- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Miért nem valódi ellenzéki párt a FIDESZ? (érvek)
Témaindító:
- nem akar előrehozott választást
anonim
2009.08.09. 11:26:59
Rossz hírem van.Amit leírsz, az SAJNOS nem úgy van. Normális esetben a pártok versengenek, kampányolnak, a választásokig,aztán eldőlnek az erőviszonyok, ezt mindenki felfogja, és nézi a népe érdekeit, nem csinálja a feszkót, hanem dolgozik. Miért ne válaszoljak? Egyrészt alátámasztod amit írtam, vagyis hogy ellenségek.
anonim
2009.08.09. 09:10:32
Nem értem miért csodálkozol annyira? Szerintem együttműködnek. Sőt tudom. Rossz hírem van.Amit leírsz, az SAJNOS nem úgy van. Normális esetben a pártok versengenek, kampányolnak, a választásokig,aztán eldőlnek az erőviszonyok, ezt mindenki felfogja, és nézi a népe érdekeit, nem csinálja a feszkót, hanem dolgozik.
anonim
2009.08.08. 17:25:45
A stílus maga az ember - írtad és bebizonyítottad. :) Egyébként annyira jellemző, a mai magyar valóságra, hogy akinek más a véleménye mint a tiéd, az csak hülye esetleg marha lehet. Ezért vannak ebben országban egymásra acsarkodó ellenségek és nem versenytársak, vagy jelen esetben vitapartnerek. Nem éreznéd jól magad, ha nem gyalázhatnád azokat akinek más a véleménye mint a tied. Oda kell neki mondani valamit, hogy marha, hülye vagy okostojás, stb. vagy legalább, azt hogy nem százas. ...talán ez még szalonképes, gondolhatod.
anonim
2009.08.08. 18:11:30
ATYAÚRISTEN. Nem értem miért csodálkozol annyira? Szerintem együttműködnek. Sőt tudom.
anonim
2009.08.08. 17:25:45
A stílus maga az ember - írtad és bebizonyítottad. :) Na látod te magad bizonyítod be, hogy mennyire igazam van!
anonim
2009.08.06. 11:44:53
Azokon túl amiket olvastam, azért sem igazi ellenzéki párt, mert egy csomó önkormányzatban hatalmon vannak, és mint tudjuk az önkormányzatok állami feladatokat is ellátnak, sőt jórészt azokat látják el, az államot pedig a baloldaliak irányítják. Vagyis a fideszes önkormányzatok kollaborálnak a baloldali pártokkal. ATYAÚRISTEN.
anonim
2009.08.07. 12:01:51
A stílus maga az ember ...mondta egyszer egy neves irodalmi közéleti személyiség. A stílusod is bizonyítja milyen szellemi toprongy vagy. A stílus maga az ember - írtad és bebizonyítottad. :)
balogárpi
2009.08.07. 12:45:17
Te viszont kulturáltan és intelligensen szólaltál meg. Vagy mégsem? Gratulálok mindkettőtöknek. :) Ez ám a színvonal!!! Igazad van! Gondolkodtam is rajta, hogy válaszoljak-e az igen egyszerű gondolkodású hozzászóló provokációjára, vagy sem. Terheljem-e a társaságot effélével? És biztosan igazad van, nem kellet volna. De sajnos kihozott a sodromból. Elnézést kérek mindenkitől!
anonim
2009.08.07. 12:01:51
A stílus maga az ember ...mondta egyszer egy neves irodalmi közéleti személyiség. A stílusod is bizonyítja milyen szellemi toprongy vagy. Te viszont kulturáltan és intelligensen szólaltál meg. Vagy mégsem? Gratulálok mindkettőtöknek. :) Ez ám a színvonal!!! |
|

Rossz hírem van.Amit leírsz, az SAJNOS nem úgy van. Normális esetben a pártok versengenek, kampányolnak, a választásokig,aztán eldőlnek az erőviszonyok, ezt mindenki felfogja, és nézi a népe érdekeit, nem csinálja a feszkót, hanem dolgozik.
rnEzzel szemben nálunk akárki kerülhatalomra, a másik négy évig hadat visel ellene,lásd taxisblokád, 90-94 közt, pufajka, 94-98 közt, folyamatos vádaskodás , antiszemitázás, lopstopozás, 98 2002-közt, 2002-2006-ig választási csalásozás, azóta meg már mondani se kell semmit, a Fidesz kétszer indítványozta a parlament feloszlatását...szóval miről beszélsz te?
rnHagyd, ne válaszolj...A rögeszméidről...
De csak INDÍTVÁNYOZTA !!!
rnNem is szavazta vóna mög :)