- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Stefka István: Holdudvar
Témaindító:
Egy olyan országot mondjatok, ahol a baloldal dicsőségre és jólétre volna vitte a hazáját!!!!!! Kínával ne gyertek, ott azért pofa be van főbelövés mellett, ha nem a vörös csillagot imádod. Sajnos Magyarországon a baloldal csak gyilkolni, lopni, rabolni tudott. 1919, 1948-napjainkig bebizonyították, hogy a tudományuk a megfélemlítésben és a állami és közvagyon eltulajdonításában kimerül. A baloldal utópia.
anonim
2009.08.18. 20:41:41
Érdekes, hogy ez a téma itt nem érdekel senkit. Mintha süketek és vakok lennének az itteni fórumozók. 90 százalékuk elkötelezett balodali vérszoci. Látod, pont ezért hallgatnak. :)
Aztán megmagyarázza.
2009.08.18. 13:00:09
Én azért csaptam a húrok közé, mert a hazámat féltem. És mert ettől a jobboldaltól féltem mindenekelőtt. Én ezt a jobboldalt nem utálom. Én ezt a jobboldalt gyűlölöm. Érdekes, hogy ez a téma itt nem érdekel senkit. Mintha süketek és vakok lennének az itteni fórumozók. 90 százalékuk elkötelezett balodali vérszoci.
Woland
2009.08.17. 18:32:48
Bemásolom azt a cikket, ami megihlette Stefkát, talán így teljes a kép. És ezt egy balos "megmondóember" követte el... Én azért csaptam a húrok közé, mert a hazámat féltem. És mert ettől a jobboldaltól féltem mindenekelőtt. Én ezt a jobboldalt nem utálom. Én ezt a jobboldalt gyűlölöm. Bemásolom azt a cikket, ami megihlette Stefkát, talán így teljes a kép. És ezt egy balos "megmondóember" követte el... Ember Te beteg vagy, gyorsan fordulj orvoshoz!
anonim
2009.08.17. 11:11:43
na mi van te bérbűzborz? Előkerültél a mocsárból? Ja, persze, jönnek Viktorék, hátha leesik valami, ugye... Ez Jó, teccik.....) Kibújt a szög ... na mi van te bérbűzborz? Előkerültél a mocsárból? Ja, persze, jönnek Viktorék, hátha leesik valami, ugye... |
|

Látod, pont ezért hallgatnak. :)
Gyakorlott hazudozók. Itt hallgatnak, máshol teli torokból ordítoznak. Ezzel telik majd a következő évünk.