Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Megpusztult a közélet!
Témaindító: Pelikán

Emberek! Azon gondolkodom, hogy tulajdonképpen miért is küldtük a parlamentbe a képviselőket. Megmondom őszintén, a hócipőm tele van már azzal, hogy, az általam egyre kevésbé tisztelt képviselőink, az egymás utáni nyomozgatással, a népszavazási licitálással, a másikra mutogatással, a kivonulgatással, a másik mindenáron való lejáratásával és a hatalom gátlástan megtartásával, megszerzésével vannak elfoglalva. Ennek érdekében folyamatosan hülyének néznek, és hülyítenek. És, ebben ki is merül dicső tevékenységük. Mert, Uraim, mondjon már nekem valaki egyetlen témát is, amiben le tudtak volna ülni, tárgyalni. Mi a fenének ülnek ott. Beetették a népet azzal, hogy majd a népszavazás elzavarja a kormányt. Erre, mindenki úgy várja ezt, mint a messiást. Mekkora pofára esés lesz. A minap hallottam egy interjút az OVB elnökhelyettesével. Elmondta, hogy micsoda képtelen kérdésdömping érkezett be hozzájuk tavaly november óta. A két nagy párt külön szervezeteket üzemeltet azért, hogy kiderítsen valami disznóságot a másikról. Az viszont piszkosul nem érdekli őket, hogy mi lesz az országgal. Azt látom, hogy a két kisebbik párt próbál normálisan megfelelni a képviselői szerepkörnek. Nekik legalább vannak kérdéseik, javaslataik. Leülnek tárgyalni, és abból nem azonnal botrányos veszekedés lesz. Komolyan mondom, olyanok, mint az óvodások a homokozóban. Csak, nekik nem fizetünk milliárdokat. Üdv: A Gátőr

db/lap 
13. Anoním válasz 2009.01.06. 08:00:12

Nem pusztult meg a közélet,csak repedezik a 90-ben felépített struktúra.
Ebben az évben is és jövőre is lehetőséget kap a nép arra hogy változzon valami. Meglátjuk. 100 apró trükk és lehet hogy minden így marad.

12. Bummler válasz 2009.01.05. 19:04:27

Jön az LMP, mert LEHET MÁS A POLITIKA.

11. sellő válasz 2009.01.05. 13:29:01

Ki tudja, miért van néma tüntetés a szekszárdi Bíróság előtt??? Most!

10. sellő válasz 2009.01.04. 22:40:05
komondor 2009.01.04. 22:05:01

Mi is a közélet vagyunk!
rnÉs én még élek!!!!!!! :)

sokáig!

9. komondor válasz 2009.01.04. 22:05:01
sellő 2009.01.04. 22:02:37

De az igaz, hogy megpusztult a közélet!

Mi is a közélet vagyunk!
rnÉs én még élek!!!!!!! :)

8. sellő válasz 2009.01.04. 22:02:37

De az igaz, hogy megpusztult a közélet!

7. sellő válasz 2009.01.04. 22:01:56

na, akkó itten eztet be is löhet fejezni, iszen emmá nem aktuálista...ez vót a nagy átverés?:) Jóccakát.

6. komondor válasz 2009.01.04. 21:55:08
Pelikán 2009.01.04. 21:52:25

komondor!
rnNeked van igazad. Ez majdnem egy éves írás. Pontosan nem emlékszem, hogy mikori. De, hogy ez, hogy került elő :-)
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

Van egy \"őrült\" Anoním, aki kutakodik és előszed mindenféle régi \"marhaságot\". Üdv.:)

5. Pelikán válasz 2009.01.04. 21:52:25
komondor 2009.01.04. 21:29:34

\"... majd a népszavazás elzavarja a kormányt.\"
rnEbből következően a tavalyi március előtti a témaindítás.
rn(Neked legalább gyanús lett, de Hortobágyinak!)

komondor!
rnNeked van igazad. Ez majdnem egy éves írás. Pontosan nem emlékszem, hogy mikori. De, hogy ez, hogy került elő :-)
rn
rnÜdv:
rn
rna Gátőr

4. komondor válasz 2009.01.04. 21:29:34
Calvinia 2009.01.04. 17:56:37

Pelikán barátom, ezt most én se értem.Pár napja feltettél egy linket,amelyik az MDFről szólt,arról, hogy a \"normális\" párt kit is vett be, csak hogy megmaradhasson a zsozsó.Egy neten a p..ét mutogató, önverő(majd azt a rendőrökre fogó) baromállatot.
rn Az SZDSZ épelméjűsége már régóta kérdéses számomra, összevissza riszálnak, míg szépen kiriszálják magukat a Parlamentből, cserbenhagyják a koalíciós partnerüket ,miközben addig a népszavazás ELLEN kampányoltak, igazából érthetetlenek az indokaik,aztán amikor legalább pártszempontból ez meghozza a \'\"felívelést\" mert naiv állampolgárok elhiszik, hogy tényleg kifaroltak, akkor hirtelen megszavazzák a költségvetést..ez egy politikai ámokfutás, agónia.
rn A másik kettő legalább következetes.Időnként a hülyeségben is, de mégiscsak...
rn
rn Nem lehet, hogy Pelikán ezt régebb tette fel???

\"... majd a népszavazás elzavarja a kormányt.\"
rnEbből következően a tavalyi március előtti a témaindítás.
rn(Neked legalább gyanús lett, de Hortobágyinak!)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index