Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

FPJ új lapja az "Alföldi Napló"
Témaindító: Párkányi

Valahogy nincs múltja! Vagy esetleg van, ha azt vesszük, hogy a szellemisége FPJ stílus. A pénz felőli oldalt de csontig, a többi meg ennek fedezése! Fedezése egy kis egyházzal, egy kis kultúrával, a polgármesterrel és mindennel ami az ő érdekét szolgálja. A társadalmi érdek kronológiai sorrendben csak ez után következik. Csak nézzük a választásokat: FPJ egész eddigi társadalmi megmozdulását azért végezte ilyen elánnal, hogy társadalmi bázist szerezzen politikai tettestársának Dr. Szécsi Gábornak. Most bukta lett. Így előről kell építkeznie! Az egyházat és a társadalmi bázist arra használja, hogy kiszemelt politikai emberét üzleti alapon a következő választásokon támogassa. Egyébként mindent bele. A lap az Alföldi Napló megjelent.

db/lap 
311. anonim válasz 2008.10.22. 14:10:30

Én mindent értek, de ha már egy tömérdek helyen megjelent FPJ ocsmány szövege, akkor ha valaki több hónappal erre ráakad és ide beteszi, mit vétett?

310. Anonim válasz 2008.10.21. 14:59:16
plc 2008.10.21. 14:28:11

Lehet, hogy lát minden IP címet, de csak egy IP címet lát. Azt nem, hogy az adott IP cím mögött hányan ülnek, esetleg egy nagy cég több száz felhasználója. Ilyen esetben itt megáll a nyomozás.

Gondolom ha nagyon akarnák akkor nagyobb cégeken belül is ki tudnánk deríteni, hogy ki küldött és mit.
rnÉs egyébként mi szokott lenni a \"büntetés\"?

309. plc válasz 2008.10.21. 14:28:11
Calvinia 2008.10.21. 13:50:54

Aki a rendszert üzemelteti, minden bejövő IP-címet lát. Ha ez a Hírösindexnek nem itt van, akkor közvetlenül nem lát rá, csak ha utánakérdez. Ha érdekli, meg tudja kérdezni, valóban. De szerintetek érdekli, hogy ki kinek az édesanyját szidja, vagy mit nyilatkozik a Fletóról? Mert szerintem nem...Engem legalábbis nem érdekelne..
rn Ellenben ha valaki nyilvános helyről netezik, ahol nagy a mozgolódás, akkor semmire nem fognak menni az IP címmel. Valaki egyszer azt mondta, már mindenhol be van kamerázva az ilyen, de én magam fel tudnék sorolni legalább öt helyet a közelben, ahol biztos, hogy nincs ilyen adatrögzítés, és ha valaki tudja, hogy \"bűncselekmény-gyanús\" dolgot fog írni,akkor csak van annyi esze, hogy nem otthonról csinálja...
rn De azért csodálom annak az elszántságát, aki képes rendőrségre szaladgálni ilyen dolgok miatt....:)

Lehet, hogy lát minden IP címet, de csak egy IP címet lát. Azt nem, hogy az adott IP cím mögött hányan ülnek, esetleg egy nagy cég több száz felhasználója. Ilyen esetben itt megáll a nyomozás.

308. Anonim válasz 2008.10.21. 13:53:27
Calvinia 2008.10.21. 13:50:54

Aki a rendszert üzemelteti, minden bejövő IP-címet lát. Ha ez a Hírösindexnek nem itt van, akkor közvetlenül nem lát rá, csak ha utánakérdez. Ha érdekli, meg tudja kérdezni, valóban. De szerintetek érdekli, hogy ki kinek az édesanyját szidja, vagy mit nyilatkozik a Fletóról? Mert szerintem nem...Engem legalábbis nem érdekelne..
rn Ellenben ha valaki nyilvános helyről netezik, ahol nagy a mozgolódás, akkor semmire nem fognak menni az IP címmel. Valaki egyszer azt mondta, már mindenhol be van kamerázva az ilyen, de én magam fel tudnék sorolni legalább öt helyet a közelben, ahol biztos, hogy nincs ilyen adatrögzítés, és ha valaki tudja, hogy \"bűncselekmény-gyanús\" dolgot fog írni,akkor csak van annyi esze, hogy nem otthonról csinálja...
rn De azért csodálom annak az elszántságát, aki képes rendőrségre szaladgálni ilyen dolgok miatt....:)

Szia Calvinia! Jó, hogy újra itt vagy (legalábbis én mostanában olyan topicokon fordultam meg, ahol nem láttalak).
rnSzóval nekem is az a véleményem, hogy a hindex nem foglalkozik az ip címekkel, másrészről ha rá is lát a címekre, az egy külön dolog, hogy utána nézzen, hogy melyik kié.

307. Calvinia válasz 2008.10.21. 13:50:54
Anonim 2008.10.21. 13:23:19

Ez szerintem hülyeség, hogy tudnák a hindexesek minden ip címet beazonosítani, akkor az összes szolgáltatóval nagyon-nagyon jó kapcsolatba kellene lenniük.

