Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Kiskunfélegyháza - több mint 7 milliós kalózhajó
Témaindító: Miky

Üdv! Készítettem egy videót a Kiskunfélegyházán található Kossuth városi játszótér, azon belül is az állítólag 7 milliós kalózhajó jelenlegi állapotáról. Csupán kíváncsi vagyok rá, hogy Önök szerint ez normális?

db/lap 
11. Miky válasz 2007.08.29. 21:07:47

Sajnos az a bizonyos képviselő úr reklámozta legjobban annó a 7 milliós árát. A legröhelyesebb az egészben, hogy minden józan paraszti ésszel rendelkező ember tudja, hogy a fát kezelni kell (festeni, lakkozni, pácolni, stb), ha a tartósságra törekszünk, na de ennél a hajónál ilyesminek nyoma sincs, pedig 7 millióból szerintem telt volna. Valamint firkálni sem olyan egyszerű egy lakkozott felületet...

10. Lópici Gáspár válasz 2007.08.26. 21:44:59
kossuthvárosi 2007.08.26. 13:38:20

A FIDESZ-es többség mindenkit leválthat, mindenkit kinevezhet, mindent lenyúlhat és mindenhol közpénzből népszerűsítheti magát. Lásd: Félegyházi Közlöny (20 milla/év!!) és a leendő Kossuth-városi (Jankovszki-Kapus) kihelyezett "közösségi" pártház! Ja és persze a jegyző asszony közreműködésével még a félegyházi honlapról is kitilthatta a kritikai megjegyzéseket is tartalmazó internetes oldalt.

Most már a képviselőtestületi ülések jegyzőkönyveit sem teszik fel. Ez az igazi kirekesztése a (belügyekből) a pór népnek.

9. kossuthvárosi válasz 2007.08.26. 13:38:20
xena- az IGAZI 2007.08.26. 13:25:30

Most már képben vagyok. Elolvastam a bizottsági előterjesztést. Még meg se vették a területet. Az eladó nem adja bagóért. Persze, kinek a pénzéből veszik majd meg? Pont az az ingatlan kell? Annyi más, üres , akár önkormányzati épület van, amit rendbe lehetne hozni. Minden bizonnyal JÓ ok van rá hogy pont az, és pont ott kell.

A FIDESZ-es többség mindenkit leválthat, mindenkit kinevezhet, mindent lenyúlhat és mindenhol közpénzből népszerűsítheti magát. Lásd: Félegyházi Közlöny (20 milla/év!!) és a leendő Kossuth-városi (Jankovszki-Kapus) kihelyezett "közösségi" pártház! Ja és persze a jegyző asszony közreműködésével még a félegyházi honlapról is kitilthatta a kritikai megjegyzéseket is tartalmazó internetes oldalt.

8. xena- az IGAZI válasz 2007.08.26. 13:25:30
Gipsz Jakab 2007.08.26. 08:08:12

A kossuthvárosi elmondta. Jankovszki úr kakaskodik a szemétdombon.

Most már képben vagyok. Elolvastam a bizottsági előterjesztést. Még meg se vették a területet. Az eladó nem adja bagóért. Persze, kinek a pénzéből veszik majd meg? Pont az az ingatlan kell? Annyi más, üres , akár önkormányzati épület van, amit rendbe lehetne hozni. Minden bizonnyal JÓ ok van rá hogy pont az, és pont ott kell.

7. Gipsz Jakab válasz 2007.08.26. 08:08:12
xena- az IGAZI 2007.08.25. 20:29:43

Komolyan nem tudom hol van a volt faház kocsma. Hát ha a 7-es valós, akkor tényleg belebetonoztak valamit. Ki abban a körzetben a képviselő?

A kossuthvárosi elmondta. Jankovszki úr kakaskodik a szemétdombon.

6. xena- az IGAZI válasz 2007.08.26. 07:54:25
kossuthvárosi 2007.08.25. 16:56:37

További "fejlődés" várható, mert a város millióin újabb FIDESZ iroda és "szabadidő központ" fog(?) nyílni a volt faház kocsma helyén, Kapus Krisztián és Jankovszki úr dicsőségére és dicsőítésére.

még vannak milliók? Tudtommal csak tartozásként.

5. xena- az IGAZI válasz 2007.08.25. 20:29:43

Komolyan nem tudom hol van a volt faház kocsma. Hát ha a 7-es valós, akkor tényleg belebetonoztak valamit. Ki abban a körzetben a képviselő?

4. kossuthvárosi válasz 2007.08.25. 16:56:37
Anon 2007.08.25. 16:31:09

Üdv. Miky

Nagyon szépen kiemelted a lurkók által készített (díszítéseket). Nagyon kellemes zenét tettél hozzá. Ráterelted a figyelmet arra is, hogy a várakozó szülők sem jobbak mint a gyermekeik. Gondolok arra, hogy a szeméttároló üres volt, és a pad körül mindenütt szemét és csikk.
Igaz, hogy a hét millió óriási pénz egy ilyen város költsévetésében. Talán ésszerűbb dologra költve ezt a pénzt jobb lett volna a városnak. Azt azért nem árt tudni, hogy abban a körzetben az ésszerűséget megelőzi a népszerűség hajhászása. Ez a pocsék alkotmány az mellett, hogy balesetveszélyes nem is lesz tartós. Alig néhány évet szolgált a gyermekek körében, már is elavultnak látszik. Csak néhány környékbeli kamasz (élvezi) ennek az építménynek a létét. A fidesz által szervezett majálison viszont a kisgyermekek körében sikere van a monstrumnak. Erre pocsékoltuk el a hét milliót.

További "fejlődés" várható, mert a város millióin újabb FIDESZ iroda és "szabadidő központ" fog(?) nyílni a volt faház kocsma helyén, Kapus Krisztián és Jankovszki úr dicsőségére és dicsőítésére.

3. Anon válasz 2007.08.25. 16:31:09

Üdv. Miky

Nagyon szépen kiemelted a lurkók által készített (díszítéseket). Nagyon kellemes zenét tettél hozzá. Ráterelted a figyelmet arra is, hogy a várakozó szülők sem jobbak mint a gyermekeik. Gondolok arra, hogy a szeméttároló üres volt, és a pad körül mindenütt szemét és csikk.
Igaz, hogy a hét millió óriási pénz egy ilyen város költsévetésében. Talán ésszerűbb dologra költve ezt a pénzt jobb lett volna a városnak. Azt azért nem árt tudni, hogy abban a körzetben az ésszerűséget megelőzi a népszerűség hajhászása. Ez a pocsék alkotmány az mellett, hogy balesetveszélyes nem is lesz tartós. Alig néhány évet szolgált a gyermekek körében, már is elavultnak látszik. Csak néhány környékbeli kamasz (élvezi) ennek az építménynek a létét. A fidesz által szervezett majálison viszont a kisgyermekek körében sikere van a monstrumnak. Erre pocsékoltuk el a hét milliót.

2. 55.. válasz 2007.08.24. 18:23:51

komoly a 7 millió?Mert akkor valakit lebetonoztak az alapokba.

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index