- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
„Én mélyen ellenzem, hogy itt van” – Gyurcsány Ferenc a Szent Koronáról Merkelnek 2007. augusztus 21-én.
Témaindító: Liberális kopó
Hm...!
plc
2007.08.30. 08:39:17
Azért jó lenne, ha körülnéznétek Európában. Valamikor minden mai állam királyság volt és ha ma nem az, akkor a volt királyság jelképei nem a parlamentben vannak elhelyezve, hanem egy múzeumben, vagy egy templomban. Amikor minden a Mátyás tepmlomban volt bárki bemehetett megnézni, ma csak korlátozott létszámban lehet a parlamentben ezeket a relikviákat megtekinteni. Azért tisztázzunk egy-két dolgot.Igaz, minden Európai államban királyság volt. Szent Korona tan viszont csak nálunk volt. Aminek nyomán az 1400-as évekre a korona már nem csupán a királyság, hanem az állam jelképe volt.
asdf
2007.09.04. 18:09:14
Még jó, hogy elutasítjátok a gyűlöletbeszédet. Nem félsz, hogy a pártból rád koppintanak, hogy ne gyűlölködj!!!??? Vagy csak Kövért, Navracsics és Ádert hajazod? Én az elmeháborodottakat(bolondokat, őrülteket,... válassz!) nem gyűlölöm, hanem szánom. De miniszterelnöknek mégse valók.
asdf
2007.09.04. 18:09:14
Még jó, hogy elutasítjátok a gyűlöletbeszédet. Nem félsz, hogy a pártból rád koppintanak, hogy ne gyűlölködj!!!??? Vagy csak Kövért, Navracsics és Ádert hajazod? He he he! Még jó, hogy elutasítjátok a gyűlöletbeszédet. Nem félsz, hogy a pártból rád koppintanak, hogy ne gyűlölködj!!!??? Vagy csak Kövért, Navracsics és Ádert hajazod?
asdf
2007.09.04. 10:22:19
Más országokban nem tudom elképzelni, hogy valaki köcsögnek nevezze a minsizterelnököt. De akkor ez most szeretetbeszéd? Ajjaj, dehogynem, még ennél különbeket is mondanak. De igazad van, nem köcsög, hanem élmeháborodott. Így jó lesz?
anonim
2007.08.29. 23:39:46
Azt hiszem más országban már ennek töredékéért repült volna az elnöki székből ez a köcsög. Amerikában a függetlenségi nyilatkozat sem a fehérházban van.
anonim
2007.08.29. 23:39:46
Azt hiszem más országban már ennek töredékéért repült volna az elnöki székből ez a köcsög. Más országokban nem tudom elképzelni, hogy valaki köcsögnek nevezze a minsizterelnököt. De akkor ez most szeretetbeszéd? Amikor nem volt itt a korona ? Gondolot rá valaki - tudta egyáltalán - , hogy hol van. Azért jó lenne, ha körülnéznétek Európában. Valamikor minden mai állam királyság volt és ha ma nem az, akkor a volt királyság jelképei nem a parlamentben vannak elhelyezve, hanem egy múzeumben, vagy egy templomban. Amikor minden a Mátyás tepmlomban volt bárki bemehetett megnézni, ma csak korlátozott létszámban lehet a parlamentben ezeket a relikviákat megtekinteni. |
|

Gyurcsán áldozni megy