- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Hullik a férgese, avagy okosnak tűnő buták dőlnek sorra a mélybe!
Témaindító: AGGÓDÓ
- Zuschlag és társai lopnak, csalnak EU-s pénzeket, - Gyurcsány hazudott és hazudik most is, pedig megígérte, hogy nem fog - Gergényi üti vágja a népet, de kitüntetik - Lampert Mónika tudjuk a kötelességünket, az EU-s pénzek elosztásakor, (ájem mónika lampert) - zsaroló Veres fiúk Nyíregyházán - Lévai Katalin okiratot hamisít - Weiszenberger zsarol és az MSZP-nek EU-s pénzeket oszt vissza - Kóka pannon pumája megbukott a Hankook bűzlik a törvénytelenségtől - Az MSZP összemossa az Árpád-sávos zászlót a hitleri náci jelképel (a kettő nem ugyan az) - a rendőrség bűzlik a korrupciótól, mely alámossa hitelét, Gergényit dicsőítik, majd leléptetik - Gyurcsány cégeinek vagyona is bűzlik a törvénytelen ügyeskedéstől MI JÖHET MÉG? KELL EZ NEKÜNK?
tapasztaltam
2007.09.28. 20:36:03
Maga is egy fasz agybeteg!!! BUNKÓ VAGY !
anonim
2007.09.28. 22:04:40
Pelikán először nézz magadba, meg a pénztárcádba! Megtörtént. És? " MI JÖHET MÉG?
anonim
2007.09.28. 21:35:32
Ezt te csak szeretnéd, bolsi barátom. Akit sarokba szorítottak. nyilván ezzel védekezik. Hülyéket irsz teee narancszabáló,szőlőhegylopó támogatója
tapasztaltam
2007.09.28. 20:36:03
Maga is egy fasz agybeteg!!! He he!
Pelikán
2007.09.28. 21:51:52
Rájöttem valamire. Piszkos gyengék a szoci fiatalok. Nem tudnak törvényesen lopni. Pedig tanulhattak volna az öregebbektől. Gyurcsány, Kóka, Orbán, Simicska. Mert Uraim, ebben az országban ezt lehet nem etikusan, de törvényesen is csinálni. Vagy, azt gondoljátok, hogy valaha is megtudjuk a Gyurcsány vagyon, vagy a Tokaji szőlőhegyek titkát? Ugyan már. Ne, legyünk ilyen naivak. Pelikán először nézz magadba, meg a pénztárcádba! Gyurcsány az igazságról beszél és a büntetésről! Rájöttem valamire. Piszkos gyengék a szoci fiatalok. Nem tudnak törvényesen lopni. Pedig tanulhattak volna az öregebbektől. Gyurcsány, Kóka, Orbán, Simicska. Mert Uraim, ebben az országban ezt lehet nem etikusan, de törvényesen is csinálni. Vagy, azt gondoljátok, hogy valaha is megtudjuk a Gyurcsány vagyon, vagy a Tokaji szőlőhegyek titkát? Ugyan már. Ne, legyünk ilyen naivak.
anonim
2007.09.28. 21:00:42
Kamu volt az egész kazetta ügy !!!! Ezt te csak szeretnéd, bolsi barátom. Akit sarokba szorítottak. nyilván ezzel védekezik. |
|

BUNKÓ VAGY !
Nem ez a topic témája.