklámozza magát, (pofátlanság, de rendben van) de azt én sem értem tisztán, hogy itt kérdezzek és a Baon-on kapok majd választ?

Bár marketing koncepcióként az ügy elég nagy kampó, tekintettel, hogy október 23 után egy nappal fognak megjelenni ezek a témák, miközben ma még érdemben senki sem tudja, hogy mi lesz 23-án. Így a dolog hírértéke finoman fogalmazva is megkérdőjelezhető... de én biztosan nem értek hozzá, ezért gondolok ilyen butaságot... :O)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index