- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Mit tettek a Fideszes képviselőink?
Témaindító: tapasztaltam
Arra gondoltam, ha már ennyire oda vannak itt egyesek a Fidesszel, akkor esetleg a képviselő urak, mint a Horváth doktor és a Nyitrai András is leírhatnák ide nekünk választóknak, hogy mit tettek a választások óta az adófizetőkért! Én nagyon kíváncsim lennék rá, szerintem mások is. Ám fogadok, hogy egyikük sem lép fel ide, mert nincs miről írniuk. Bár a kordonbontásnál láttam őket a tévében, de azóta sem........ Nos?
anonim
2009.09.24. 12:29:20
Bogdándy Ferenc nem ereszkedik le a te szintedre, már bocs. :) Bogdándynak ahhoz fel kéne nőni. Ismerem a blogját. Hááááááááááááát.........:O)
Hortobagyi Istvan
2009.09.24. 11:04:20
Azért már ideje lenne, hogy a megye Fideszes országgyűlési képviselői legalább összegezzék, hogy mit csináltak, amíg képviselők voltak! Bogdándy Ferenc nem ereszkedik le a te szintedre, már bocs. :)
Hortobagyi Istvan
2009.09.24. 11:04:20
Azért már ideje lenne, hogy a megye Fideszes országgyűlési képviselői legalább összegezzék, hogy mit csináltak, amíg képviselők voltak! Ez a kérdés feltehető, de eddig háromszor választották meg a kecskeméti képviselőket is, akik tevékenységéről semmit sem tudunk!Most akkor mi vagyunk a hülyék? Azért már ideje lenne, hogy a megye Fideszes országgyűlési képviselői legalább összegezzék, hogy mit csináltak, amíg képviselők voltak!
anonim
2009.08.27. 10:30:48
És építőt mit csinált a választókörzetéért? De!!! Igazad van! Majdnem elfelejtettem. Miután felvette a több milliós lelépési díjat a száznegyven nézetméteres luxus szociális bérlakásáért, amit a várostól igényelt szegény rászoruló államtitkárként, felépítette a saját rezidenciáját. No, azért ez is valami! Senki nem mondhatja, hogy ő nem épített semmit!
anonim
2009.08.27. 06:58:50
Azt azért ne mondjátok, hogy Horvát nem tesz semmit! Lehet hogy személyesen nem jelenik meg a választókörzetében, de a keze nyoma ott van mindenütt. Ő hozta Zondbort, az ő embere Vörösmarti, az ex építési vállalkozó alpolgármester, csak hogy a legnagyobb hatású politikusokat említsem a városban. Na meg a Luther Palotás lakáspanama?! Vagy az intézményi rendszerben végigvitt privatizációk? ...amik még sokba fognak kerülni nekünk! Hát ennyi jelenlét nem elég nektek? Nekem még sok is! És építőt mit csinált a választókörzetéért?
plc
2009.08.22. 21:07:21
Kíváncsi lennék, a két úr az elmúlt sok évben hány képviselői fogadóórát tartott a körzetében? Megkérdezte az embereket, mi a véleményük egyes témákról? Nem nagyon! Szavazott, ahogy a párt/frakciófegyelem megkövetelte. A következmények? Jövőre ha indulnak, újra megszavazzák őket,csak azért, mert a Fidesz színeiben indulnak. Nyitrai ajtaja igenis nyitva áll. Oda bárki bemehet és elmondhatja a problémáját. Ami a lényeg, hogy itt vége is az egésznek, mert tenni nem tett semmilyen ügyben szerintem. Azt azért ne mondjátok, hogy Horvát nem tesz semmit! Lehet hogy személyesen nem jelenik meg a választókörzetében, de a keze nyoma ott van mindenütt. Ő hozta Zondbort, az ő embere Vörösmarti, az ex építési vállalkozó alpolgármester, csak hogy a legnagyobb hatású politikusokat említsem a városban. Na meg a Luther Palotás lakáspanama?! Vagy az intézményi rendszerben végigvitt privatizációk? ...amik még sokba fognak kerülni nekünk! Hát ennyi jelenlét nem elég nektek? Nekem még sok is!
anonim
2008.08.25. 16:37:07
Okoska! Neked két év alatt nem jutott el a tudatodig, hogy a polgármester is ogy-i képviselő (is)? azért még lehetne tisztességes . |
|

Ez a kérdés feltehető, de eddig háromszor választották meg a kecskeméti képviselőket is, akik tevékenységéről semmit sem tudunk!Most akkor mi vagyunk a hülyék?
A hintaszékre gondol a sárga pólóval? :O)
rn
rnBogdándy postája, fedett piactere hol van? Hol van Zombor kevesebb fizetőparkolója? Vagy azok ilyen helyi öszödi beszédek voltak? Értem... :O)