Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kitől határolódjunk el?
Témaindító: Pelikán

No, Emberek! Akkor, most elhatárolódom, mondjuk magamtól. Meg mindentől, ami ebben az országban folyik. Ma ismét megmutatták dicső nagyjaink, hogy miként néz ki a dilettánsok gyülekezete. És, itt a magát politikai elitnek nevező csőcselékre gondolok. Sikerült ismét lejáratni az országot, nem is akárhogy, nemzetközileg. Mert mi is volt ez a sajtótájékoztatónak nevezett valami? Hát, hogy sajtótájékoztató nem, az már egyszer biztos. Mint a gyerekek a homokozóban. Tudnám csúnyán is, de nem teszem, egyszerűen gusztustalan volt ez a sárdobálás, amit ma műveltek „nagyjaink”. A miniszterelnök lenácizza a jobboldalt, a jobboldal azzal foglalkozik, hogy milyen házba lakik Gyurcsány, mikor volt KISZ titkár. Mintha ezek számítanának is valamit. Tovább megy az egymásra mutogatás, a köpködés, az anyázás és még sorolhatnám. Lényegében igaza van Orbán Viktornak. Minek ez az elhatárolódási baromság. Ha kell tenni politikai síkon a Magyar Gárda ellen, akkor tegyék meg, mivel törvényi akadálya nincs a működésüknek. De, ez nem csak a kormány dolga. Sőt, nem az övé. Ez politikai kérdés. Akkor, meg nem kell itt egymásra kenegetni a kakit, hanem ha úgy látják, tegyenek érte, közösen. De, úgy látom, erre egyre kevesebb az esély. Hát akkor én most elhatárolódok, az MSZP-től, a Fidesztől, az MDF-től, az SZDSZ-től, a KDNP-től. A baloldaltól és a jobboldaltól, a szélsőbaltól, a szélsőjobbtól, meg a középtől. A cserkészektől és az úttörőktől, a Fiatal Baloldaltól és a Fidelitasztól. Elhatárolódok a parlamenttől, az önkormányzattól. És, főleg elhatárolódok ettől a siralmas politikai elittől. Hagyjanak engem békén a francba. Ezek, azt sem érdemlik meg, hogy írjunk róluk. Úgyhogy, most jól elhatárolódtam.

db/lap 
5. Pelikán válasz 2007.09.03. 22:31:25
anonim 2007.09.03. 20:10:46

Na aztán mit éreztél, hogy visszacsöppentél a gyurcsányi világba?

Hát, én inkább úgy fogalmaznék, hogy a nagy magyar valóságba csöppentem vissza. De, hogy mit éreztem, nem írom le, mert nem tűrné a nyomdafesték. Nem, vagyok feldobva, de fő az optimizmus.

Üdv:

a Gátőr

4. anonim válasz 2007.09.03. 20:10:46
Pelikán 2007.09.01. 22:51:03

Helló vazze!

Tényleg nyaralni voltam. És, ami nagy pozitívuma volt, hogy 2 hétig nem hallottam magyar híreket. Kiválóan éreztem magam, aztán visszajöttem a valóságba:)

Üdv:

a Gátőr

Na aztán mit éreztél, hogy visszacsöppentél a gyurcsányi világba?

3. anonim válasz 2007.09.02. 00:32:09

Emberek!
Én ünnepélyesen elhatárolódok mindentől és mindenkitől, ami, illetve aki elhatárolódik.
Tisztelettel!

2. Pelikán válasz 2007.09.01. 22:51:03

Helló vazze!

Tényleg nyaralni voltam. És, ami nagy pozitívuma volt, hogy 2 hétig nem hallottam magyar híreket. Kiválóan éreztem magam, aztán visszajöttem a valóságba:)

Üdv:

a Gátőr

1. vazze válasz 2007.09.01. 20:08:37

Hello Pelikán!

Üdvözöllek így nyaralás után. (Vagy nem ott voltál?)
Hiányzott innen az elmúlt 1-2 hétben némi józanság. Nem is nagyon volt kedvem "véleményt nyilvánítani."
Most csak tömören annyit, hogy ez az egész Nemzeti Gárdás nácizás, hisztéria arra jó csupán, hogy jól eltereljék a figyelmet az ennél sokkal fontosabb és sajnos húsbavágó dolgokról. Lásd: élelmiszer áremelkedések tömege, 2. legmagasabb infláció az EU-ban minálunk van, megnőtt a csecsemőhalandóság, eladták az FHB-t (aranytojást tojó tyúkot vágtak ismét).
Csak a hisztériakeltés megy mindenütt. Tudod mit! Én is elhatárolódom. :)

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index