- Hírlap
- Fórum
- Bács-Kiskun
- Csongrád
- Békés
- Kereső:

|
Fórum bejelentkezés
Szabad száj
Fórum
Hírlevél
Hírös Index ajánlja
|
Kecskeméti Lapok új tulajdonosi körrel
Témaindító: Anoním
Fidesz közeli vállalkozói kör kezébe került a Kecskeméti Lapok KFT.
????
2008.01.11. 18:31:50
Tudja valaki, hogy a Kecskeméti Lapok miért regisztráltatja a hiroshirek.hu domain-t?! Ti.: ez a címe a sok-sok éve futó Kecskeméti TV hírműsorának. Miért nem találnak ki más nevet? Miért nyúlják le ezt? Most komolyan, miért??? Mészáros így vág vissza. Tutira vette, hogy ő lesz a KTV-KLapok ura. Azt is tutira vette, hogy Marnitz lesz a befutó a KTV-nél. Nem így lett.
okoska
2008.01.11. 20:28:54
Ha itt mindenki le is írja naponta többször, hogy szakembernek nulla az Oltyján, ő akkor sem fogja elhinni. Az ilyen emberekre, rá meg különösen jellemző, a pofátlan magabiztosság, miközben ugatja csak a "szakmát". De hangsúlyozom, nem született még meg az az ember, akinek ezt elhinné.
Anonim
2008.01.11. 12:52:44
Drága Jó Oltyán Úr! Ha itt mindenki le is írja naponta többször, hogy szakembernek nulla az Oltyján, ő akkor sem fogja elhinni. Az ilyen emberekre, rá meg különösen jellemző, a pofátlan magabiztosság, miközben ugatja csak a "szakmát". De hangsúlyozom, nem született még meg az az ember, akinek ezt elhinné.
????
Tudja valaki, hogy a Kecskeméti Lapok miért regisztráltatja a hiroshirek.hu domain-t?! Ti.: ez a címe a sok-sok éve futó Kecskeméti TV hírműsorának. Miért nem találnak ki más nevet? Miért nyúlják le ezt? Most komolyan, miért??? talán azért amiért a nem a városé a hiroshet.hu, vagy a kodalyvarsa.hu - valaki egyszer regisztrál egy címet és aztán ha tesz is fel alá valamit akkor az az övé, ha valakinek fontos, akkor pedig meg kell támadni, vagy meg kell venni.
????
Tudja valaki, hogy a Kecskeméti Lapok miért regisztráltatja a hiroshirek.hu domain-t?! Ti.: ez a címe a sok-sok éve futó Kecskeméti TV hírműsorának. Miért nem találnak ki más nevet? Miért nyúlják le ezt? Most komolyan, miért??? Te ezt honnan vetted? Tudja valaki, hogy a Kecskeméti Lapok miért regisztráltatja a hiroshirek.hu domain-t?! Ti.: ez a címe a sok-sok éve futó Kecskeméti TV hírműsorának. Miért nem találnak ki más nevet? Miért nyúlják le ezt? Most komolyan, miért???
anonim
2008.01.11. 14:03:07
Oltyán tanitó bácsi! Hihetetlen magabiztossággal osztogatod a szakmai minősítéseket. Látszik, hogy ebben a megyében te vagy az egyetlen aki tudja, hogyan kell újságot csinálni. Gond nélkül megbírálod az összes kollégádat, mint egy tanító bácsi, kijavítod a hibáikat. Igazán nagyon jó, hogy van egy ilyen gondoskodó médiaszakember a megyében, aki mindenki fölött áll és mindennél többet tud. Csak azt az egyet nem értem, hogy akkor miért veszel át folyamatosan anyagokat, fotókat, témákat az általad lesajnált többi médiából. Mert részleteiben jók.
Anonim
2008.01.11. 12:52:44
Drága Jó Oltyán Úr! én az on-line formáját látom és ott azt ahogyan megjelenik vezércikknek hívják... persze lehet, hogy buta vagyok és nem vezércik...? vagy mégsem?
Oltyán
2008.01.11. 12:39:07
Valóban nem pártlap, de szerintem csak azért nem, mert az alkotóknak láthatóan fogalmuk sincs a politikai marketing eszköztárába sorolható "pártlap" feladatok ellátásáról. (Vagy pedig a helyi politikai elit, mint finanszírozó, a szerkesztői babérokat is magánál tartja... ami a lap munkatársainak a gerinckeménységét mutatja ugyan, de ők bizonyosan nem hibásak, hiszen mindenkinek meg kell élni valahogyan! És nem kell szégyellniük a kiszolgáltatottságukat sem, amíg a megyei sikoly úgy működik, ahogy...) Oltyán tanitó bácsi! Hihetetlen magabiztossággal osztogatod a szakmai minősítéseket. Látszik, hogy ebben a megyében te vagy az egyetlen aki tudja, hogyan kell újságot csinálni. Gond nélkül megbírálod az összes kollégádat, mint egy tanító bácsi, kijavítod a hibáikat. Igazán nagyon jó, hogy van egy ilyen gondoskodó médiaszakember a megyében, aki mindenki fölött áll és mindennél többet tud. Csak azt az egyet nem értem, hogy akkor miért veszel át folyamatosan anyagokat, fotókat, témákat az általad lesajnált többi médiából. |
|

Tovább gyűrűzik a Szegedi Egyetem kérdőíves botrány. A
Fiatal Baloldal tiltakozott a felmérés egyes kérdései ellen.
A kérdéseket Haág zalán állította össze.
A Fiatal Baloldal (FIB) szegedi szervezete közleményben tiltakozott a Szegedi Tudományegye- tem Hallgatói Önkormányzata (EHÖK) és a Szegedi Tudományegyetem Polgáraiért Alapítvány által kezdeményezett, hallgatói aktivitást szondázó felmérés egyes kérdései ellen. Amint arról lapunkban korábban beszámoltunk, a felmérésben többek között azt tudakolták, hogy a diákok hajlandók lennének-e tüntetni a tandíj bevezetése ellen, illetve összecsapnának-e a rendőrséggel, ha az fel akarná oszlatni a demonstrációt.
98. anonim válasz 2008.01.12 00:17:15
A szegedi egyetem dékánja szerint Haág Zalán ( KLapok főszerk, az egyetem egykori hallgatója) etikátlanul jegyeztette be saját nevére és saját címére a nagy múltú egyetemi hallgatói lapot. A bölcsészkar alapítványa a bejegyeztetéskor hoppon maradt. Haág már megkezdte azt saját nevére. A dékán úgy nyilatkozott, hogy a Haág által megjelentetett lapnak semmilyen információt nem adnak. Szóval, csak, hogy tudjuk, miként dolgozik a főszerkesztő a médiumokban.
forrás: http://www.media.u-szeged.hu/linklap/linklapold/rmasod/bolcso.htm