Hírös.Index logo
Főrovatok
Mellékletek
h i r d e t é s
Alrovatok
design-top

Hírlevél
Adja meg e-mail címét:

Veres János fiai megzsaroltak egy büfést
Témaindító: SZDSZ

Rejtett kamerás felvételek bizonyítják, hogy Veres János pénzügyminiszternek a nyírbátori strandon rockfesztivált szervező fiai, illetve barátjuk és üzleti partnerük nem válogatnak az eszközökben, ha érdekeik érvényesítéséről van szó.

db/lap 
9. neduddgi válasz 2007.10.24. 14:27:46
anonim 2007.10.24. 13:23:17

Brachvell Szigfrid - de valószínűleg rosszul írom a nevét.

Brachfeld Siegfried - ha az, akire gondolok. A dugóhózós-rejtővonós.

8. anonim válasz 2007.10.24. 13:23:17
Magdolna 2007.10.23. 05:12:16

szeretnem megtudni a nevet annak a a parodistanak, aki kb. 2 eve meghalt, kb.80 eves lehetett, nemet anyanyelvu volt es magyarorszagon elt. Parodiait magyarul selypitve mondta el.Koszonom.

Brachvell Szigfrid - de valószínűleg rosszul írom a nevét.

7. hulk válasz 2007.10.23. 11:02:18

Saját fülemmel hallottam az érintettől, hogy azt mondja: nem zsarolták meg. A topic tehát felesleges.

6. Magdolna válasz 2007.10.23. 05:12:16

szeretnem megtudni a nevet annak a a parodistanak, aki kb. 2 eve meghalt, kb.80 eves lehetett, nemet anyanyelvu volt es magyarorszagon elt. Parodiait magyarul selypitve mondta el.Koszonom.

5. anonim válasz 2007.08.21. 23:43:08
plc 2007.08.21. 21:15:11

Friss hír:
Pert indít a Magyar Nemzet és a Hír TV ellen Veres Tamás és Veres Gábor - közölte Veres Tamás, a pénzügyminiszter egyik fia.

Mi lesz a per tárgya?

4. VÖRÖS Markolom Attila válasz 2007.08.21. 23:35:31
plc 2007.08.18. 19:56:28

Igazad lenne, ha nem egy politikus - aki éppen a pénzügyminiszter - gyerekéről lenne szó. Amennyiben a hír nem igaz, akkor nem a gyerek, hanem a szülő lejáratása a cél.
Ha több sajtóterméket olvasna akkor tudná hogy a hír igaz, de nem úgy ahogy megjelent. Várja ki a végét.
Ha Magyarországon a bírói gyakorlat hasonló lenne mint a régebbi demokráciákban, akkor nagyon sok újság már nem jelenhetne meg annyi kártérítést kellene fizetnie rágalmazásért és becsületsértésért. (bulvárlapok és a Magyar Nemzet)

Veres Tamás, Veres Gábor Veres Mardel Attila - a Költő - mkiért tartozik egy sorba?
Ami a nyirségben a vörösök csinálnak azt itt egy fiudeszes Vörös költő Attila csinálja. Leszedi a v borászokat, meg a vendéglátósokat.
Az egész Hírös Hét hozzá meg az ápoltjához tartozik.
Hírös Hét egy újabb országos botrány igérkezuik: a költő + a család: zsebes misit játszik....

3. plc válasz 2007.08.21. 21:15:11

Friss hír:
Pert indít a Magyar Nemzet és a Hír TV ellen Veres Tamás és Veres Gábor - közölte Veres Tamás, a pénzügyminiszter egyik fia.

2. plc válasz 2007.08.18. 19:56:28
vazze 2007.08.17. 22:35:56

Veres János jogi lépéseket kíván tenni a hírt közlő médium ellenében.
Érdekes. Én úgy gondolom, hogy amennyiben Veres Jánosnak semmi köze a dolgokhoz, akkor egészen egyszerűen elhatárolódik, közölve, hogy felnőtt gyermekei cselekedeteiért nem felelős, hiszen ők felnőtt, szuverén személyiségek. Oszt jónapot. De ő jogi lépéseket kíván tenni. Erről nekem az jut eszembe, hogy
1. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
2. Akinek nem inge ne vegye magára.
3. Éppen ma adták az M1-en a nosztalgia jegyében Pomócsi bácsit és Bogdányt. "Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni!" Merthogy mindenkinek van valamilyen kisebb-nagyobb vaj a fején!
Erről van itt szó.
De mi ezen a meglepő????!!!

Igazad lenne, ha nem egy politikus - aki éppen a pénzügyminiszter - gyerekéről lenne szó. Amennyiben a hír nem igaz, akkor nem a gyerek, hanem a szülő lejáratása a cél.
Ha több sajtóterméket olvasna akkor tudná hogy a hír igaz, de nem úgy ahogy megjelent. Várja ki a végét.
Ha Magyarországon a bírói gyakorlat hasonló lenne mint a régebbi demokráciákban, akkor nagyon sok újság már nem jelenhetne meg annyi kártérítést kellene fizetnie rágalmazásért és becsületsértésért. (bulvárlapok és a Magyar Nemzet)

1. vazze válasz 2007.08.17. 22:35:56

Veres János jogi lépéseket kíván tenni a hírt közlő médium ellenében.
Érdekes. Én úgy gondolom, hogy amennyiben Veres Jánosnak semmi köze a dolgokhoz, akkor egészen egyszerűen elhatárolódik, közölve, hogy felnőtt gyermekei cselekedeteiért nem felelős, hiszen ők felnőtt, szuverén személyiségek. Oszt jónapot. De ő jogi lépéseket kíván tenni. Erről nekem az jut eszembe, hogy
1. Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.
2. Akinek nem inge ne vegye magára.
3. Éppen ma adták az M1-en a nosztalgia jegyében Pomócsi bácsit és Bogdányt. "Ha én egyszer kinyitom a számat, ha én egyszer elkezdek beszélni!" Merthogy mindenkinek van valamilyen kisebb-nagyobb vaj a fején!
Erről van itt szó.
De mi ezen a meglepő????!!!

db/lap 
Új hozzászólás

h i r d e t é s

design-bottom
design-top
design-bottom
design-top
Kecskemét Baja Kiskőrös Kiskunhalas Kiskunmajsa Nagykőrös Galéria Soltvadkert
Bácsalmás Kalocsa Kiskunfélegyháza Kunszentmiklós Lajosmizse Tiszakécske És a többi...

p a r t n e r e i n k

01fokusztakarek 02_opticon adrenalin dunaaszfalt frittmann malom malom_mozi mti royalsekt szentkiralyi
design-bottom
© 2001-2012 Hírös.Index