- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Szúnyog
Témaindító:
Sok a szúnyog. Lesz irtás? Májusban, amikor még azért nem igen volt ebből a madárból - irtás nélkül se - sűrűn röpködött fölöttünk a motoros gép. Most meg nem látom. Szúnyog meg sok.
anonim
2009.07.18. 14:46:38
Ja ,be vannak oltva ! Tényleg. mindenki azzal foglalkozi leginkább, hogy mit tesz, vegy nem tesz a polgármester úr a kecskemétiek érdekében.
kolibri
2009.07.18. 09:40:10
én megszámoltam, 24 csípés van a gyermekemen, pedig csak a kertben játszott és persze mi sem láttunk repcsit. Ja ,be vannak oltva !
tengernagy
2009.07.17. 22:25:45
ma sem volt irtás. talán ezt a furcsa polgármester be van oltva? én megszámoltam, 24 csípés van a gyermekemen, pedig csak a kertben játszott és persze mi sem láttunk repcsit. ma sem volt irtás. talán ezt a furcsa polgármester be van oltva? Kinek a feladata a szúnyogírtás?? Tán csak nem az önkormányzaté? Hajrá Uraim!
tengernagy
2009.07.16. 19:42:27
Sok a szúnyog. Lesz irtás? Májusban, amikor még azért nem igen volt ebből a madárból - irtás nélkül se - sűrűn röpködött fölöttünk a motoros gép. Most meg nem látom. Szúnyog meg sok. Szabó Lőrinc: Esik a hó
anonim
2009.07.16. 20:35:52
De van,mert ha vadászgéppel irtják akkor sokszor megtörtént. Vagy kompakt mercédesszel. nem?
tengernagy
2009.07.16. 19:42:27
Sok a szúnyog. Lesz irtás? Májusban, amikor még azért nem igen volt ebből a madárból - irtás nélkül se - sűrűn röpködött fölöttünk a motoros gép. Most meg nem látom. Szúnyog meg sok. De van,mert ha vadászgéppel irtják akkor sokszor megtörtént. Sok a szúnyog. Lesz irtás? Májusban, amikor még azért nem igen volt ebből a madárból - irtás nélkül se - sűrűn röpködött fölöttünk a motoros gép. Most meg nem látom. Szúnyog meg sok. |
|

Tényleg. mindenki azzal foglalkozi leginkább, hogy mit tesz, vegy nem tesz a polgármester úr a kecskemétiek érdekében.
rnT.Szerkesztőség ! Szerintem nem ártatna a jegyző feledataival, intézkedéseivel is foglalkozni. Ő mit tesz vagy tett a kecskemétiekért? Meg úgy hírlik elég nagy befolyással bír még a polgármester felett is. Köszönöm!
Józsikám! Közel-távol ez az első okos észrevételed. Hajrá, nézz utána!