- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kiskunfélegyháza - több mint 7 milliós kalózhajó
Témaindító: Miky
Üdv! Készítettem egy videót a Kiskunfélegyházán található Kossuth városi játszótér, azon belül is az állítólag 7 milliós kalózhajó jelenlegi állapotáról. Csupán kíváncsi vagyok rá, hogy Önök szerint ez normális?
kossuthvárosi
2007.08.26. 13:38:20
A FIDESZ-es többség mindenkit leválthat, mindenkit kinevezhet, mindent lenyúlhat és mindenhol közpénzből népszerűsítheti magát. Lásd: Félegyházi Közlöny (20 milla/év!!) és a leendő Kossuth-városi (Jankovszki-Kapus) kihelyezett "közösségi" pártház! Ja és persze a jegyző asszony közreműködésével még a félegyházi honlapról is kitilthatta a kritikai megjegyzéseket is tartalmazó internetes oldalt. Most már a képviselőtestületi ülések jegyzőkönyveit sem teszik fel. Ez az igazi kirekesztése a (belügyekből) a pór népnek.
xena- az IGAZI
2007.08.26. 13:25:30
Most már képben vagyok. Elolvastam a bizottsági előterjesztést. Még meg se vették a területet. Az eladó nem adja bagóért. Persze, kinek a pénzéből veszik majd meg? Pont az az ingatlan kell? Annyi más, üres , akár önkormányzati épület van, amit rendbe lehetne hozni. Minden bizonnyal JÓ ok van rá hogy pont az, és pont ott kell. A FIDESZ-es többség mindenkit leválthat, mindenkit kinevezhet, mindent lenyúlhat és mindenhol közpénzből népszerűsítheti magát. Lásd: Félegyházi Közlöny (20 milla/év!!) és a leendő Kossuth-városi (Jankovszki-Kapus) kihelyezett "közösségi" pártház! Ja és persze a jegyző asszony közreműködésével még a félegyházi honlapról is kitilthatta a kritikai megjegyzéseket is tartalmazó internetes oldalt.
Gipsz Jakab
2007.08.26. 08:08:12
A kossuthvárosi elmondta. Jankovszki úr kakaskodik a szemétdombon. Most már képben vagyok. Elolvastam a bizottsági előterjesztést. Még meg se vették a területet. Az eladó nem adja bagóért. Persze, kinek a pénzéből veszik majd meg? Pont az az ingatlan kell? Annyi más, üres , akár önkormányzati épület van, amit rendbe lehetne hozni. Minden bizonnyal JÓ ok van rá hogy pont az, és pont ott kell.
xena- az IGAZI
2007.08.25. 20:29:43
Komolyan nem tudom hol van a volt faház kocsma. Hát ha a 7-es valós, akkor tényleg belebetonoztak valamit. Ki abban a körzetben a képviselő? A kossuthvárosi elmondta. Jankovszki úr kakaskodik a szemétdombon.
kossuthvárosi
2007.08.25. 16:56:37
További "fejlődés" várható, mert a város millióin újabb FIDESZ iroda és "szabadidő központ" fog(?) nyílni a volt faház kocsma helyén, Kapus Krisztián és Jankovszki úr dicsőségére és dicsőítésére. még vannak milliók? Tudtommal csak tartozásként. Komolyan nem tudom hol van a volt faház kocsma. Hát ha a 7-es valós, akkor tényleg belebetonoztak valamit. Ki abban a körzetben a képviselő?
Anon
2007.08.25. 16:31:09
Üdv. Miky További "fejlődés" várható, mert a város millióin újabb FIDESZ iroda és "szabadidő központ" fog(?) nyílni a volt faház kocsma helyén, Kapus Krisztián és Jankovszki úr dicsőségére és dicsőítésére. Üdv. Miky komoly a 7 millió?Mert akkor valakit lebetonoztak az alapokba. |
|

Sajnos az a bizonyos képviselő úr reklámozta legjobban annó a 7 milliós árát. A legröhelyesebb az egészben, hogy minden józan paraszti ésszel rendelkező ember tudja, hogy a fát kezelni kell (festeni, lakkozni, pácolni, stb), ha a tartósságra törekszünk, na de ennél a hajónál ilyesminek nyoma sincs, pedig 7 millióból szerintem telt volna. Valamint firkálni sem olyan egyszerű egy lakkozott felületet...