306. Tudatlan válasz 2008.10.21. 13:33:46
Boss 2008.10.21. 12:49:26

Aki már volt részese nyomozásnak az igazolhatja amit mondok:

Ha valakit bánt egy másik fórumozó írása, akkor feljelentést tesz a rendőrségen ismeretlen tettes ellen. (Nekem még ma is bájos, amikor az egyik anonim feljelenti a másik anonimot - az adatvédelmi törvény szerint 30 napig kell tárolnunk az adatokat amihez a szerkesztőség nem fér hozzá. Ezért a beírást követő 30 törlődik a mentett adat.)

Majd a rendőrség a nyomozás során megkeres, adatokat kér, azt mi továbbítjuk a rendszergazdának, aki ezután már közvetlenül van kapcsolatba a rendőrséggel. A rendőrség nyomozása után - ha jól tudom - a bírósági szakasz következik (engem eddig legfeljebb rendőrségen hallgattak meg tanúként).

Majd a bíróság dönt.

Legutóbb volt egy érdekes eset, amikor egy ember (az elmondása alapján) akkor értesült, hogy ő bűnös, amikor a bíróságtól megkapta a végzést. Mint elmondta otthonában wifi van kiépítve és nem védette le. Ez persze a bírósági szakasz után jóval túl volt a 30 napon, így ezek az adatok már nem álltak rendelkezésre, így az ember lehet, hogy bűnös, lehet, hogy nem - ha valaki nem tesz beismerő vallomást akkor sosem fog kiderülni.

Nagyjából ilyen ügymeneteken keresztül megy minálunk az IP-cím és más adatok kiadása. Minden adat kiadás dokumentálva van, a későbbi felelősség eldöntése érdekében, úgyhogy a maszatolós baromságokat tessék abbahagyni!!!

Előre is elnézést, én nem vagyok egy technikai zseni. De nem tudják beazonosítani az ip címet? Ha én most valakiről írok egy csúnyát és az feljelent, akkor a szolgáltatóm név szerint ki tudja adni az adataimat nem? Bár az valóban kérdéses, hogyan bizonyítható, hogy én írtam amit írtam, valamint mi van akkor ha tényleg igaz amit írtam. Ezt nem vizsgálja a bíróság? Tehát nem értem, hogy minek alapján hoz határozatot a bíróság, egy ember egyszer csak kap egy végzést? Gondolom itt pénbeli büntetés van, vagy csak ejnye-bejnye?

305. Anonim válasz 2008.10.21. 13:23:19
anonim 2008.10.21. 12:26:41

Kiadja az szerintem kérés nélkül is, és nem csak a hatóságoknak. Parasztvakítás ez az egész fórumozás: játék gyerekeknek a homokozóban. Csak látszólag névtelen. A bennfentesek lenyomozzák és tudják mindenkiről, kicsoda.

Ez szerintem hülyeség, hogy tudnák a hindexesek minden ip címet beazonosítani, akkor az összes szolgáltatóval nagyon-nagyon jó kapcsolatba kellene lenniük.

304. Boss válasz 2008.10.21. 12:49:26
anonim 2008.10.21. 12:26:41

Kiadja az szerintem kérés nélkül is, és nem csak a hatóságoknak. Parasztvakítás ez az egész fórumozás: játék gyerekeknek a homokozóban. Csak látszólag névtelen. A bennfentesek lenyomozzák és tudják mindenkiről, kicsoda.

Aki már volt részese nyomozásnak az igazolhatja amit mondok:

Ha valakit bánt egy másik fórumozó írása, akkor feljelentést tesz a rendőrségen ismeretlen tettes ellen. (Nekem még ma is bájos, amikor az egyik anonim feljelenti a másik anonimot - az adatvédelmi törvény szerint 30 napig kell tárolnunk az adatokat amihez a szerkesztőség nem fér hozzá. Ezért a beírást követő 30 törlődik a mentett adat.)

Majd a rendőrség a nyomozás során megkeres, adatokat kér, azt mi továbbítjuk a rendszergazdának, aki ezután már közvetlenül van kapcsolatba a rendőrséggel. A rendőrség nyomozása után - ha jól tudom - a bírósági szakasz következik (engem eddig legfeljebb rendőrségen hallgattak meg tanúként).

Majd a bíróság dönt.

Legutóbb volt egy érdekes eset, amikor egy ember (az elmondása alapján) akkor értesült, hogy ő bűnös, amikor a bíróságtól megkapta a végzést. Mint elmondta otthonában wifi van kiépítve és nem védette le. Ez persze a bírósági szakasz után jóval túl volt a 30 napon, így ezek az adatok már nem álltak rendelkezésre, így az ember lehet, hogy bűnös, lehet, hogy nem - ha valaki nem tesz beismerő vallomást akkor sosem fog kiderülni.

Nagyjából ilyen ügymeneteken keresztül megy minálunk az IP-cím és más adatok kiadása. Minden adat kiadás dokumentálva van, a későbbi felelősség eldöntése érdekében, úgyhogy a maszatolós baromságokat tessék abbahagyni!!!

303. anonim válasz 2008.10.21. 12:26:41
Anonim 2008.10.21. 12:10:34

Hogy történik egy ilyen vizsgálat? Kikérik a hindextől az ip címet, aztán beazonosítják?

302. Anonim válasz 2008.10.21. 12:10:34
Anonim 2008.10.20. 16:24:47

Ezért van a vizsgálat, megnézik, hogy ki dobta fel a hindexre a felvételt.

Hogy történik egy ilyen vizsgálat? Kikérik a hindextől az ip címet, aztán beazonosítják?

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index