- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Niért nem szeretjük a Szigetet
Témaindító:
1. Az önmagát megabulivá kinövő rendezvény, már köszönő viszonyban sincs azzal, aminek 1993-ban indult. Beleette magát a \\\'könyörtelen üzleti érdek rákfenje\\\' az azzal járó gátlástalan lehűzásokkal, média-kamuval Ime a hivatalos bűnmérleg:
anonim
2009.08.14. 14:32:23
Nyugi sztem Kecsekmét is szeretne ilyen rendezvényt. Volt 94 nyarán EFOTT a Szabadidőparkban, az infrastruktúra nem bírta. Az a multikultynak nevezett maszlag térnyerés a valódi értékek és teljesítmények háttérbe szorulását, az értékes kiművelt emberfők kegyvesztését eredményezi. Döbbenetes volt számomra, amikor egy napon jutott tudomásomra, hogy tartósan engedélyezték a kibocsájtható zajszint megemelését ( a környéken lakü polgárok súlyos érdeksérelmére), és megrendeztek egy tartalmában üres és hazug rasszizmus ellenes rendezvényt, ami egyébként óriási blamázs volt. Ez mindent elmond az államilag támogatott rendezvény politikai célokra történő hasznosításáról, és az egyébként is tragikus szellemi és morális állapotban lévő ifjúság mintegy intézményesített átveréséről...
anonim
2009.08.14. 14:32:23
Nyugi sztem Kecsekmét is szeretne ilyen rendezvényt. NEM!!! Kecskemét nem szeretne ilyen rendezvényt. Nekünk bőven sok még a fogathajtó VB is. Nyugi sztem Kecsekmét is szeretne ilyen rendezvényt. 1. Az önmagát megabulivá kinövő rendezvény, már köszönő viszonyban sincs azzal, aminek 1993-ban indult. Beleette magát a \'könyörtelen üzleti érdek rákfenje\' az azzal járó gátlástalan lehűzásokkal, média-kamuval |
|

Minden szigeten bűnöznek az új lakók. Az érvényesülési szándéknak ez az első formája.